Če ti kaj pomaga, prenesi ta excelov fajl v kateremu je makro (zaženeš ga s CTRL+N) in vanj prekopiraš svoje podatke. Pa še sem sem dal pod priponko.
Najdi.xlsm
Ja, sem potem nekaj prebral. Me je presenetila razlika, ker če poračunam celoten končen znesek računa z DDV in porabo je cena komaj malo čez 13 centov za kWh. To je ultra poceni... Bomo videli kakšen bo skok za marec.
A niti zadi nimaš? Ker nekatere B550 (vsaj Asus) imajo zadi 3.2 gen 2. Sicer mam tut jst zadi ''up to 20gbps'', ampak kdo bo lezu zad pod mizo vtikat haha. Spredi mam pa navadne Usb 3.0 od kište porte. Na teh sem na usb ključu imel porazne hitrosti. Prej 25 z nihanjem, zdej 350+ s tem portable SSD.
Po posegu vlade ali pač nekoga od tam, so ceno omrežnine bloka 1 izenačili s ceno omrežnine bloka 2. Tam se je naredila razlika. Pa za ta mesec bo isto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.