Eko Napisano 17. januar, 2014 Prijavi Napisano 17. januar, 2014 Zanima me kako je z navigacijo v novi Mazdi 3. Ali je res potrebno dokupiti SD kartico v vi?ini ve? kot 500?? Citiraj
Jest Napisano 17. januar, 2014 Prijavi Napisano 17. januar, 2014 Zanima me kako je z navigacijo v novi Mazdi 3. Ali je res potrebno dokupiti SD kartico v vi?ini ve? kot 500?? V bistvu ne kosta toliko samo SD kartica... ampak cel modul za navigacijo ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Pepo1980 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 V bistvu ne kosta toliko samo SD kartica... ampak cel modul za navigacijo ... V challenge opremi je ta modul ?e notri.In ja dopla?ilo je 500? za SD kartico (software).http://www.mazda.interclasscars.si/konfigu...?u=14&g=595 Se ravno ubadam s tem... Citiraj
Scuba Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 V challenge opremi je ta modul ?e notri.In ja dopla?ilo je 500? za SD kartico (software).http://www.mazda.interclasscars.si/konfigu...?u=14&g=595 Se ravno ubadam s tem... To?no tako. Mimogrede, a je kdo slu?ajno opazil, da na avstrijski in italijanski strani ponujajo nekaj ve? opcij dodatne opreme kot pri nas?Npr. Ponujajo mo?nost dokupa prednjih (ali zadnjih) parkirnih senzorjev, na slovenski strani pa ne zasledim te opcije. Isto je npr. z alarmno napravo. Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 To?no tako. Mimogrede, a je kdo slu?ajno opazil, da na avstrijski in italijanski strani ponujajo nekaj ve? opcij dodatne opreme kot pri nas?Npr. Ponujajo mo?nost dokupa prednjih (ali zadnjih) parkirnih senzorjev, na slovenski strani pa ne zasledim te opcije. Isto je npr. z alarmno napravo. Saj lahko narocijo tisto, kar najdes na Avstrijski strani... Edino malo drazje je ponavadi... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Saj lahko narocijo tisto, kar najdes na Avstrijski strani... Edino malo drazje je ponavadi... ma niti ne... vsaj tisto kar sem sam naro?al. Senzorje pa lahko naro?i? brez te?av sam niso oriđinal. Citiraj
Jest Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ma niti ne... vsaj tisto kar sem sam naro?al. Senzorje pa lahko naro?i? brez te?av sam niso oriđinal. Jest sem Majesa vprasal, ce mi lahko naroci predalcek za sredinsko konzolo >> http://goo.gl/sgRZbx ... in sem ga dobil v parih dneh ... Je pa tako, da nizje kot gres v Evropi, drazje je ... V Nemciji je cena 18,61?, v Avstriji je 22,86?, pri nas pa je bila cena 27,90? ... dobil pa sem nekaj popusta Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Guest emil Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 V challenge opremi je ta modul ?e notri.In ja dopla?ilo je 500? za SD kartico (software).http://www.mazda.interclasscars.si/konfigu...?u=14&g=595 Se ravno ubadam s tem... Zdravo!?e bo? kaj ugotovil v vezi navigacije za novo trojko, se toplo priporo?am za kak?no informacijo. 500? je odlo?no preve?. Citiraj
jures Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Zdravo!?e bo? kaj ugotovil v vezi navigacije za novo trojko, se toplo priporo?am za kak?no informacijo. 500? je odlo?no preve?. ?e mi naro?amo all in one naprave za 350? halo....za 450 v kombinaciji z ekran?ki v vzglavnikih..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
gradbinec Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 Jaz imam enak problem vso predpripravo imam v Mazdi 3 Challenge a mi ho?ejo zara?unat 500 samo za sd kartico a najbolj?o navigavijo Garmin dobi? za 250?. Kje je to logika in pol naj imam raje dva ekran?ka v avto, ko mi en vse omogo?a le, da zasolijo z to kartico nenormalno. Nakup sd kartice za 500? mi je malo izpod ?asti. Dobil sem senzorje parkirne za 150? kar je ok tut za kartico bi dal 200-300 500 je pa preve?. ?e ima kdo kak?no opcijo naj mi prosim sporo?i. Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 A te kartice se ne da kopirat? Sicer pa zna biti da na sdcard das igo pokazes kje je zagonski file in bi znalo celo delat. A je kdo probal? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 A te kartice se ne da kopirat?Sicer pa zna biti da na sdcard das igo pokazes kje je zagonski file in bi znalo celo delat. A je kdo probal? Kolikor sem bral, zaenkrat ni moznosti, da bi jo skrekal... OS, ki tece na navigacijski napravi v novi trojki je UNIX (Solaris) in ne Windows CE ali Android, kot v vecini ostalih neoriginalnih navigacijskih resitvah... predvsem kitajske izdelave ... Da se jo menda sicer skopirat za backup... ampak je vezana na en avto... in deluje potem samo v tem avtu... Potrebno pa jo je kopirati z Mazdinim softverom (Mazda Connect Tool) ... Nekaj na to temo sem recimo nasel tule >> http://goo.gl/Bl2CWd Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. julij, 2014 Prijavi Napisano 5. julij, 2014 To bi bil izziv za nase unixase... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. julij, 2014 Prijavi Napisano 6. julij, 2014 A te kartice se ne da kopirat?Sicer pa zna biti da na sdcard das igo pokazes kje je zagonski file in bi znalo celo delat. A je kdo probal?Popolnoma novo kartico klonira?, in ?ele pol da? to v avto, ker verjetn se nekaj zaklene ko jo da? v avto, kak fajl. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 6. julij, 2014 Prijavi Napisano 6. julij, 2014 Popolnoma novo kartico klonira?, in ?ele pol da? to v avto, ker verjetn se nekaj zaklene ko jo da? v avto, kak fajl.Pa misli?, da se tega se noben drug ni domislil? Pomoje ne gre na tako enostaven nacin... In je zadevo verjetno prej treba nekako aktivirati preko interneta... Ali pa je ze sama SD kartica iz servisa ven, ko jo kupis, zaklenjena na dolocen avto... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 6. julij, 2014 Prijavi Napisano 6. julij, 2014 Glih kontra bo tukaj. Kartica je odklenjena in se zaklene potem s serijsko stevilko radija. Zato ja nerazdeviceno je treba kopirat ampak tu ne gre za navaden win file sistem. Tu je catch in s tem se je treba igrat, ko imas OS ki jo prepozna / bere jo lahko potem kopiras. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lepanyos Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Tudi jaz bi vas prosil da ?e kdo kaj ugotovi glede navigacije naj mi javi. Namre? imam tudi Mazdo 3 Challenge in 500? za SD kartico je totalno zasoljena cena. Citiraj
astor Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Tudi jaz bi vas prosil da ?e kdo kaj ugotovi glede navigacije naj mi javi. Namre? imam tudi Mazdo 3 Challenge in 500? za SD kartico je totalno zasoljena cena. No jaz pa bi vpra?al za navigacijo za Mazdo 6, letnik 2014. Tudi jaz ne bi pla?eval nekih 500EUR, ali obstaja kak?na druga mo?nost ? Citiraj
Jest Napisano 21. september, 2014 Prijavi Napisano 21. september, 2014 Tudi jaz bi vas prosil da ?e kdo kaj ugotovi glede navigacije naj mi javi. Namre? imam tudi Mazdo 3 Challenge in 500? za SD kartico je totalno zasoljena cena. Kolikor sem bral, ni druge variante, kot uraden nakup ... Tukaj je ze kar nekaj napisanega o tem >> http://gpsunderground.com/forum/mazda/25215-new-2014-mazda-3-navigation-system.htmlNo jaz pa bi vpra?al za navigacijo za Mazdo 6, letnik 2014. Tudi jaz ne bi pla?eval nekih 500EUR, ali obstaja kak?na druga mo?nost ? Pri Mazdi 6 pa ni enako kot pri novi trojki... Tukaj dejansko manjka se cel navigacijski modul... ki pa je menda pri trojki ze vgrajen ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.