Sem zjutraj v dežju zapeljal našega najmanjšega, 14 let starega Cliota Storia, ki še nima 30.000 km na tehničnega in je padel - počena zadnja vzmet. Pa ravno zato sem ga peljal v dežju, da bi se čim manj ukvarjali s podvozjem ... 🥲
2 leti nazaj je počila sprednja vzmet ...
Avto je že pri mehaniku.
Naš mlajši voznik sedaj 2 tedna vozi CX-30 G140 AT in je navdušen. Moti ga edino, da se ne da trajno nastaviti:
- izklopiti piskanja ob prekoračitvi hitrosti,
- izklopiti i-stop-a in
- vklopiti AutoHold
@miha20, se to že da kako drugače?
... čez 10 let ...
Mislim, da ne. Sedel je zunaj in pil kavico. Zdaj, a jo je 40 minut pil ali pa je bil prej kje drugje (zraven te beznice je zobozdravstveni dom, nasproti čez cesto pa FURS), ne vem. Vem, da ko sem šel ven, je bil že tam parkiran in ko sem prišel nazaj, je še vedno delal gužvo. In sem ga šel poiskat in dobil tam v tej beznici.
Dravsko polje, kar ravno. 😄
No go.
Sem že nazaj napisal, da bo avto občasno vozila tudi oseba, ki noče niti slišati o avtomatiku, kaj šele voziti tak avto. 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.