Skoči na vsebino

Mx5 - deli

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej vrag je skoraj kon?an, mankata mi samo 2 klju?na dela prednji in zadnji odbija?

torej ?e kdo ve za te dele oz lahko mi nekako dobi po ebayu bo tudi nagrajen ^_^^_^

Zanimajo me predvsem odpadi ?e bi kje bil kak?en tak avto oz kakr?na koli info ....

:ne vem: :ne vem:

.....:::::Red Devil:::::.....

Napisano

Torej vrag je skoraj kon?an, mankata mi samo 2 klju?na dela prednji in zadnji odbija?

torej ?e kdo ve za te dele oz lahko mi nekako dobi po ebayu bo tudi nagrajen ^_^^_^

Zanimajo me predvsem odpadi ?e bi kje bil kak?en tak avto oz kakr?na koli info ....

:ne vem: :ne vem:

i??e? original?

Napisano

Kire cene, na ebayu pa 4x cenej :o

A take, da jih potem par mesecev cakas? :P:blink::harhar:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Original?

je tako :)

A take, da jih potem par mesecev cakas? :P:blink::harhar:

najbolj se na?aka? na fordprobestore.co.uk :zvizga: z ebayem, pa na?eloma nimam slabih izku?enj glede ?akanja, razen zadnje zadeve ;)

Napisano

Roky, osnova tvojega prednjega (verjetno tudi zadnjega) odbija?a sta po mojem mnenju originalna odbija?a. V tem primeru samo tale poliester dol razmesari? in mora? slej ko prej naletiti na originalno obliko obeh. Razmisli o tem, ?koda kupovat. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ja ?elja je po originalih.... zdj ?e nebom mogo dobit bom mogo najdit eno firmo (morm tudi na U style poklicat) k ima vsaj kak?n plug za mx 5 ...

Napisano

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7669777

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5024270

http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...i-oglas-9797170

poklici mogoce bo kaj srece

so pa tudi blizu slovensko italjanske meje kar veliki odpadi tudi miate sem videl... seveda na italijanski strani...

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

Vpra?anje kaj od tega je cenej za dobit :D

Vem edin za en NB preFL prednji odbija?, ?e ti je vseeno da je brez meglenk, je pa baje dost poceni :zvizga: (?e bi se ti dal, bi pa pomoje lahko tud v preFL zvrtu lukne in je skor isti kot FL)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Meglenke ma ?e doma od prej?nega odbija?a..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Kaj pa ?e ji da? za foro od NBFL odbija? gor? :P

http://www.mazda-si.net/index.php?s=&s...st&p=295772

Samo da bi blo brez ?rte med NB in NA...

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

to ?e vse lepo in prav , ampak ?e ?e za tega k ga mam ne dobim RESNEGA ?loveka d bi to naredo ...

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7669777

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5024270

http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...i-oglas-9797170

poklici mogoce bo kaj srece

so pa tudi blizu slovensko italjanske meje kar veliki odpadi tudi miate sem videl... seveda na italijanski strani...

tnx man bom dans kontaktiro tega na hrva?ko....

kar se ti?e teh slovenskih oglasov

zelena nima ni?

siv je pa ?lovek tok nedostopn d adio...

Napisano

Kar se ti?e predelave kak?nega odbija?a, da ti malo improvizira, pokli?i Edota, ki to obvlada; 041 508 794. :D

Napisano

Kar se ti?e predelave kak?nega odbija?a, da ti malo improvizira, pokli?i Edota, ki to obvlada; 041 508 794. :D

hvala bom kontaktiro ;)..

me pa res mika ta projekt z predelanimi odbij?i od NB....

Napisano

Za tega mojstra je to glih tak?en projekt kot zate zame?at toplo mleko in ?okole?nik! :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.