Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanima me, kje opravljate redni servis?

Pri uradnem serviserju, neuradnem serviserju ali na fu??

Ve kdo za kak?nega dobrega serviserja v okolici LJ, ki me ne bo nategnil in ni predrag?

Napisano

Veliko ?tevilo uporabnikov tega foruma vozi-mo k Simonu Pelku (Avto Pelko d.o.o.), mi mu re?emo kar doktor za Mazde. Dobil bo? tudi ra?un in garancijo na storitev, cene pa ugodne. Dobi? ga na gsm; 041 667 335 :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Veliko ?tevilo uporabnikov tega foruma vozi-mo k Simonu Pelku (Avto Pelko d.o.o.), mi mu re?emo kar doktor za Mazde. Dobil bo? tudi ra?un in garancijo na storitev, cene pa ugodne. Dobi? ga na gsm; 041 667 335 :prstgor:

Super, tudi jaz sem ?e sli?al zanj. :)
Napisano

Grem sred decembra na pooblacenca :D bleeee :harhar:

Do zdej zrihtana eknjiga na pooblascenem (kaalman kapa dol) in bo tut tko naprej :) 160? me pa ne bo pobralo... olje, oljni, naftni, kabinski in motorni filter... ter delo :)

If in doubt, flat out... 

• 9 mesecev kasneje...
Napisano

Prvi redni servis 20 000 km. delo, filter olja, podlozka, olje dexelia supra 0w-20. 189 eur. Lepo sluzijo. Za prejsnjo mazdo sem na nepooblascenm serviserju z delom in vsemi filtri ter oljem +menjava disk ploscic dal 150 eur. Za dizla. Mama mia ma kej so cist nori mona.

:zoom-zoom:

Napisano

Meni je lani servis na 6-ki z enako storitvijo na poobla??encu pri?el 40,00 EUR ceneje, pa nisem imel olja s sabo, pa imam dizla z DPF-jem. Za bencince naj bi bilo olje cenej?e, razen ?e so jo zaradi spcifikacije navili v vi?ave.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Olje je prslo 88 eur. Cena za liter je 14 eur v trgovini. To sem na hitr pogledal mozno da bi se kje ceneje dal dobit. Morm pogledat kuk so ga nalalil. V glavnem v minusu oni niso. Lepo od njih da so mi posesal avto ter opral. :)

:zoom-zoom:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.