eye Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 ?ao ogla?am se na ta del foruma kjer bi vam rad povedu koliko pride vzdr?evanje MAZDE MX3! Teko?e vzdr?evanje avtomobila ni drago ni pa poceni (?e so redni servisi) , ko pa pride "generalna" motorja je pa najbol? da se tak avto proda za rezervne dele. Pimer kaj moram zamenjat in koliko pride stro?kov za dele sam rezervni deli novi original: 6 batov + obro?ki + le?aji komplet + komplet tesnila ==== > 374.000,00 Pol pa ?e vse ostalo k pride zravn! ?e im kdo kak?en predlog mi prosim naj odgovori-svetuje kaj naj storim Prodam avto ali zamenjam motor??? lep pozdrav MX3 Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 pocakaj do 1. maja pa pojdi v avstrijo ali pa italijo po motor...po moje je to najboljsa varijanta. Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2004 Prijavi Napisano 6. april, 2004 Js bi ti enako svetoval, lahko pa vpr?a? na kakem servisu koliko pride nov motor, tako za informacijo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 7. april, 2004 Prijavi Napisano 7. april, 2004 a sploh ?e delajo motorje za MX-3 Citiraj
Mazda323 Napisano 7. april, 2004 Prijavi Napisano 7. april, 2004 Mislim da jih ve? ne delajo ampak lahko kupi? rabljenega! Lp. V pomo? ti naj bo tale link ?e bo? naro?il, in ?e ima? dovol $ http://www.corksport.com/contentbuilder/la...ctory35.content Citiraj
Domen Napisano 9. april, 2004 Prijavi Napisano 9. april, 2004 Jezus kristus... Na kolk pa se delajo generalke pr takmu avtu? 240k? 180k??? Lp, D. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 9. april, 2004 Prijavi Napisano 9. april, 2004 Jezus kristus... Na kolk pa se delajo generalke pr takmu avtu? 240k? 180k??? Lp, D. Ma to je ful odvisno, kot pri vseh avtomobilih....Lahko ga bos delal pri 200k, al pa bos naredu 400k km in bo masina se OK. mx - 3 je imel zelo veliko smolo :( Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.