c1rka Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 ali ima kdo ?tevec za mazdo323f 1.6 2002, ali ?e kdo pozna koga, ki ga ima da ga lahko kontaktiram... p.s ali kdo ve v ?em je problem, ko pospe?im in pride ?tevec na 90 km/h se mi vklju?ijo lu?ke za abs, proti zdrsu in pa za ro?no. to mi po kakih desetih min. zgine. hvala za odgovore. lp Citiraj
Još šta Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 mogoce Turbo Lumpi Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
c1rka Napisano 27. november, 2013 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2013 mogoce Turbo Lumpi hehe ma? kaki bolj konkretn odgovor hehe ma? kaki bolj konkretn odgovor pardon ded zaj sem vijo da si mislo to kot osebo.. hvala ti Citiraj
Deeyan Napisano 27. november, 2013 Prijavi Napisano 27. november, 2013 mogoce Turbo Lumpi Mislim, da bo tezka, ker ma on model BJ Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.