marko91 Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 Lp mene me pa samo neki zanima in sicer mazda 2003 letnik dizel in 136KM.. Sm zaslisan nekaksen cuden zvok kakod za bi drseli dve zelezni plosci skupaj pac pomoje nekaj ni podmazano ali pa ksn lezaj .. sam se bol cudno je ka avto ugasnes pa uno se en cas dela in pole poneha sam .. a ima mazda ksno elektricno pumpo za servo ali kaj takega ?? Citiraj
LabiGT Napisano 25. november, 2013 Prijavi Napisano 25. november, 2013 ja, zmanjkalo ti je hidravlicnega olja za elektropumpo. Dolijes DOT 9.7 pa je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
marko91 Napisano 25. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 25. november, 2013 ja, zmanjkalo ti je hidravlicnega olja za elektropumpo.Dolijes DOT 9.7 pa je Ma kaj to ima el. Pumpo za servo ? Bom jutre pregledu sam .. nazadne ka sm gledu je blo se vse na max .. nobene lise od olja pod motorje tud ni blo .. no cene pa hvala bom jutre pogledu in sporocim ;-) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Lp mene me pa samo neki zanima in sicer mazda 2003 letnik dizel in 136KM..Sm zaslisan nekaksen cuden zvok kakod za bi drseli dve zelezni plosci skupaj pac pomoje nekaj ni podmazano ali pa ksn lezaj .. sam se bol cudno je ka avto ugasnes pa uno se en cas dela in pole poneha sam .. a ima mazda ksno elektricno pumpo za servo ali kaj takega ?? PA model WEBASTO ti laufa ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 PA model WEBASTO ti laufa ! Ka je pa to WEBASTO ?? Prvic slisim vec informacij prosim ? Citiraj
LabiGT Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 to je nekaksen mazdin vtec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 jao jao predgrelec ma?ine da se le ta prej segreje... pa ?e kadit se ti kdaj zna spod havbe... Citiraj If in doubt, flat out...
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 Ammm no ja in kje se pa ta predgrelec "vtec" nahaja A je mozno da je tm kje okoli intercoolerja ? Sam kadi se pa nc ne .... Citiraj
Jest Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Ammm no ja in kje se pa ta predgrelec "vtec" nahaja A je mozno da je tm kje okoli intercoolerja ? Sam kadi se pa nc ne .... Mogoce bos v tej temi nasel kaj vec >> http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8928 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 Mogoce bos v tej temi nasel kaj vec >> http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8928 Ma men ni nc vc jasno ki je fora z dalincom pa z uno uro .. pa ki to greje masino pac hladilno vodo al ki je to za ena jeba ? Citiraj
jures Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 To imajo vse sportne mazde, predgretje zicov. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Ma men ni nc vc jasno ki je fora z dalincom pa z uno uro .. pa ki to greje masino pac hladilno vodo al ki je to za ena jeba ? Lej ne obremnjuj se ko se bo zunaj spet ogrelo nad +7 stopinj, bo a tvok izginil in skrbi tudi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 Lej ne obremnjuj se ko se bo zunaj spet ogrelo nad +7 stopinj, bo a tvok izginil in skrbi tudi. Pa nazivce mi gre ka se tko blesavo slisi ku da ma za fibnt ... ma kaj ce dam novega pol nebo vc tega zvoka ... ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Pa nazivce mi gre ka se tko blesavo slisi ku da ma za fibnt ... ma kaj ce dam novega pol nebo vc tega zvoka ... ? Kable izklopi? in je to to;samo pol se bo motor pri ni?jih temperaturah dlje segreval, oziroma dlje te bo zeblo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Kable izklopi? in je to to;samo pol se bo motor pri ni?jih temperaturah dlje segreval, oziroma dlje te bo zeblo. presene?a? me... sem pri?akoval, da mu bo? svetoval naj proda dizla in naj bencinarja kup Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 presene?a? me... sem pri?akoval, da mu bo? svetoval naj proda dizla in naj bencinarja kup Ne prehitevaj, to sem ?e malo ?paral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 presene?a? me... sem pri?akoval, da mu bo? svetoval naj proda dizla in naj bencinarja kup Haha ja sej bencinar je zakooonn samo ki ka je benza tko draga da se ne splaca ... sam rx8 bo benzina ;-) v prihodnje .. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Prevod prosim ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 Prevod prosim ? Nerabis pise po slo.... Citiraj
jxl Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Nerabis pise po slo.... Zalo malo sloven??ine je v zgornjem stavku. Sploh ?e govorimo o knji?ni oz. sloveni?ni sloven??ini Citiraj
jures Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Haha ja sej bencinar je zakooonn samo ki ka je benza tko draga da se ne splaca ... sam rx8 bo benzina ;-) v prihodnje .. se prav, menjal bi 1000? vreden webasto, na avto daje? folijo in tuning motorja, bencin je pa predrag, ker je par centov na liter dra?ji? pa prevod prosim. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 se prav, menjal bi 1000? vreden webasto, na avto daje? folijo in tuning motorja, bencin je pa predrag, ker je par centov na liter dra?ji? pa prevod prosim. Seveda to je pac moj hobi ... jst vsak a to ustimam tko tipi topi in ka se ga navelicam ga pac prodam ... aja p.s cene uno pa normalno ogreje masino in pole ka je masina ogreta se pa neslisi vec une "piii" Citiraj
Deeyan Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Haha ja sej bencinar je zakooonn samo ki ka je benza tko draga da se ne splaca ... sam rx8 bo benzina ;-) v prihodnje .. druga? pa LPG tut obstaja.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
marko91 Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 druga? pa LPG tut obstaja.... Sovrazim lpg Citiraj
Baby Viper Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Haha ja sej bencinar je zakooonn samo ki ka je benza tko draga da se ne splaca ... Sovrazim lpg Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.