LR 90 Napisano 25. september, 2005 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2005 Zelo resno razmi?ljam o nakupu Mazde B2500,malo me zanima ?e ima kdo kak?ne izku?nje(stro?ki vzdr?evanja,zanesljivost,servis...) A se ?e kaj govori o novem modelu? LP Primo? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 26. september, 2005 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2005 Lih danes sem razmi?ljal da nima nobeden na forumu Mazdinega Pick-upa.... Sicer ga pa ima znanec....in je z njim zelo zadovoljen....mo?i ima precej, vo?nja je pa tudi dobra.... Se bom to?no pozanimal pa ti sporo?im... LP dAVid Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 26. september, 2005 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2005 khm... mi smo enkrat avto na prkolici vlekli z enim 97 letnikom, mo?i nima nobene, pije pa 12 do 15 litrov dizla saj vem da je te?a bla, ampak vseeno no... sicer je bil pa avto zjahan u 100 mater Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
David Napisano 26. september, 2005 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2005 UUUU to pa skorej ne morem verjet....najbr? je bil res zjahan..... Citiraj Feel free.... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. september, 2005 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2005 Ta avto je pravi gara?, kar se ti?e uporabnosti in vzdr?ljivosti. Tud kvart se ne bi smel pretirano, ker je v osnovi narejen za obmo?ja, kjer servisi niso na vsakem koraku... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mirang Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 Sicer malo pozno za odgovor, ampak sem se ?ele zdaj prijavil. Imam b2500 letnik dec 98 ( poznan lastnik) od leta 2003 in vam moram povedat, da se avto ne kvari. Kar ste posku?al vozit ( v zgornjih postih) je moralo biti res zjahano. Ko sem ga kupil, je imel 52000 km, zdaj jih ima 188000km in nimam z njim nobenih problemov. Sicer je motor 2,5l diesel brez turbine, tako da mu za kak?no prehitevanje v?asih zmanjka ( ima samo 86KM), dela pa kot urca, vle?e, ?e je nalo?en ali ne ( 1380kg tovora), porabi pa prazen od 8,5litra do 10litrov/100km. Povpre?no mi pije 9,4l/100km. Je pa normalno, da na AC tudi 10,5l/100km( pri 130km/h). To je to, stvar je delovni stroj in ni dirkalnik. Malo te?ko ga je parkirati v mestu ( zamerim velik rajdni krog), ker je dolg kot ponedeljek, druga?e pa ne menjam ( no mogo?e za 4vratno razli?ico s TD in klimo). Druga?e sem pa 4x4mato. _______________________________ Gas, grass or ass, no one rides for free. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 14. december, 2007 Prijavi Deli Napisano 14. december, 2007 Tudi pozni odgovori lahko komu koristijo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.