Deeyan Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 En question... A more common rail naftna pumpa tut bit v fazi kot pri starih bosch pumpah al ni treba? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 En question... A more common rail naftna pumpa tut bit v fazi kot pri starih bosch pumpah al ni treba? Ne ni treba. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 A ni glih fora common raila, da je bistvo, da samo dr?i visok tlak, injektorji pa potem odpirajo vbrizg takrat, ko elektronika to zahteva? Citiraj
Deeyan Napisano 27. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2013 A ni glih fora common raila, da je bistvo, da samo dr?i visok tlak, injektorji pa potem odpirajo vbrizg takrat, ko elektronika to zahteva? No sej se mi je zdel, da je tak, sam nism bil 100% pa sm rajs uprasu, thx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 ja je treba oz. dej v fazo ?e lahko. pumpa nima stalnega tlaka,tlak niha in kadar je v fazi se tlak vi?a kadar se odpira injektor. Citiraj
qwerty Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 Danny ni res... pumpi niha pritisk samo s tem kolk se masina vrti... Vem ker mi pritisk common raila kaze diagnostika... Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 27. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2013 ja je treba oz. dej v fazo ?e lahko. pumpa nima stalnega tlaka,tlak niha in kadar je v fazi se tlak vi?a kadar se odpira injektor. Sej zato mi ni jasn, ker ne najdem nobenga cahna na pumpi :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Danny ni res... pumpi niha pritisk samo s tem kolk se masina vrti... Vem ker mi pritisk common raila kaze diagnostika... OH ne vem kaj ti gleda?, ker je popolnoma druga?e. CR je popolnoma neodvisen od ma?ine (hitrosti in obratov, ter je stalno pod gasom 2000 bara) in kontroliran preko ECUja (tako kot pumpa in injektorji), zato lahko injektorji dostavljajo nafto popolnoma neodvisno, lahko tudi do 5x v manj?ih brizgih na en 'power stroke' Danny ni res... pumpi niha pritisk samo s tem kolk se masina vrti... Vem ker mi pritisk common raila kaze diagnostika... OH ne vem kaj ti gleda?, ker je popolnoma druga?e. CR je popolnoma neodvisen od ma?ine (hitrosti in obratov, ter je stalno pod gasom 2000 bara) in kontroliran preko ECUja (tako kot pumpa in injektorji), zato lahko injektorji dostavljajo nafto popolnoma neodvisno in optimizirano, lahko tudi do 5x v manj?ih brizgih na en 'power stroke' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 Em men kaze v kpa in niha med 20.000/180-200.000 Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 28. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2013 Em men kaze v kpa in niha med 20.000/180-200.000 to teb vrjetn ka?e pritisk na ?obah Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Danny Napisano 28. november, 2013 Prijavi Napisano 28. november, 2013 tko to je in to je bil moj nasvet,avto bo delau tko ko prej kakorkoli da? v fazo.Problem lahko rata pri meritvi izpu?nih plinov. Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2013 eo iz enega tujega foruma (eng-tips.com): The high-pressure pump on a common-rail system does only one thing ... pressurize the fuel in the fuel rail. It has nothing to do with injection timing, it just pressurizes the rail and holds the pressure at a regulated setting. Injection timing on a common-rail engine is done purely by controlling the timing of the pulses to the injectors, and therefore, the only way to "adjust" it is to change the mapping in the computer. It is otherwise non-adjustable. Same situation as ignition timing in newer gasoline engines with no distributors. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 29. november, 2013 Prijavi Napisano 29. november, 2013 in o ?em pa mi pi?emo, ?e ne to?no o tem? :ne vem: Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. november, 2013 in o ?em pa mi pi?emo, ?e ne to?no o tem? :ne vem: Ja sej to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.