Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dobro, sedaj sem napraskal skupaj vse potrebne dele, ampak odprl se mi je nov problem. Ne gori mi osvetlitev ventilacije. Ima morda kdo izku?nje z tem in je pripravljen delit z menoj kak?en nasvet?

Lp

Napisano

Dobro, sedaj sem napraskal skupaj vse potrebne dele, ampak odprl se mi je nov problem. Ne gori mi osvetlitev ventilacije. Ima morda kdo izku?nje z tem in je pripravljen delit z menoj kak?en nasvet?

Lp

Je potrebno odpret ?katlico z gumbi in zamenjat ?arnice, ni tak problem samo po?asi in z ob?utkom.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Sem zjutraj v dežju zapeljal našega najmanjšega, 14 let starega Cliota Storia, ki še nima 30.000 km na tehničnega in je padel - počena zadnja vzmet. Pa ravno zato sem ga peljal v dežju, da bi se čim manj ukvarjali s podvozjem ... 🥲  2 leti nazaj je počila sprednja vzmet ...    Avto je že pri mehaniku.
    • Naš mlajši voznik sedaj 2 tedna vozi CX-30 G140 AT in je navdušen. Moti ga edino, da se ne da trajno nastaviti: - izklopiti piskanja ob prekoračitvi hitrosti, - izklopiti i-stop-a in  - vklopiti AutoHold   @miha20, se to že da kako drugače?   ... čez 10 let ...
    • Mislim, da ne. Sedel je zunaj in pil kavico. Zdaj, a jo je 40 minut pil ali pa je bil prej kje drugje (zraven te beznice je zobozdravstveni dom, nasproti čez cesto pa FURS), ne vem. Vem, da ko sem šel ven, je bil že tam parkiran in ko sem prišel nazaj, je še vedno delal gužvo. In sem ga šel poiskat in dobil tam v tej beznici.
    • Ta mikrokorekcija je odvisna od smerne stabilnosti vozila. Recimo pri 6-ki, ki je precej dolga, tega sploh ni. 
    • Dravsko polje, kar ravno. 😄   No go. Sem že nazaj napisal, da bo avto občasno vozila tudi oseba, ki noče niti slišati o avtomatiku, kaj šele voziti tak avto. 😁    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.