marko91 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Me zanima kje bi se dalo dobit tisto plasti za amaturno da bi dal radio 1dim dimenzije not gre pa za avto mazda 6 2003 letnik. Lahk ce ma kdo rabljeno ali ce ve kje kupit
Marko_mx-3 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 ebay ali pa kak avtoelektri?ar oz. majster ki vgrajuje radie, alarme, .... http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p...0&_from=R40
marko91 Napisano 16. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2013 ebay ali pa kak avtoelektri?ar oz. majster ki vgrajuje radie, alarme, ....http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p...0&_from=R40 Ja sej za ebay vem da je sam a si videl ksne cene so za uno plastiko ko da je zlata ...
Marko_mx-3 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 aja pa pazi da ti "dim" ne uide iz radia ?e ne, ne bo ve? delal
marko91 Napisano 16. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2013 aja pa pazi da ti "dim" ne uide iz radia ?e ne, ne bo ve? delal
Alex Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 Pa baje, da niti vse ne deluje potem v redu.Ne vem to?no kaj, mogo?e klima ?
marko91 Napisano 17. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2013 Pa baje, da niti vse ne deluje potem v redu.Ne vem to?no kaj, mogo?e klima ? Ajaa hmm se ta udarec Hvala za informacijo
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 Me zanima kje bi se dalo dobit tisto plasti za amaturno da bi dal radio 1dim dimenzije not gre pa za avto mazda 6 2003 letnik.Lahk ce ma kdo rabljeno ali ce ve kje kupit WTF dim ? Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 20. december, 2013 Prijavi Napisano 20. december, 2013 WTF dim ? Po mojem misli na "enojni radio"-klasika, najbolj?e,kar je lahko bilo -se pravi brez ta novih super duper velikih ekranov ?ez pol armaturne ?ez katere z umazanimi prsti ?arimo gor in dol.
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 WTF dim ? Mhm ma kje zivis to ze ze kr en cas uporabla je pac v ang. V kratici .. cene pa pogledi kaj mislem ... no zdej ves eno beseto oz. Okrajsavo vec http://www.ebay.com/bhp/car-radio-dvd-1-dinlink je pa nasplosno ...Mislem dat cene moj alpine not...
Jest Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Mhm ma kje zivis to ze ze kr en cas uporabla je pac v ang. V kratici .. cene pa pogledi kaj mislem ... no zdej ves eno beseto oz. Okrajsavo vec http://www.ebay.com/bhp/car-radio-dvd-1-dinlink je pa nasplosno ...Mislem dat cene moj alpine not... Ce bi ti to kratico pravilno zapisal, bi mogoce tudi razumeli, o cem je govora... ker "dim" NI enako "din" lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Ce bi ti to kratico pravilno zapisal, bi mogoce tudi razumeli, o cem je govora... ker "dim" NI enako "din" Mhm pac oprostite sm se pac zatipku .. ker ne pisem s pcja ampak s telefona .. Ce bi ti to kratico pravilno zapisal, bi mogoce tudi razumeli, o cem je govora... ker "dim" NI enako "din" P.s Cene je pa navrhu kjer sem zacel temo vse napisano...
Jest Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Mhm pac oprostite sm se pac zatipku .. ker ne pisem s pcja ampak s telefona .. P.s Cene je pa navrhu kjer sem zacel temo vse napisano... Potem si se celo dvakrat po nesreci zmotil... V naslovu in se v opisu ... Mimogrede... Tole pisem s telefona ... lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Potem si se celo dvakrat po nesreci zmotil... V naslovu in se v opisu ...Mimogrede... Tole pisem s telefona ... Mhm .. ne mi rect da ti se se nisi zmotu v zivljenju .. dej dej
mazdaman Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Mhm .. ne mi rect da ti se se nisi zmotu v zivljenju .. dej dej Saj ni problem v zmoti, samo ti si ajvarja nau?il napa?ne besede, sedaj bo pa ?lovek napa?no mislil Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Saj ni problem v zmoti, samo ti si ajvarja nau?il napa?ne besede, sedaj bo pa ?lovek napa?no mislil Hmm spet ta ajver al kako ze prav napisete .. se zdej nevem keri je ta
jures Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Hmm spet ta ajver al kako ze prav napisete .. se zdej nevem keri je ta bolje zate da ne ve? Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 bolje zate da ne ve? Ja ma me zanima ... ga bo treba spoznat
Jest Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Jaz bolj mislim, da tukaj samo smetis.... In se sam ne ves, kaj tocno pises... Upam, da ne vec dolgo... lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Jaz bolj mislim, da tukaj samo smetis.... In se sam ne ves, kaj tocno pises... Upam, da ne vec dolgo... Da sefe Sej si jaci
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Da sefe Sej si jaci Lej ce napises dim, to pomeni dim, kar mi ni blo jasno, kaj bo dim delal v avtu, ?e zdej ne razumem, ?e pa si misli 1din velikost luknje za aftermarket radio pa tako vpra?aj. ?e pa bi rad provociral in izzival, ti polagam na du?o, da se tega izogne?, ker naja?i, sem pa na TVOJO ?alost, jaz in ?e se mi samo par foruma?ev prito?i ali pa predlaga, kak drasti?en ukrep, jim bo z NAJVE?JIM VSESELJEM ustregel. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 No zdej ve? kdo je Ajvar ali bolj uradno iWar. Njega mora ?e Chuck Norris vpra?at, ?e gre lohk na strani??e in klele ni heca.
qwerty Napisano 26. december, 2013 Prijavi Napisano 26. december, 2013 Lej ce napises dim, to pomeni dim, kar mi ni blo jasno, kaj bo dim delal v avtu, ?e zdej ne razumem, ?e pa si misli 1din velikost luknje za aftermarket radio pa tako vpra?aj.?e pa bi rad provociral in izzival, ti polagam na du?o, da se tega izogne?, ker naja?i, sem pa na TVOJO ?alost, jaz in ?e se mi samo par foruma?ev prito?i ali pa predlaga, kak drasti?en ukrep, jim bo z NAJVE?JIM VSESELJEM ustregel. Una scena... do you understand me meow? What is funny meow? Am I not clear meow? I'll have to give you a ticket meow... Aint funny anymore isn't it meow? Mimogrede dobil je link do tega kar hoce tut ce sam dim v avtu in od tedi samo smetenje tako da si bom vzel pravico in zadevo zaklenil... ce ima kdo kaj proti naj se na PM ali ajvarja pritozi... ce se upa If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo