Srachko Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 A je menjava zadnjih diskov na Xedos 6 zakomplicirana? Malo me matra, ker mam glih fraj dan, da bi malo nekaj ?raufal, vendar z menjavo diskov nimam izku?enj... Plo??ice sem ?e menjaval, diskov pa ?e ne. Ali bo bolje da izkoristim dan za lenarjenje in peljem avto k kakemu mehaniku? Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Deeyan Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 A je menjava zadnjih diskov na Xedos 6 zakomplicirana? Malo me matra, ker mam glih fraj dan, da bi malo nekaj ?raufal, vendar z menjavo diskov nimam izku?enj... Plo??ice sem ?e menjaval, diskov pa ?e ne. Ali bo bolje da izkoristim dan za lenarjenje in peljem avto k kakemu mehaniku? Tut js, ko sm zacel nism znal, pol pa razderes, pa si prides gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Srachko Napisano 26. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 26. november, 2013 Malo me matra ABS... Nebi rad zj(juhuhu) kak?nega senzorja. Do sedaj sem mel Vectro letnik 1989, ki pa je odzadaj mela bobne, kar je pa ?isto druga zadeva. Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Deeyan Napisano 26. november, 2013 Prijavi Napisano 26. november, 2013 Malo me matra ABS... Nebi rad zj(juhuhu) kak?nega senzorja. Do sedaj sem mel Vectro letnik 1989, ki pa je odzadaj mela bobne, kar je pa ?isto druga zadeva. Abs je na pesti in te nebo oviral Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Srachko Napisano 27. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2013 Se pravi, dokler ne piplem po kak?ni lagerjih in podobnih zadevah, nebi smelo biti problemov Bo treba en dan malo gara?o ogret, da malo po?raufam to Citiraj Plin je za kuhanje, elektrika je za razsvetljavo, diesel je za oranje, bencin... bencin pa je za vozit.
Deeyan Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Se pravi, dokler ne piplem po kak?ni lagerjih in podobnih zadevah, nebi smelo biti problemov Bo treba en dan malo gara?o ogret, da malo po?raufam to Ze ko bos gumo snel bos vidu kam so speljani ABS senzorji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.