mi_c_ho Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Pozdravljeni, ?e kak?en mesec opa?am, da mi ko pri?gem avto zasmrdi iz ventilacije po zatohlem. V?asih pa tudi med vo?njo. Poleti tega ni bilo. Klima je pa vedno na Auto. Ali tisti sprej, ko ga pusti? spro?enega pri sovozniku kaj pomaga? ?e ste tudi vi imeli podobno te?avo kako ste jo re?ili? Tnx Citiraj
uklopko Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Pozdravljeni,?e kak?en mesec opa?am, da mi ko pri?gem avto zasmrdi iz ventilacije po zatohlem. V?asih pa tudi med vo?njo.Poleti tega ni bilo. Klima je pa vedno na Auto. Ali tisti sprej, ko ga pusti? spro?enega pri sovozniku kaj pomaga??e ste tudi vi imeli podobno te?avo kako ste jo re?ili?Tnx Reskiraj 20 ? (al kolikor ?e je) zamenjal kabinski filter in to je to-seveda razen ?e si ga zamenjal. Jaz pri meni menjam kabinski filter vsak servis (vsaj 2x letno) obvezno pred zimo in pred poletjem Do sedaj nisem imel problemov s smradom! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
theBill Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Sprej tudi pomaga, preverjeno. Tudi ?e bo? menjal kabinski filter, se znajo razne spore in plesni zarediti v prezra?evalnih kanalih in bo ?e vedno smrdelo. Najbolje da naredi? kar oboje. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
uklopko Napisano 10. december, 2013 Prijavi Napisano 10. december, 2013 Sprej tudi pomaga, preverjeno. Tudi ?e bo? menjal kabinski filter, se znajo razne spore in plesni zarediti v prezra?evalnih kanalih in bo ?e vedno smrdelo. Najbolje da naredi? kar oboje. no saj tako sem nekako mislil pa sem se zadr?al govora o spreju Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.