Skoči na vsebino

b2500

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zelo resno razmi?ljam o nakupu Mazde B2500,malo me zanima ?e ima kdo kak?ne izku?nje(stro?ki vzdr?evanja,zanesljivost,servis...)

A se ?e kaj govori o novem modelu?

LP Primo?

Napisano

Lih danes sem razmi?ljal da nima nobeden na forumu Mazdinega Pick-upa....

Sicer ga pa ima znanec....in je z njim zelo zadovoljen....mo?i ima precej, vo?nja je pa tudi dobra....

Se bom to?no pozanimal pa ti sporo?im...

LP dAVid

Feel free....

Napisano

khm... mi smo enkrat avto na prkolici vlekli z enim 97 letnikom, mo?i nima nobene, pije pa 12 do 15 litrov dizla :)

saj vem da je te?a bla, ampak vseeno no... sicer je bil pa avto zjahan u 100 mater :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Ta avto je pravi gara?, kar se ti?e uporabnosti in vzdr?ljivosti. Tud kvart se ne bi smel pretirano, ker je v osnovi narejen za obmo?ja, kjer servisi niso na vsakem koraku...

33112_1.png

• 2 leti kasneje...
Napisano

Sicer malo pozno za odgovor, ampak sem se ?ele zdaj prijavil. Imam b2500 letnik dec 98 ( poznan lastnik) od leta 2003 in vam moram povedat, da se avto ne kvari. Kar ste posku?al vozit ( v zgornjih postih) je moralo biti res zjahano.

Ko sem ga kupil, je imel 52000 km, zdaj jih ima 188000km in nimam z njim nobenih problemov. Sicer je motor 2,5l diesel brez turbine, tako da mu za kak?no prehitevanje v?asih zmanjka ( ima samo 86KM), dela pa kot urca, vle?e, ?e je nalo?en ali ne ( 1380kg tovora), porabi pa prazen od 8,5litra do 10litrov/100km. Povpre?no mi pije 9,4l/100km. Je pa normalno, da na AC tudi 10,5l/100km( pri 130km/h).

To je to, stvar je delovni stroj in ni dirkalnik. Malo te?ko ga je parkirati v mestu ( zamerim velik rajdni krog), ker je dolg kot ponedeljek, druga?e pa ne menjam ( no mogo?e za 4vratno razli?ico s TD in klimo).

Druga?e sem pa 4x4mato.

Gas, grass or ass, no one rides for free.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.