lucho Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Pozdravljeni, dobre pol leta sem lastnik M6, letnik 2008, rde?e barve, ko mi je na sprednjem odbija?u (plasti?en) za?el odstopati prozoren sloj- lak. Imam ?e ve? tak?nih mehur?kov, iz katerih se za?ne potem lak lupit. Se je kdo sre?al s podobnim problemom? Kak?ne so mo?nosti za odpravo tega? Imam ob?utek, da ne bo konca tega lupljenja, dokler ne bo cel odbija? gol.. Pa grdo mi je :/ Hvala za nasvet. Citiraj
Z M A J Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Priporo?al bi ti, da ?e malo po?aka? in naj ga prihajajo?a zima ?e bogato obdela s kamen?ki in se ne loti? sanacije pred pomladjo. Barvanje ti slej ko prej ne uide. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 res je...pocakaj,po zimi pa zrihtej...zgleda da je odbijac biu ze barvan enkat pr zelo ne kvalitetnem licarju. Je pa men vsec ta mazda rdeca...prilepi se kasno fotko Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
lucho Napisano 11. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2013 Hvala, bom probal ne mislit na to, pa po?akat do spomladi.. Skoraj sigurno pa je bil odbija? ?e barvan:/ ?e nekaj fotk: Citiraj
Baby Viper Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Tale rde?a ji res pa?e Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 11. december, 2013 Prijavi Napisano 11. december, 2013 Ja sigurno je biu ze barvan...dobr nima veze,po zimi porihtaj pa do kvalitetnga avtolicarja pel pa bo Lepa ja res...pase ji tale rdeca ful iz kje pa si? prpel jo pokazat na ksno mazda druzenje Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
uklopko Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 uuu Najlep?a barva ....vsaj zame Ne bahaj se s tem mehur?kom -ker jaz imam na mazdi 3 predni odbija? tako pikast olu??en da je JOOOJ ampak bom po?akal ?ez zimo. Se je pa lak za?el lu??it ko je bil odbija? na novo prebarvan(uradni mazda servis) ?koda ker delajo tako porazno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Klopko tvoj odbi?aj ma ?e par let o?pice Citiraj
jures Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 Klopko tvoj odbi?aj ma ?e par let o?pice njumu CAI pa ror sesata kamne na poti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 uuu Najlep?a barva ....vsaj zame Ne bahaj se s tem mehur?kom -ker jaz imam na mazdi 3 predni odbija? tako pikast olu??en da je JOOOJ ampak bom po?akal ?ez zimo. Se je pa lak za?el lu??it ko je bil odbija? na novo prebarvan(uradni mazda servis) ?koda ker delajo tako porazno to k sparajo na barvi in laku... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 to k sparajo na barvi in laku... Osebno bi veliko raj?i peljal k na?emu AC Tomc (An?etu), ker se je doslej ?e vedno izkazal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 12. december, 2013 Prijavi Napisano 12. december, 2013 lohk pa prpelje? k majstru u na?e konce, ki je ZELO ugoden in dobr pofarba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.