Z M A J Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 jaz mam jajca sam nimam dnarja Torej - zdej je treba sam ?e ugotovit kako ta jajca pretopit v gotovino - jaz bi kmetice na tr?nc vpra?u! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 6. februar, 2011 Prijavi Napisano 6. februar, 2011 Hehe, a po kolk jajca prodajajo ? Citiraj
ro-bi Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Hehe, a po kolk jajca prodajajo ? v kaki semenski banki dobi? 20 euro za ?pric Citiraj
tauko Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 v kaki semenski banki dobi? 20 euro za ?pric No,kakih 500 ?pricov pa bi bli bliz cilju Citiraj
Z M A J Napisano 7. februar, 2011 Prijavi Napisano 7. februar, 2011 Dejmo ?e kako pametno re?t pa pomagat kolegu, ki je v Nakupovalni mrzlici! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 Tole sem poslikal na Pagu davnega leta 2006 ...meni res hudo lepo dobro spedenana RX8 Citiraj
David Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 No tako... spet sem mel par dni RX8 doma.... in spet nakurjen. Tako... odlo?u sem se da kupim RX8 za gu?t in drugi avto.... namen; nedeljske vo?nje, vikend popotovanja, veter v laseh (?e dam glavo ven,....)..... Nissan je super, ampak .... mi manjka rohnenje bencinskih hlapov ?e po?asi Na?eloma se mi ne mudi spljoh...bom pa seveda ve? kot vesel va?ih predlogov... Hvalaaaaa daVid Citiraj Feel free....
Symon Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 Predlogi? O ?em, saj si ?e odlo?en? Ja kupiiii! Aaaaaaaaa Citiraj
Z M A J Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 David, modra odlo?itev, ?e prej pa si preberi vsa navodila za uporabo (Wankel ma kar nekaj trikov)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 No..v vseh letih spremljanja tega foruma sem jih ?e kar nekaj "trikov" spoznal... ampak vseeno bom neki pomo?i rabu... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 No..v vseh letih spremljanja tega foruma sem jih ?e kar nekaj "trikov" spoznal... ampak vseeno bom neki pomo?i rabu... A za tankat ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 A za tankat ? Recimo ja..... Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Dobrega kup, matr sm ti fov?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 pa crno, ker so te najboljse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 No tako... spet sem mel par dni RX8 doma.... in spet nakurjen. Tako... odlo?u sem se da kupim RX8 za gu?t in drugi avto.... namen; nedeljske vo?nje, vikend popotovanja, veter v laseh (?e dam glavo ven,....)..... Nissan je super, ampak .... mi manjka rohnenje bencinskih hlapov ?e po?asi Na?eloma se mi ne mudi spljoh...bom pa seveda ve? kot vesel va?ih predlogov... Hvalaaaaa daVid Kaj je pa za AlfaZaj?nikom ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 14. marec, 2011 Prijavi Napisano 14. marec, 2011 Kaj je pa za AlfaZaj?nikom ? Alfazaj?nik prodana.... Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 David, kok si iztr?il, ?e ni skrivnost - verjetno si mogu ugodno jo dat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
bimmer-mb Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 RX8 je zakon samo nikoli je ne sme? sprobat, ker te takoj prime, da jo kupi?. Sicer pa deli niso tako dragi ?e jih nabavi? iz Amerike. Tam je vse skoraj do 100%-300% ceneje. Pa ?e to ni zmeraj motor zani? ponavadi so zmeraj te?ave z v?igalnimi tuljavami, sve?ke ali kabli za sve?ke. ?e pa pade mo? motorja od 6000rpm naprej pa je treba pogledat vse vakumske vintile katere ponavadi zapaca olje in se ne odpirajo, ko motor rabi zrak. Za primerjavo cen: Tuljave SLO 600? ZDA 150? za vse ?tiri Sve?ke SLO 200? ZDA 65? za vse ?tiri Olje SLO 25? Nem?ija 9? za 1L Dexelije ULTRA Za cene so mi na servisu rekli take pa? so pri nas in da so res zasoljene. No vse skupaj je gor na EBAY-u ali pa mazdatrix.com in rotaryfx.com Poraba 170kw ni tako stra?na kot pravijo moja pije od 11,8 - 14L in 1L olja na 3500-4000km Do sedaj sem menjal tuljave in sedaj ?e enkrat sve?ke drugih ve?jih stro?kov ni bilo olje pa sem menjal vedno na 10000km. Sedaj moram edino nabavit sve?ke, ker je avto za?el malo slab?e v?igat, ko je topel. Druga?e pa leti kot takrat ko sem jo nabavil. ?e te kaj zanima samo vpra?aj. Citiraj
Ploki Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 joj, kok me wanklarji ob zivce spravljate. Citiraj
jures Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Meni so sami na servisu pojamrali da mazda dviga cene v nebo - samo pakne spredaj od 200? naprej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
bimmer-mb Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Meni so sami na servisu pojamrali da mazda dviga cene v nebo - samo pakne spredaj od 200? naprej.... Ne verjet mislim, da je bilo 100?-150? za spredaj in zadaj. Citiraj
Ploki Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 kak dolgo ga pa ze mas? a si kako sliko prilepil Citiraj
bimmer-mb Napisano 15. marec, 2011 Prijavi Napisano 15. marec, 2011 Eto ene slike in po treh letih je ?e enaka le dodatnih 20000km ima Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.