roky999 Napisano 29. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2014 ok eno vpra?anje... zdj imam doma 2 lonca... en je tenzo kao JDM ?porten ampak bi mu mogo navarit plo??ico gor oz dat vrezat ?t in firmo (da bi bil kao Dekra) drugi izpuh pa je original ampak od hyundai cupeja... zanima me ka je bol? dat gor da neb imel na tehni?nem problemov... pa? bol mi di?i ta druga opcija, ampak nevem ?e bo ?lo skozi, pa? je original lonc ampak od druzga avta... Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
qwerty Napisano 30. januar, 2014 Prijavi Napisano 30. januar, 2014 Najboljs prva opcija... rabis kontakt od enga s primorske ti nardi tablico pa poslje po posti Samo ppves kaj rabis... Jaz sem mu dal serijske za kotor delat... imel sem dva enaka, od obeh papirje vendar tisti ki je bil odjavljen in s papirji je bil totalka razbit, drugi kateri je bil pa ko nov je pa imel samo racun, nikoli ni bil registriran in ker z zbeledenega racuna iz 1998 ni bil razviden oce kot lastnik in kupec sem dal naredit kopijo one ploscice in jo pripopal cez originalno. In sem lahko registriral dober motor. In ne prestavitev okvirja ni bila opcija ker je bil zvit in na nosilcu za motor pocen. Imam se oba doma in vse papirje... Tako da ce rabis sporoci Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 30. januar, 2014 Prijavi Napisano 30. januar, 2014 btw, js o tem nebi debatiru lih v javnosti Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
roky999 Napisano 30. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. januar, 2014 jah qrc nekak morm stare grehe popravt Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.