jures Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Si ga ?e pri?akal? Jah Boss je o?itno sposoben priklicat zgolj sneg. Useki ga ene 2x z lopato, da preklopi na letno / spomladanski na?in po 1000km lahko re?em, da sem zelo zadovoljen z gumam, kar se ti?e normalne vo?nje, predvsem avtoceste. ni? ne trese, ni? ne tuli, ni? ne vle?e vstran, ni? ne 'vobla'. Tudi priklop ?tajerska cesta - LJ Ring 160 brez problema (tle sem pa? testiral), enako priklop v klanec dolenjka na ring v Golovec 140....(ta je veliko bolj pasji) Dr?alo kot mora, brez understeera z rahlim oversteerom, kljub praznem mini avtobusu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Obraba? No, po 1000 km najbr? ?e ne more? oceniti, kako hitro jih "pobira"... Citiraj
Metachlone Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Gledam gume letne za fotrovo Mazdo3 - mislm da 09 letnik. V glavnem rabil bi 205/50/R17 89W - teh z 89W je bolj malo, vidim da so bolj pogoste 93W, kar pa itak ni problem kolikor vem Cilj je nekje 100-110?/gumo. - gre se pa bolj umirjeno vo?njo - saj ga vozita o?i/sestra. Ima kdo kak?ne izku?nje s Kumho, Fulda v tem cenovnem rangu? Kak?en drug predlog? 130?/gumo ravno ne bi oz se bo potem fotr odlo?u ?e bo res toliko dal. Gledal sem ?e Semperit, ki je malo dra?ja ali Uniroyal Rainsport2 - ?eprav imata obe V profil - se rpavi sta malo bolj glasni. Hvala. LPBojan Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2014 fulda sportcontrol je zelo dobra tko da naj kr te vzame Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Metachlone Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 fulda sportcontrol je zelo dobra tko da naj kr te vzame Mogo?e ve? kaj pomeni FP oznaka - nekje majo to zraven, nekje ne. XL je najbr? da ve?je obrementive v smislu te?e prenese? Citiraj
Mazda6CDGT Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Pravkar sem naro?il 225 45 R18 Kumho LE Ecsta sport KU39 za mojo M6. Kaj mislite o teh gumah? A je to malo bolje od Nexen? Citiraj
LabiGT Napisano 14. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Mogo?e ve? kaj pomeni FP oznaka - nekje majo to zraven, nekje ne. XL je najbr? da ve?je obrementive v smislu te?e prenese? FP - flange protection (ali po domace felgenschutz ) XL je extra load, lahk jih vec pumpas in bo nosilnost vecja Pravkar sem naro?il 225 45 R18 Kumho LE Ecsta sport KU39 za mojo M6. Kaj mislite o teh gumah? A je to malo bolje od Nexen? top vrhunske ne bojo, ampak slabe tudi ne...neka zlata sredinace jih primerjas z original dunlop verjetno bojo bocnice mehkejse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 FP - flange protection (ali po domace felgenschutz ) XL je extra load, lahk jih vec pumpas in bo nosilnost vecjatop vrhunske ne bojo, ampak slabe tudi ne...neka zlata sredinace jih primerjas z original dunlop verjetno bojo bocnice mehkejse Nexenke moje so xl, ampak zaenkrat mam kar normalen tlak pa prenesejo avtobus brez guncanja..in zvijanja Trenutno mam tihi vecer z naso, ker sem cez Koper -Smarje testiral gume.. Gume ok, vsak dan bolj vidim da se nisem ustel. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
schurda Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Pravi? vsaj Mazda te nikoli ne pusti na cedilu. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
jures Napisano 15. marec, 2014 Prijavi Napisano 15. marec, 2014 Pravi? vsaj Mazda te nikoli ne pusti na cedilu. Mazda vedno da.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 povejte mi katero gumo dat da mi ne bo pobiralo roba. Optika je dobra, tlak je 2.7, zdaj sem ga celo malo povi?al. nekje nazaj sem bral da vam zdr?ijo gume nekaj let. Imam Michelin, ne vem katero, pa je po 10k km kar po?teno pobrana, pa ne dirkam. Prej sem imel exelence od Good year pa je bilo isto, oz. malo bolj?e. 205 55 16 Citiraj
LabiGT Napisano 18. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2014 neki s trsim bokom - takih gum nazalost je cedalje manj... bridgestone potenza re002 (sam po drugi strani je prevec sportna), yokohama s drive... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Robert Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Imam ?e original (pri?le z avtom) letne gume Dunlop 2050 dimenzije 225 45 R18 in me zanima ali jih lahko (je sploh mo?no) zamenjam z dimenzijami 225 40 R18. Zanimajo me va?e izku?nje in kako se bo avto (guma) obna?al(a) ob spremembi. Tudi cenovno je kar bistvena razlika. Avto je M6 GT 2.5 (letnik 2008/11). Kaj pi?e v homologaciji trenutno nimam podatka. Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ja razlika je mal nad tistih 3% ... rajsi daj original dimenzijo, ker tudi te dimenzije nimas homologirane in lahko imas tezave s policaji in zavarovalnico... kaj kupujete avte ki jih ne morete vzdrzevat?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Imam ?e original (pri?le z avtom) letne gume Dunlop 2050 dimenzije 225 45 R18 in me zanima ali jih lahko (je sploh mo?no) zamenjam z dimenzijami 225 40 R18. Zanimajo me va?e izku?nje in kako se bo avto (guma) obna?al(a) ob spremembi. Tudi cenovno je kar bistvena razlika. Avto je M6 GT 2.5 (letnik 2008/11). Kaj pi?e v homologaciji trenutno nimam podatka. Pri Mazdi 6 Sport Combi CD140 (letnik 2008/07) so v homologacijskem kartoncku vpisane tele dimenzije: Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ja razlika je mal nad tistih 3% ... rajsi daj original dimenzijo, ker tudi te dimenzije nimas homologirane in lahko imas tezave s policaji in zavarovalnico... kaj kupujete avte ki jih ne morete vzdrzevat?? Zakaj eni poro?ijo ?ensko, ?e ..... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Zakaj eni poro?ijo ?ensko, ?e ..... ...je ne znajo servisirat, si mislu, a ne? Lej: servisirat ni isto kot vzdr?evat, ?e lahko vzdr?uje?, ti lahko servisirajo drugi. Ti pa se ne zajebava?, ampak gre? ta?as na pivo: K stvari je treba samo pristopit s prave perspektive. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
J.J. Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ...je ne znajo servisirat, si mislu, a ne? Lej: servisirat ni isto kot vzdr?evat, ?e lahko vzdr?uje?, ti lahko servisirajo drugi. Ti pa se ne zajebava?, ampak gre? ta?as na pivo: K stvari je treba samo pristopit s prave perspektive. hahahahah, nism mogu, da se nebi poscal od smeha pr temule postu OMG, lepa lepa! Citiraj
schurda Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Hvala za kompliment, ampak ima ajvar zasluge, ker mi je dal inspiracijo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Hvala za kompliment, ampak ima ajvar zasluge, ker mi je dal inspiracijo. Vsaj nekje blestm, .........................................v?asih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
theBill Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 V?eraj sprobal Dunlop Sport Bluresponse v de?ju, zelo dobra guma v mokrem, odli?na pri zaviranju, neverjeten bo?ni oprijem v ovinkih, zlepa ne spusti. Dr?i skoraj kot po suhem, najbolj?a touring guma, kar sem jih vozil v de?ju. Bolj?a od vseh prej?njih, ki sem jih vozil: Bridgestone Turanze ER300, Pirelli P6 Cinturato in Save Intense. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Gelipter Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 enako tudi jaz jo imam to gumo full dobra lp ale? enako tudi jaz jo imam to gumo full dobra lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Jah Boss je o?itno sposoben priklicat zgolj sneg. Useki ga ene 2x z lopato, da preklopi na letno / spomladanski na?in Je Boss preklopil, preden sem ga priklopil na lopato. No, kako gredo v de?ju? Citiraj
jures Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Je Boss preklopil, preden sem ga priklopil na lopato. No, kako gredo v de?ju? Trenutno so na mestu ze 5 dni Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Jaz se potrudim in opravim svoj del, ti pa zataji?... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.