Jest Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Kdor razume nemsko, si lahko prebere tole temo na nemskem Mazda6 forumu, kjer en lastnik sestice opisuje, kako je bil zaradi lasesrskega merilnika 10 dni brez svojega avta >> http://mazda6-forum.info/index.php?page=Th...57&pageNo=1 Menda SCBS (SMart City Brake Assistant) deluje na enakem principu kot laserski merilniki in policistu pri meritvi pokaze, da je vgrajen motilec radarja.. in so temu zaplenili avto ker je obstajal sum, da ima vgrajen motilec ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Kdor razume nemsko, si lahko prebere tole temo na nemskem Mazda6 forumu, kjer en lastnik sestice opisuje, kako je bil zaradi lasesrskega merilnika 10 dni brez svojega avta >> http://mazda6-forum.info/index.php?page=Th...57&pageNo=1 Menda SCBS (SMart City Brake Assistant) deluje na enakem principu kot laserski merilniki in policistu pri meritvi pokaze, da je vgrajen motilec radarja.. in so temu zaplenili avto ker je obstajal sum, da ima vgrajen motilec ... in potem jih bo to?il zaradi njihove ignorance in bo pokasiral lepe dnarce...vsaj jaz bi jih to?il. Citiraj
AmpeR Napisano 22. december, 2013 Prijavi Napisano 22. december, 2013 Policaji gor alpa dol. V glavnem ta sistem je vreden ve? kot zlato, ma kaj zlato, ?ivljenje! Ta teden sem skoraj naredil velikansko pizdarjo. Na prehodu na pe?ce sem spregledal dve mali pun?ki (verjetno 1.razred), ki so ?le ?ez cesto. Ko sem pri?el do prehoda sta bile nekje med levim ogledalom in stebri?kom. CX se mi je v momentu vstavil, na displeyu se mi je napisalo napis rumene barve in cca. meter pred havbo zagledam dve pun?ki, ki se smejita in pre?kata prehod. Katastrofa, ratal sem trd, bled, tresel sem se; priznam, da jih nisem videl. Sicer ?tartal sem lih iz enega parkiri??a in imel sem majhno hitrost od 15-25 km/h ampak dovolj, da jih bi hudo po?kodoval. Glavnem ta sistem SCBS in in?inerjem, ki so to naredili si zaslu?ijo vse pohvale . Citiraj
schurda Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 in potem jih bo to?il zaradi njihove ignorance in bo pokasiral lepe dnarce...vsaj jaz bi jih to?il. Ja v Sloveniji. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Baby Viper Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Pri nas se bojo pri vsej tej inteligenci prej spomnil prepoved ali za?asno zaustavitev prodaje Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 23. december, 2013 Prijavi Napisano 23. december, 2013 Pri nas so tok gnili radarji, da tega ?e zaznajo ne Citiraj
i68 Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Kupil sem novo Mazdo 6 - dobil sem jo ta teden. Avto je super, vendar me je ?e drugi dan presenetil, saj me je zaradi kontrole hitrosti ustavila policija. Nisem bil prehiter. Ustavili so me, ker je Mazda blokirala policijski radar in so sumili, da sem vgradil blokado radarjev. ?ele po 20 minutnem ?akanju na drugo patruljo, ki se malo bolj spozna na te stvari in njihovi potrditvi, da v avtu ni ni? nelegalnega, so mi vrnili dokumente in sem lahko odpeljal. Ali imate tudi ostali tak?ne izku?nje? Kaj naj naredim, da se mi v prihodnje to ne bi dogajalo? Citiraj
jures Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Je ze nemski primer tu na forumu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Ej prvo pohvala za nakup nove Mazde 6..dobrodo?el med mazda?e.tiso drugo o blokadi radarja mi je full ?udno.bojo verjetno kaj drugi mojstri povedali ki se razumejo kaj na te stvari.LP Ale?? 1 Citiraj
Alex Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 A bi bilo mo?no,da vpliva radarski tempomat na policijski radar? Citiraj
astor Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 oooo tole je pa dobra informacija. Samo kako pa naj preverim ali tudi moja blokira radarje? A je to splo?no zdaj za vse nove 6-ke ker je Jures napisal da se je to zgodilo tudi v Nem?iji, ali je to zgolj nek slu?aj? Da bi ravno ?akal na prvo kontrolo in ?el do njih mi ravno ni, ampak ?e ne bo ?lo druga?e.... Je pa to dobra informacija, vsaj za mene ko sem kr veliko na cesti 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Mogo?e ni znal meriti. :-) dvomim da bi oblika imela kaj pri tem. Citiraj
Deeyan Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Sej, a ze ni blo govora o tem, da bi naj pri tanovih sestkah nek senzor povzrocu motnje na radarjih? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
i68 Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Preden so me izpustili so ?e enkrat preverili na stoje?em in pri?ganem avtu in radar je ponovno javil blokado. Citiraj
ziga.mazda Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Skratka iz izku?enj povem, da novo mazdo 6 nevem zaradi katerih razlogov radar nezazna, na radarju izpi?e napako E14 katera pomeni MOTILEC.O?itno nekaj ima serisko, frekvenzo ali kaj drugega da ga zmoti.Seveda ?e te cilja od vzadaj pa te izmeri, garantiram Nevem pa kako je z stacjonarnimi radarji na avtocesti, mestu...?e tiste tudi zmoti, bom pa poiskusu kaj izvedet 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Tisto so drugi, tam te dobi Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Scr3am Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Haha sva?ta ju3 grem po novo 6ko 2 Citiraj
ziga.mazda Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 to bi lahko vse vplivalo na radar Sistem za izogibanje trku (SBCS)Opozorilo zapu??anja voznega pasu (LDWS)Signaliziranje ustavitve v sili (ESS) Citiraj
SpEkTr Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 :-) mogo?e bo kmalu kak vpoklic :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2 Citiraj
ziga.mazda Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Tisto so drugi, tam te dobi Sent from my GT-I9505 using Tapatalk nevem se bom pozanimal, pomoje je isti sistem dela, radar spusti 50 ?arkov na sekundo ko dobi vse ?arke nazaj izmeri hitrost, tako je na ro?nih, stoje? pa isto izmeri:-) mogo?e bo kmalu kak vpoklic :-) Sent from my GT-I9505 using Tapatalkbo ja ampak za radarje bomo vidli januarja ko dobim novo trojko prvo gre na test radar Citiraj
Deeyan Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Skratka iz izku?enj povem, da novo mazdo 6 nevem zaradi katerih razlogov radar nezazna, na radarju izpi?e napako E14 katera pomeni MOTILEC.Evo, tocno o tem sm govoru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
i68 Napisano 27. september, 2014 Prijavi Napisano 27. september, 2014 Upam le, da me ne bodo vedno znova ustavljali, da bi preverjali zakaj jim izpi?e blokado Citiraj
Alex Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 Raj?i, da te ustavljajo brez veze kot da te ustavijo in pla?a? kazen zaradi prehitre vo?nje Citiraj
ziga.mazda Napisano 28. september, 2014 Prijavi Napisano 28. september, 2014 ?e te bodo vstavljali pa vrjetno bo tudi kak izrednih tehni?i Citiraj
Jest Napisano 28. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2014 Sem temo zdruzil z lansko, kjer sem pisal o takem primeru v Nemciji... Jaz zaenkrat nisem imel teh problemov... Pa imam za seboj ze skoraj 50.000 km s tanovo sestico Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.