A ti imaš narejen tubeless? Etcho mi je svetoval, da to naredim, če hočem z njim vozit po robidi in kamnih po Istri. 😊
Tako, da ta teden dam to naredit.
Zadnjič sem peljal sina v bolnišnico v Izolo. Ko sem ga čakal zunaj, je sedel zraven mene en tip z vratom v gipsu.
Povedal mi je, da je zapeljal v luknjo na pločniku, naredil salto čez skiro in pristal na vratu. Skratka, rekel je, da bo storil prvo, ko pride domov, da ga bo razsekal na sto kosov.
Jaz bi kaj taksnega priporočal, se pelje tudi na gas, kot skiro, samo bolj varen je. Mora pa biti international version, eu version ne podpira gasa
ADO A20+ | Hybrid 20 Inch Folding Electric Bike | ADO-Ebike
WWW.ADOEBIKE.COM
ADO A20+ Folding Electric Bike has a powerful motor, plus a decent max speed and range at a fair price. It folds up for public transit rides and storage as well.
Čeprav na mimovrste za nek drug model nakazujejo, da se lahko kupi ročica za gas
https://www.mimovrste.com/elektricna-kolesa/a-dece-oasis-ado-a20-air-smart-elektricno-100143424174
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo