wiperboy Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 jurja z moje strani.vpis prosim Citiraj gremo na?i.....
BOBI Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 tudi jaz sem poleg Citiraj MAZDA POWER
ggregga Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 Kot na novo pridru?en ?lan, nimam zadr?kov pri prispevkih, ki bi tako ali druga?e pripomogli k nadgradnji foruma. Citiraj
poky Napisano 29. september, 2005 Prijavi Napisano 29. september, 2005 Mene ?tej zraven!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
din Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 A to se moramo vsi prijavit , te pa daj ?e mene Citiraj
pagat Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Sicer ne vem za kaj gre, ampak ziher je kul Count me in! Citiraj
Boss Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Sicer ne vem za kaj gre, ampak ziher je kul Count me in! Sej ni treba da ve? zakaj gre... Va?n, da si z nami, ker tisti ki niso z nami so proti nam in take ne maramo, a ne? Citiraj
pagat Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 [Va?n, da si z nami, ker tisti ki niso z nami so proti nam in take ne maramo, a ne? Jp, al si Mazda? al pa nisi! Citiraj
apcih Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 mislm da je ta tema mal bl odprta za MAZDA KLUB SLO? no sej lahk kej re?emo tud o na?em zasebnem delu foruma, ?eprov bi blo bol? odpret novo temo ? LP Toma? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2005 Prijavi Napisano 30. september, 2005 Jaz sem tud za ... Kaj ste tolk enih sprememb naredil pa samo slab teden me ni bilo blizu. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. oktober, 2005 Prijavi Napisano 1. oktober, 2005 Ima kdo kaj proti, ?e se uturim poleg ??? ?ala, kr ?tejete me poleg, za ni? na svetu ne manjkam !!!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 1. oktober, 2005 Prijavi Napisano 1. oktober, 2005 Ima kdo kaj proti, ?e se uturim poleg ??? ?ala, kr ?tejete me poleg, za ni? na svetu ne manjkam !!!! a s ?e doma ? Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 2. oktober, 2005 Prijavi Napisano 2. oktober, 2005 Fak vidim, da bo treba bit ve? na netu. I ja bi bio u Clubu!!! Vpi?ite me na listo. Sm resn. Resno! Se ne hecam, da sem resen... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Ja itaq, da sem doma. Pristal sem v 5ek ob pol 7H zwe?er. Zdej po?asi prihajam k sebi in se navajm na zimske tempereture. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tich Napisano 3. oktober, 2005 Prijavi Napisano 3. oktober, 2005 Jst tut... bitte... mislim da sem pokazal ze dovolj resnosti da bi me lahk zraun uzel :ne vem: lp Citiraj
ToniX Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 do sedaj dodani ?lani: Mazda323 fredo BrainLess David Boss vuk wildcat LabiGT KAALman apcih Priam wiperboy mazda323f pokycar ggregga din pagat Marko_mx-3 YavarYe X6V6 Symon Citiraj
uklopko Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 lep pozdrav!!!! Kamor grem js gre moja mazda z mano!! Js tud za akcijo oz.sm zravn ajde!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 4. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 Brez mazde ni ?ivljenja )) Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 Priam,da te malo "besedno" popravim.... brez Mazde mi ?iveti ni...!!! Kot asociacija na eno staro pesem... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 4. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 Ja )) jaz pa sem besedo voda zamenju )))))) samo marsikdo od nas bi dlje zdr?al brez vode kot brez svojega konji?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 4. oktober, 2005 Prijavi Napisano 4. oktober, 2005 He he ,itaq!! Sicer pa avtek tudi rabi vodo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
mazda-mx3 Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 a jaz moram tudi pritrdit bosti, tonix?? sem mislil, da me bosta sama not ruknila hihi vengo anche io Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 Luka te ne marajo ve?....hihih Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.