De_facto Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 Pozdravljeni! ?e leto in pol se vozim z lu?ko za EGR ventil. Avto pa? pije dva litra ve?. Ampak zdej sem se odlo?il da ga zamenjam. Zanima me ?e ga dam o?istiti? Ali se spla?a o?istiti? Ali bo kaj bolje? Ali ga je najbolje kar zamenjati novega? Vnaprej se zahvaljujem za nasvete! Imam pa mazdo 6 letnik 2004 dizel. Hvala in lp. Citiraj
Deeyan Napisano 18. november, 2013 Prijavi Napisano 18. november, 2013 Pozdravljeni! ?e leto in pol se vozim z lu?ko za EGR ventil. Avto pa? pije dva litra ve?. Ampak zdej sem se odlo?il da ga zamenjam. Zanima me ?e ga dam o?istiti? Ali se spla?a o?istiti? Ali bo kaj bolje? Ali ga je najbolje kar zamenjati novega? Vnaprej se zahvaljujem za nasvete! Imam pa mazdo 6 letnik 2004 dizel. Hvala in lp. Ce se ne motim je na 6-ki vakumski, tak da ga kamot ocistis pa mora delat dalje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
De_facto Napisano 19. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2013 Ce se ne motim je na 6-ki vakumski, tak da ga kamot ocistis pa mora delat dalje Hvala bomo probali Citiraj
Igor25 Napisano 6. avgust, 2014 Prijavi Napisano 6. avgust, 2014 pozdravljeni..ali kdo ve kje bi lahko dal izklopiti egr ventil?...sem iz Mengsa se najde kaksen majstor v okolici..lp Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.