simon87 Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 ?ivjo. Ob hladnem zagonu je motor prvih 10 sekund precej glasen potem pa se umiri in obrati padejo po 1000. Zanima me ali je bolje po?akat teh 10 sekund pa nej avto to zadevo uredi al se lahko takoj peljem brez problema? gre se za 1.5 bencinar. Citiraj
Z M A J Napisano 11. januar, 2014 Prijavi Napisano 11. januar, 2014 To je specifika Sky-active motorjev, kar pogumno naprej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2014 Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Povsem normalno,pri moji to traja cca 30 sekund brez spremembe obratov. Je pa 2.3 moped. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
simon87 Napisano 12. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2014 Ok. Hvala za odgovor. Imam pa naslednjo te?avo. Obe prednji lu?i se mi rosita. Ne vem zakaj. ?e se ne motim se ponavadi rosijo ?e je avto bil razbit in bolj redko pri novem. Se to samo odpravi ?ez ?as al dam reklamirat? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Pelji nazaj morjo zrihtat-zamenat, kolegu so pri novem bavarcu serije 7 3X menjal lampe v garanciji to?no zarad rosenja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. januar, 2014 Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Pelji nazaj morjo zrihtat-zamenat, kolegu so pri novem bavarcu serije 7 3X menjal lampe v garanciji to?no zarad rosenja. ni treba da je bavarc na cx7 so mi obe menjal...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
simon87 Napisano 15. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 15. januar, 2014 Ok.Bom jim reko ko bom na jurja ?el olje menjat. Sicer pa zaenkrat ni ve? vidne meglice v lu?eh... Bom do takrat ?e mal pozoren. Citiraj
qwerty Napisano 16. januar, 2014 Prijavi Napisano 16. januar, 2014 Lahk da je v fabrki drga?na vla?nost itd in je s ?asom ko je blo toplo skos kanala dva na lu?i pa? izparelo... Citiraj If in doubt, flat out...
simon87 Napisano 17. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. januar, 2014 hm mozno tud. Sem na netu prebral da so nekateri mel podobno stvar da se jim je rosil od zacetka pol pa nic vec. :-/ Citiraj
simon87 Napisano 20. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2014 Dejte mi prosim razlo?it kak zamenjam ?arnice za osvetlitev tablice. In sicer ne vem kje so zati?i pri plastiki da me bom kaj polomil :-) ker pr prejsnji 6-ki je blo to easy za zamenjat tuki pa nimam pojma:-/ Citiraj
mazdaman Napisano 21. januar, 2014 Prijavi Napisano 21. januar, 2014 Daj predstavi ti tvojo trojko, koliko razumem ima? nov model. Imamo del foruma predstavitev ?lanov, kjer ?e nimamo nobenega z novo trojko. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
ICEHOT Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 nekaj na hitro, ko imam ?as predstavim ?e tu! http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...3&p=1630933 Citiraj
Deeyan Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 bela ga res zmaga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 nekaj na hitro, ko imam ?as predstavim ?e tu! http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...3&p=1630933 Sem ti jo ?e tam pohvalil, pa ?e tukaj. Res je lepa in meni ?rna plati??a ne pa?ejo nanjo (je pa seveda tvoja) in jo lepo ?uvaj ter veliko varnih km. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.