Bosti Napisano 5. oktober, 2005 Prijavi Napisano 5. oktober, 2005 a jaz moram tudi pritrdit bosti, tonix??sem mislil, da me bosta sama not ruknila hihi vengo anche io Blame Tonix, on vas dodaja noter. Citiraj
mazda-mx3 Napisano 6. oktober, 2005 Prijavi Napisano 6. oktober, 2005 Luka te ne marajo ve?....hihih vidim ja...zdej bom zacel jokat Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
ReDevil Napisano 7. oktober, 2005 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 Zdej je pa ?e skor vsa smetana zbrana! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
uklopko Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 sam ?e kakav manka!!! (?enske) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
komar Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 A na "penzionera" bi pa kar pozabili? :ne vem: Mene tudi fpisat - pleaseee!?!? OK? Citiraj Papa, Tomi
ToniX Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 A na "penzionera" bi pa kar pozabili? :ne vem: Mene tudi fpisat - pleaseee!?!? OK? ?elja usli?ana Citiraj
komar Napisano 7. oktober, 2005 Prijavi Napisano 7. oktober, 2005 Hvala lejpa!!!! Ka pa zaj???? Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.