Skoči na vsebino

Pozna kdo tole MX5

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=771941...a%20MX-5%201.6i

Sicer ne vem zakaj bi airbage ven vzel ampak zanima me ce ve kdo kaj je bilo z avtom? Ohranjenost nasplosno pa tko... sicer airbagi me ne motijo ce to ni posledica hujse prometne nesrece in pa ce seveda ni bozicna jelka na armaturi, kljub temu da je taksen cas v letu :cheers:

If in doubt, flat out... 

• Odgovori 68
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Tale se je prodajala ?e cca kake pol leta nazaj? Vem ker je imela napisano, da nima airbagov, verjetno posledica nesre?e in dejstva, da niso (bili) poceni. ?e je tako kot pri Hondah itak pa?e volan od vsake Mazde iz tistega obdobja in posledi?no vsak airbag. Ponavadi dajo ljudje ?e lu?ko ven, da ne sveti, pokli?i pa vpra?aj.

Napisano

Da to tista, ki je bila pri na?em kleparju pred mano? Spomnem se da je imel vijoli?no notri ter da je rihtal prednji odbija?...ni pa ni? rekel da je kaj huje razbita...

Podpis.png

Napisano

Hmm bi se dalo od kleparja stevilko dobit da prasam? Ker ce bi dal vrece not je tut senzorje menjat treba posledicno... ker so defektni ko pokne enkrat... tale mi je dokaj zanimiva, lucke spoliram pa je :):notworth: pa mam dva avta za poleti pa se kr nism zimske problematike resil :blink::hohoho:

Bo pa mx5 za majhne zimske radosti :blush:

Beri: krozni prometi, parking placi,... :aaaaa:

If in doubt, flat out... 

Napisano

spomnm se ja.. sm ne pa tok da bi lah reku da je bla to ta:)

ej ?e ma? cajt greva konc tedna lah do njega.. js bi mu en viski odnesu:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=771941...a%20MX-5%201.6i

Sicer ne vem zakaj bi airbage ven vzel ampak zanima me ce ve kdo kaj je bilo z avtom? Ohranjenost nasplosno pa tko... sicer airbagi me ne motijo ce to ni posledica hujse prometne nesrece in pa ce seveda ni bozicna jelka na armaturi, kljub temu da je taksen cas v letu :cheers:

Ker ni bil zavarovan ko se je razkantal.......logi?no a ne....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ker ni bil zavarovan ko se je razkantal.......logi?no a ne....

Hja ne vem... bom kleparja poklicu :) tnx pavlovic...

Me drzi da bi mel :closedeyes:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zanimiv, da ima od FL ?tevce :huh:

Druga? pa kr na ogled pa bo? najbol vedu kak?na je situacija :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Lastnik je ze meni reko ko sm hoto splomladi kupit, da je prejsnji lastnik dobil srno v blatnik. Izjava je sicer konsistentna, saj pred 2001 letnikom niso imele spredaj senzorjev za airbag, ampak samo v blatnikih pred stebrickom.

Ce se gre vgrajevat nove airbage, je potrebno menjati tudi racunalnik, najbolje pa tudi vse senzorje.

V obratnem primeru je bilo pa oreng stolceno, lepo previdno cel avto detaljno pogledat da ni bla prej kaka totalka. Meni grejo se zdej lasi pokonc po tistem videu od fifth gear kako varen je se avto po tem ko je spredaj enkrat zbit.

Zanimiv, da ima od FL ?tevce :huh:

Druga? pa kr na ogled pa bo? najbol vedu kak?na je situacija :bravo:

Vse Nardi Torino NBjke so imele FL stevce.

Sicer je pa tale v barvi Mahogany Mica, ki pa mislim da se je devala na samo in izkljucno 2000 Special Edition Nardi Torino NB.

Napisano

Neka super duper special limited izvedba :D

Vsec mi je :) bomo sli pocekirat pa pod avtom nosilne konstrukcije pregledat pa tko... sej se vidi ce mal bl pogledas ne sam od zuni pa zice :)

Ma padla mi je v oci za tko mal ko je sestice skoda pa ko greva sama z mojo pa je skoda dizla za po mestu ko vidm kko ji avtocesta pase ^_^

If in doubt, flat out... 

Napisano

Nic ne bo tole... razmaki ne stimajo, vsi karoserjski deli cudno gor dani... levi volan nek cudn, na desni se zaprl za airbag niso dol lepo... leder tko tko... centralno odpre sopotnikova vrata samo... edino motor jr kolk tolk je pa okol kolektorja vse mastno...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ni? nisi napisu kako se pelje :ne vem:

Raj jo pel en krog, te malenkosti niso neki kriti?nega za ta dnar in starost, vsaj dokler ni ?e tolk rje, da se komaj skup dr?i al pa ?e je streha preluknjana ko ribi?ka mre?a :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Streha ma na pregibih cisto porozen material in pri oknih sprednjih not zateka... tako da me je ze to odvrnilo od nakupa... bomo kr NA iskali lopatarco... mi je velik lepsa :punk:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Streha ma na pregibih cisto porozen material in pri oknih sprednjih not zateka... tako da me je ze to odvrnilo od nakupa... bomo kr NA iskali lopatarco... mi je velik lepsa :punk:

?e to ne dela ni mx5....mal spuca? in kanale odma?i?..........?e enkrat kako se pele? :ne vem:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Med sipo in streho ne po kanalih za odtekanje... in ker nimam garaze na voljo je nisem niti peljal... itak je ne bi vzel ker ne bi menjal strehe pa vsega rihtal da bo sploh na dezju avto lahko stal...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Qwerty ti pa si kaliber. Pozablja?, da gleda? ve? kot 10 let star avto, ki je vrhu vsega cabrio. Kar pomeni, da se je ?koljka 10 let zvijala, platno ni ve?no... Zdaj bo? pa namesto 13 let starega avta gledal 17 let starega, ker se ti ne da ubadati z obnavljanjem potro?nega materiala? :rolleyes:

Napisano

Osebno NA mi je lepsa :) sleppy eyes pa te scene... naslednjo zimo tko rabim neki za delat... rad bi vsaj kolk tolk dobro osnovo kupil...

Vidim da sem pozabil omeniti da je tale mx rjava po celem podnu in pragih, pikice na blatnikih zadnji pa stebricek rjav ok sipi... more sipa vetrobranska ven da se zrihta...

If in doubt, flat out... 

Napisano

Med sipo in streho ne po kanalih za odtekanje... in ker nimam garaze na voljo je nisem niti peljal... itak je ne bi vzel ker ne bi menjal strehe pa vsega rihtal da bo sploh na dezju avto lahko stal...

Verjemi tudi tam so kanali. ?e si pa ta del testiral ne da bi se peljal je pa itak mim - ker se voda odbija. Tam je moja tudi pu??ala a sem popravil gumo (sem opisal), ko se vozi? ma? pa lahko ?ipe odprte...

Pomembno je tudi da zapre? vrata z polno odprto ?ipo da ?ipa sede na gumo, ?e jo dvigne? v gumo bo stisnila gumo in spet pu??a.

Med pranjem je vedno blo par ?rt po ?ipi znotraj, ampak v monsumu v Franciji pa od 40km/h naprej pa tesnilo ko hudi?.

MX5 je druga? avto za BREZ strehe :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Mogoče je pa maček
    • Sploh nisem dejal, da je bilo idealno in ja precej smo švercali in zelo velik so carinki stran gledali, čeprav so vedeli kaj se dogaja. Mi smo vsaj imeli to možnost iti tako na zahod kot na vzhod brez nekih hudih težav. Ostali na vzhodnem bloku niti približno niso imeli te sreče.   Ja drži, ni bilo kinderjajčkov, pa tud kake milke ne, včasi hje bla kava problem, drugič prašek. Ampak kdor ni na riti sedel in se smilil samemu sebi je pač šel stvari iskat čez mejo, ki ni bila zaprta. To so bili lepi družinski izleti recimo v KGM pa v Trbiž po kavbojke pa če kaj bi se našlo.   V trgovinah pri nas je bilo dovolj vsega, da nisi bil lačen, je pa res da je manjkalo kakšne hochštaplerske robe. Ja avto si verjetno takrat težje kupil si pa zato takrat veliko lažje prišel do nepremičnine. Dve delovski plači pa nekaj kredita pa se je dalo hišo zgradit. Danes,hmmm iz nule brez, da že kaj imaš je to misija nemogoče s povprečno slo plačo.   Mogoče imaš ti tak občutek, ker imate na železnici res visoke plače, medtem, ko večina tega nima in marsikdo danes v t.i. demokraciji in opevanem kapitalizmu živi slabše kot je v jugi. Kaj ti pomagajo neskončne izbire v trgovini, ko moraš pa preračunavat in seštevat kaj in koliko si lahko kupiš in ko ti je kinderjajček na dosegu roke a v denarnici oz. računu ni denarja, da bi ga kupil.   A si upaš rečt, da je imela slovenija v jugi več procentov revežov in siromašnih kot jih je recimo danes?   Aja pa v demokraciji okoli leta 2002 sem ravno tako švercal iz Italije (oziroma celo iz San Marina) airsoft puške in pištole in čakal a bo carinik se spravil na kontrabant. Nas je rešila takrat neka suha klobasa, ker je razsajla slinovka in parkljevka pa se ni smelo nosit mesa čez mejo. Smo jo odvrgli v koš in je bil carinik zadovoljen mi pa s polnim kuferamom airsoft robe veselo v Slovenijo. Zanimivo, srce mi je bol utripalo, kot takrat, ko sem v jugi švercal v jugotu Amigo 500 konec leta 1988.
    • Šverc komerc je laufal 100 na uro...pa mi razloži za kaj. A si v jugi dobil tisti Kinder jajček čisto normalno v trgovini?...ne bom še enkrat o pomanjkanju navadnega kofeta itd... Ne vem,kako je bilo v Ljubljani ipd...pač otroštvo sem preživel v Radgoni,tako,da ne morem vedeti....za Radgono pa dobro vem,kako je bilo.   Oče-profesor glasbe,je bil kot rečeno tudi v Radkersburgu zaposlen na glasbeni šoli...tudi v Avstrijski plehmuski je bil zraven (večinoma cariniki)...se je večkrat družil z sodelavci...privat,kot tudi na šolskih piknikih...tudi kot družina smo bili pogosto zraven....ne rabim ti razlagati,da je bil že ta Radkersburg par 100m čez mejo "en drug svet" v primerjavi z Radgono...tako zunaj v javnosti,kot tudi med štirimi zidovi. Seveda folk v jugi tega ni videl...in še danes mislijo,kako super smo se imeli...ja seveda.
    • Ne upam si nič napovedat. Eno veliko poslovalnico postavljamo čist na novo in to je taka živčna vojna vedno, kot bi najmanj jedrsko elektrarno gradili. Sem mislil, da jo bomo prejšnji teden pa so določeni zunanji izvajalci za notranjo opremo vse roke zamudili. Tko, da zaradi tega mi je načrtovan dopust za ta teden že splaval po vodi. Bo pa kaos, ker se še ne ve, a bo trezor urejen, a bodo sefi že postavljeni. Ker sem tega že nekaj dal skos prej, vem kaj pomeni vikend za tem. Z veseljem bi prišel pa nisem čist ziher a bo dovolj energije in volje v soboto al bom mel regeneracijski vikend.   Edini plus bo, da bom naredil še kakih 10-15 ur viška v tem tednu, ki jih bom lahko uporabil za kak medtedenski izlet na biciklu.😉
    • Haha dober vic, sej bi ti verjel, če ne bi takrat živel v delovski družini in ni bil noben komi funkcionar. Yuga ni bil geto, tko da please ne me prepričevat, da si lakoto tolkel in da so bile pomaranče deveto čudo. A sadnih jogurtov tud ni blo?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.