Žirinofski Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 pozdravljeni! zanima ma kaj bi lahko bilo narobej z mojo 6-ko l.03. namra? danes popoldne ko sem ?el iz slu?be avto odklenem dam kontakt za?ne piskat tako kot med vo?njo ko nisi privezan. kontrolne lu?ke delajo normalno edino kazalci na VSEH ?tevcih so bili na nuli plus tega mi ni kazalo prevo?enih kilometrov. avto se normalno pelje brez cukanja ali kakr?nih koli drugih znakov. doma sem pregledal varovalke ( vse od a-? ) dam kontakt piska ne ve? ?tevci delajo edino ?tevec za prevo?ene kilometre ?e vedno ne dela so same ?rtice. Citiraj
Z M A J Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Hm, upam da tole ne pomeni, da je ?el akumulator tja kjer ni ve? muh. Takrat vem, da ga ?tev?ki in kazalci biksajo ko sto mater. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Žirinofski Napisano 21. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2013 sam zjutraj je blo vse ok pa tud popoldne je normalno v?gal Citiraj
iceman22 Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 Ko je akomulator hin kazalce samo zabija do konca i nazaj na zacetni polozaj..tako da ni akomulator... Citiraj www.trziskisladoled.si
Deeyan Napisano 21. november, 2013 Prijavi Napisano 21. november, 2013 preglej, ?e ti vse lu?ke delajo (pepelnik, ventilacija...) nazadnje sm mel js podobn problem na Mazdi 3, piskal skoz, pa je blo treba sam pregoreto lu?ko v pepelniku zamenjat pa je bla zadeva re?ena Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2013 Prijavi Napisano 22. november, 2013 Nekje se je znela kak ?ica, zato tud ne delajo samo ?tevci, ?e priklopi? na teste ti bo pokazalo "bad or no comm to tacho" Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.