mazda_mx Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Dobri stari DITD. Med 4.7 in 5.2. 5.5 je ze kriticno visoka poraba. 350.000km. Citiraj
Tomozuki Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 poraba pri "ta starih" je normalno tam okoli 7,5, ?e vozi? me?ani cikel.Pozimi (vebasto,zimske gume) pa je lahko ?e ve?. Zdaj imam ?e 7,7l (sem ravno prej pogledal). Finta je tudi, da ko ga nato?im do konca, mi nikoli ni kazal nekih nenormalnih vrednosti po resetu, zdaj pa ko da mu je elektronika podivjala. al mate zjeban motor al ne znata vozit...meni je moja prejsnja 6 pred pridajo pri ca.280000km porabila 6.5 O?itno v?asih znam in dobim ven 6,4l, drugi? pa ne znam in imam 7,6l. Spet, ko ga ti?im do amena, je pa 7,8l ali pa 8l pri res grdi vo?nji. ?e mene vpra?a?, je z ma?ino nekaj narobe, ampak nobenemu se ne sanja kaj. Ali pa se jim sploh ne da potrudit. Jaz pa tudi nisem Sherlock za avte. Citiraj
Deeyan Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Dobri stari DITD. Med 4.7 in 5.2. 5.5 je ze kriticno visoka poraba. 350.000km. To so pa dobesedno neunicljivi motorji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Manj obcutljivi. Ni nobenih sestavnih delov, ki bi se lahko prehitro pokvarili. Citiraj
Deeyan Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Manj obcutljivi. Ni nobenih sestavnih delov, ki bi se lahko prehitro pokvarili. vem, father jo ma ?e 7 let zadnjih par let dela kratke relacije (zato menja olje ?e na 10kkm) in dela kot urca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Danes sem bil spet na avtocesti. Pri 130km/h mi po tempomatu ka?e 7,1 - 7,2l/100km Citiraj
Boss Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Danes sem bil spet na avtocesti. Pri 130km/h mi po tempomatu ka?e 7,1 - 7,2l/100km tole je mal velik... pr tej brzini men na bc-ju ka?e okol 6 Citiraj
Tomozuki Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Ja, definitivno je nekaj narobe. Do 6l sicer nikoli nisem pri?el, ampak vsaj pri 6,7 bi se lahko ustavilo. Toliko sem imel prej. ?e vedno ne vem, kaj naredit...? Citiraj
jures Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Ja, definitivno je nekaj narobe. Do 6l sicer nikoli nisem pri?el, ampak vsaj pri 6,7 bi se lahko ustavilo. Toliko sem imel prej. ?e vedno ne vem, kaj naredit...? v grab'n.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Ja, definitivno je nekaj narobe. Do 6l sicer nikoli nisem pri?el, ampak vsaj pri 6,7 bi se lahko ustavilo. Toliko sem imel prej. ?e vedno ne vem, kaj naredit...? stari probaj priklopit tester med vo?njo lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Ja, definitivno je nekaj narobe. Do 6l sicer nikoli nisem pri?el, ampak vsaj pri 6,7 bi se lahko ustavilo. Toliko sem imel prej. ?e vedno ne vem, kaj naredit...? lambdo prever Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 tole je mal velik... pr tej brzini men na bc-ju ka?e okol 6 ?e se vozi? iz kp proti lj.je ta poraba odli?na. Citiraj
Tomozuki Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 stari probaj priklopit tester med vo?njo lp ale? ?e bi ga imel... tudi, ?e bi ga imel, ne bi vedel, kaj si naj za?nem s temi vrednostmi. lambdo prever Will do. v grab'n.... Pa bom. Enkrat ?e. Citiraj
Macher3 Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Lep pozdrav vsem. Da ne odpiram nove teme bom kr tuki upra?u... Kupil M 323F l. 97 1.5 89Hp Glede porabe, Koliko bi lahko max pila mestne vo?nje? Zaenkrat testiram 1 tank in me je kr malo strah kar vidim kako cagr leze dol Kokr vidim ima 55L rezervoar... Citiraj
Deeyan Napisano 13. januar, 2014 Prijavi Napisano 13. januar, 2014 Lep pozdrav vsem. Da ne odpiram nove teme bom kr tuki upra?u... Kupil M 323F l. 97 1.5 89Hp Glede porabe, Koliko bi lahko max pila mestne vo?nje? Zaenkrat testiram 1 tank in me je kr malo strah kar vidim kako cagr leze dol Kokr vidim ima 55L rezervoar... Vec, ko 8 litrov ti nebi smela pozret Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Evo, vzrok moje porabe je v EGR-u, ki ne dela. Novi stane 200? in ve? Citiraj
Alex Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Evo, vzrok moje porabe je v EGR-u, ki ne dela. Novi stane 200? in ve? Jaz imam blindiranega in imam ?e manj?o porabo kot prej.Si siguren,danje to vzrok? Citiraj
Deeyan Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 Jaz imam blindiranega in imam ?e manj?o porabo kot prej.Si siguren,danje to vzrok? ja ?e ma? blindiranega ti ?e vseen dela in elektronika ne zazna, ?e gre kej skozi al ne, ?e pa je crknjen pa ne dela in elektronika to zazna Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 ja ?e ma? blindiranega ti ?e vseen dela in elektronika ne zazna, ?e gre kej skozi al ne, ?e pa je crknjen pa ne dela in elektronika to zazna Nou, blindirali smo ga, ker ni delal in sta mi goreli lu?ki ?ek enđin in protizdrsu.Glih v tem je ?tos, da pri mazdi 6 (vsaj prve generacije) ti gre avto isto, tudi, ?e ti crkne EGR. Citiraj
dpicul Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 mene ni ni? svetilo, pri faceliftu, samo v safe mode je ve?krat ?el. Sem prebral napako, ko sem ga podrl, uff, zapacan, ventil ni popolnoma zaprlo. Od takrat dela normalno, ga tudi sli?im ko ugasnem avto, se sam testira tako da se odpre in zapre ene 4x. Citiraj
Deeyan Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 mene ni ni? svetilo, pri faceliftu, samo v safe mode je ve?krat ?el. Sem prebral napako, ko sem ga podrl, uff, zapacan, ventil ni popolnoma zaprlo. Od takrat dela normalno, ga tudi sli?im ko ugasnem avto, se sam testira tako da se odpre in zapre ene 4x. Jp, men isto. Ko sm resetiru napako je spet delu, ko da ni nc narobe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
dpicul Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 ima smisel blindirat tudi tega? Poraba in to? Citiraj
Deeyan Napisano 14. januar, 2014 Prijavi Napisano 14. januar, 2014 ima smisel blindirat tudi tega? Poraba in to? Je smisel, avto tut lepse lavfa Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Kdo bi mi pa lahko to uredil in ali potem ni te?av s izpuhom na TP? Pustit me verjetno ne more nikjer, ?e bi v kak safe mode skakal? Citiraj
Deeyan Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Kdo bi mi pa lahko to uredil in ali potem ni te?av s izpuhom na TP? Pustit me verjetno ne more nikjer, ?e bi v kak safe mode skakal? Js sm ga zamenju z rabljenim, sm ga zaprl in je mir, glede izpuhov ti bom povedu u kratkem, ko mam tehnicnega Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.