marko91 Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Me kek zanima ni za mazdo , pac za skodo felicia L 95 1.3 mpi Sedaj ima direktni volan oz. Ni servo .. ali je mozno zmontirat servo letev in pumpo not ? Od novejsega letnika ? Ali ima kdo kaj vec info glede tega .. pac avto ni zame ce bi bil zame bi pustu tko brez kr je zakon.. pac je za mojga nonca ka clio je su u kurac in sm mu zrihtu to felicijo pac avto lpo ohrsnjen servisna potrjena in 60k kilometru motor lepo dela vs itd. Sam problem je zdej to ka ni servo sam on je reku da je ze ok .. sam dolgo ga nebo mogu motat Hvala za vec info. Citiraj
Z M A J Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Predlagam, da povpra?a? (?e obstaja kak?en ?koda forum) ali pa kar splo?no; www.avtomobilizem.com Tam se najde folk in lastniki vseh sort vozil, pa ti garant nekdo iz prve roke pove odgovor. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Predlagam, da povpra?a? (?e obstaja kak?en ?koda forum) ali pa kar splo?no; www.avtomobilizem.com Tam se najde folk in lastniki vseh sort vozil, pa ti garant nekdo iz prve roke pove odgovor. hvala Citiraj
Deeyan Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Za 1.3 nvem, gre se za ceski motor, 1.6 je pa ze VW koncern, pa bi se dal zrihtat, ampak ni poceni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Za 1.3 nvem, gre se za ceski motor, 1.6 je pa ze VW koncern, pa bi se dal zrihtat, ampak ni poceni Ma nwm pac 1.3 mpi ima ketno v motorju je pa 95 letnik .. bom mogu malo pogledat se po knjigi .. sem pa razmisljal ce bi pasalo od unih ka so 96-2000 letnik.. bi mogu eno dobit pa natancno pogledat kako in kaj ... Citiraj
g.Wankel Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Sej se ti bolj spla?a drugo Felicio vzet, kot menjat... Citiraj
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Sej se ti bolj spla?a drugo Felicio vzet, kot menjat... Pac sej nasplosno sm gledu vse znamke razen bwm mercedez pa se ksna taka in podobna jajca .. Pac in ta je bila vse tko ohranjena in tko redno serv. In serv. Knjiga potrjena ... zato sm se tud za telo odlocu .. Ce bi bil ksn drug avto z servotom bi unega vzel .. Ah se bo ze zrihtalo da bo prav ... cene je pa zadovoljen z njo Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Seveda se da, saj so dolo?eni modeli Felicije ?e imeli servo volan tako, da sam rabi? ustrezno volansko letev, pumpo, posodico in cevi pa se to prehendla. Zraven, ?e ima? pa ?e cajt pa lohk ?e turbo vgradi?... pol je skoraj tako hitra kot Nubira 1.6. Citiraj
marko91 Napisano 21. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. december, 2013 Seveda se da, saj so dolo?eni modeli Felicije ?e imeli servo volan tako, da sam rabi? ustrezno volansko letev, pumpo, posodico in cevi pa se to prehendla. Zraven, ?e ima? pa ?e cajt pa lohk ?e turbo vgradi?... pol je skoraj tako hitra kot Nubira 1.6. Haha jaoo ka bo nono delu s turboton Ja sam kar sem zasledil majo samo 1.6 servo.. sej me ne briga sam bi mogu jst to prow videt pole usaj vem ki in kako .. pac ne pa kr narocit .. Bom ze porihtu da bo prav Citiraj
Boss Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Mislim, da od letnika 1996 do konca proizvodnje Citiraj
Slivka Napisano 21. december, 2013 Prijavi Napisano 21. december, 2013 Glej, tako kot je g.Wankel napisal: bolj se ti spla?a zamenjat avto. Ena dobro ohranjena ?koda Felicija 1,6 letnik 1995 od prvega lastnika je vredna kve?jemu 900?. ?e gre? kupovat vse dele, ki jih potrebuje? (volanska letev, cevi, ?rpalka, rezervar, varnostni ventil,...) po odpadih, bo? zanje dal vsaj 200?, ?e ne ?e ve?. Nato bo? kar nekaj ur klel okoli motorja, preden bo? vse to zlo?il gor. In Bog ne daj, da je za dlako druga?en model, ker ti noben navoj ne bo pasal in bo potrebno ?e predelovat. ?e pa najde? kak?nega mehanika in ga napumpa?, da se tega loti, ti bo pa ?e on pobral vsaj 200?. In ko vse to zmontira? skupaj, koliko ?asa bo delovalo? Mislim, avto, ki je letnik 1995, je z eno gumo ?e na odpadu... Citiraj
marko91 Napisano 22. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. december, 2013 Glej, tako kot je g.Wankel napisal: bolj se ti spla?a zamenjat avto. Ena dobro ohranjena ?koda Felicija 1,6 letnik 1995 od prvega lastnika je vredna kve?jemu 900?. ?e gre? kupovat vse dele, ki jih potrebuje? (volanska letev, cevi, ?rpalka, rezervar, varnostni ventil,...) po odpadih, bo? zanje dal vsaj 200?, ?e ne ?e ve?. Nato bo? kar nekaj ur klel okoli motorja, preden bo? vse to zlo?il gor. In Bog ne daj, da je za dlako druga?en model, ker ti noben navoj ne bo pasal in bo potrebno ?e predelovat. ?e pa najde? kak?nega mehanika in ga napumpa?, da se tega loti, ti bo pa ?e on pobral vsaj 200?. In ko vse to zmontira? skupaj, koliko ?asa bo delovalo? Mislim, avto, ki je letnik 1995, je z eno gumo ?e na odpadu... Ma ta ni se za na odpat ka je ju nov pa ima sele neki cez 50 000 kilometru ka ga je imel prej neki nono in vse je potrjeno v servisni knjigi .. no zdej ga ima pa moj nono..Ce bi bil avto zame bi bil se bol vesel ce nebi imel servota se da usaj normalno vozit Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Servo je zakon, ?e nebi bil ga v WRCju nebi ve? uporabljal Samo predelovat tolk star avto, se tudi meni zdi zelo zgre?eno. ?e res ne misli? sam delat in dobit dele za drobi? ni ekonomske ra?unice, ?etudi je avto tipi topi. Citiraj
Slivka Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Ja. vem, tole zdaj bo nesramno: Raje ne predeluj, ker ga potem ne more? registrirati kot starodobnika... Citiraj
marko91 Napisano 23. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2013 Servo je zakon, ?e nebi bil ga v WRCju nebi ve? uporabljal Samo predelovat tolk star avto, se tudi meni zdi zelo zgre?eno. ?e res ne misli? sam delat in dobit dele za drobi? ni ekonomske ra?unice, ?etudi je avto tipi topi. Ma nee volanska letev za favoritko je 30? .. se ostale cevi in crpalka +olje max 100? se ne .. Sam zdej govori da mu je vredi .. hm ki vem ka bo zacnel jamrat mu pa posraufam Cene pa men je zlo bols avto vozit brez servota :ne vem: pac men je enostavno zakon ka je tk ql trd ne ta servo use neki mehko Ja. vem, tole zdaj bo nesramno: Raje ne predeluj, ker ga potem ne more? registrirati kot starodobnika... Ahh ta skoda nevem ce bo vidla papirje za oldtimerja Citiraj
Symon Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 ti sam tunej pa menjej, ne bo ti ?au niti ? vlo?it v to ?kodi?ko! Citiraj
marko91 Napisano 23. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 23. december, 2013 ti sam tunej pa menjej, ne bo ti ?au niti ? vlo?it v to ?kodi?ko! Ma to je za mojga nonota ne zame no kej ne razumete Citiraj
g.Wankel Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 A nono pa ni dost uredu za dobr avto? :macek: Citiraj
marko91 Napisano 24. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 24. december, 2013 A nono pa ni dost uredu za dobr avto? :macek: Kako to misles? Ne razumem ravno kaj misles Citiraj
Boss Napisano 24. december, 2013 Prijavi Napisano 24. december, 2013 Kako to misles? Ne razumem ravno kaj misles hotel je povedat, da bi se tud nono raje vozil v Mazdi kot v skoraj 20 let stari ?kodi pa ?etud bi/bo ?koda imela servo volan... Citiraj
marko91 Napisano 28. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2013 hotel je povedat, da bi se tud nono raje vozil v Mazdi kot v skoraj 20 let stari ?kodi pa ?etud bi/bo ?koda imela servo volan... Ma nene je reku "ja ma ne tko velikega avta ku mas ti ksnega bolj majhnega ku clio" je reku On vn z mazde naredi mazda traktor Citiraj
Deeyan Napisano 28. december, 2013 Prijavi Napisano 28. december, 2013 Ma nene je reku "ja ma ne tko velikega avta ku mas ti ksnega bolj majhnega ku clio" je reku On vn z mazde naredi mazda traktor Pol mu lohk pa mojo 3-jko uturis Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
marko91 Napisano 29. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2013 Pol mu lohk pa mojo 3-jko uturis Uff ta bi bla predraga pa se vlecne kluke nimas Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.