Z M A J Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Zdravo Mazda?i! Ker vem, da Mazda?i obvladate vsa mo?na podro?ja, me zanima va?e razmi?ljanje glede trpe?nosti materiala izpu?nih sistemov, se pravi ?e primerjamo vozila z vgrajenim tovarni?kim izpu?nim sistemom, ki vozijo identi?no relacijo pod identi?nimi pogoji, pa se vozijo vsak s svojo vrsto goriva; 1.) neosvin?eni bencin 2.) za ?tart neosvin?eni bencin in kasneje preklop na LPG 3. dizel gorivo Prebral sem ?e vse sorte pametovanja, pa me zanima kaj si vi mislite? Za izpuh (kot za marsikateri drug del avtomobila) je zagotovo dobro, da se z avtom dela dalj?e vo?nje in ne da se ga stalno pri?iga in uga?a. Hvala za va?e odgovore in sodelovanje v tej temi! LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 5. januar, 2014 Prijavi Napisano 5. januar, 2014 Js bi upu trdit, da je lpg najmanj prijazen do izpuha, ker same cevi zarad nabiranja kondenza hitrej za?nejo rjavet. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Js bi upu trdit, da je lpg najmanj prijazen do izpuha, ker same cevi zarad nabiranja kondenza hitrej za?nejo rjavet. zato a komplet rostfrei, pa ma? do?ivljensko Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 Js bi upu trdit, da je lpg najmanj prijazen do izpuha, ker same cevi zarad nabiranja kondenza hitrej za?nejo rjavet. ??? Ne razumem. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Baby Viper Napisano 6. januar, 2014 Prijavi Napisano 6. januar, 2014 zato a komplet rostfrei, pa ma? do?ivljensko To?n to je tud en razlog zakaj se vse menja pri miati,slej ko prej bi itak ?lo,kokr sm gledu je pa original ?e dra?ji kot aftermarket rostrfrei ??? Ne razumem. ?e se prav spomnim, je to ?e zarad same sestave lpgja :ne vem: Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 7. januar, 2014 Prijavi Napisano 7. januar, 2014 To?n to je tud en razlog zakaj se vse menja pri miati,slej ko prej bi itak ?lo,kokr sm gledu je pa original ?e dra?ji kot aftermarket rostrfrei ?e se prav spomnim, je to ?e zarad same sestave lpgja :ne vem: Ne pri izgorevanju nastaja para, ki je pri ostalih gorivih ni toliko, pa ?e hladnej?i izpu?ni plini so, kar pri nizkih temperaturah ?e dodatno dela belo meglo iz izpuha, sploh ?e penzionira?, po pa ga natera? ko ?vau, motor ?e ima temperaturo za tabo pa megla da se noben ne more peljat za tabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 7. januar, 2014 Prijavi Napisano 7. januar, 2014 letos bo ki?ta stara 9 let, skoraj 120t km....?e vedno original izpu?ni sistem (zadnje 3/4) ....kar nekaj kratkih vo?enj to pomeni vsako jutro. In to benzin. Citiraj
Gelipter Napisano 7. januar, 2014 Prijavi Napisano 7. januar, 2014 Ne pri izgorevanju nastaja para, ki je pri ostalih gorivih ni toliko, pa ?e hladnej?i izpu?ni plini so, kar pri nizkih temperaturah ?e dodatno dela belo meglo iz izpuha, sploh ?e penzionira?, po pa ga natera? ko ?vau, motor ?e ima temperaturo za tabo pa megla da se noben ne more peljat za tabo. STARI TO SUPER LP ALE? Citiraj
Grega_ Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Zgleda da sem zadnji? preve? lepo ?ez avspuh govoril, dons je za?el neki prdet Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.