Skoči na vsebino

cena karambolirane mx-5

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni. Sem nov na forumu.

Foter je lani razbil svojo mx-5. Karambolirana je spedaj in malo na zadnjem desnem boku. Letnik 2001, prevo?enih nekaj ?ez 90k, motor 1.6. Zanima me, za koliko okvirno bi jo lahko prodal. Prilagam slike.

Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika

Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika

Edit: pa koliko bi bile vredne originalne alu felne za ta avto?

Napisano

Pozdravljen na forumu!

Glede na fotografije ?al te?ko kaj vzpodbudnega priporo?at, pomoje bi se najbol spla?al prodajat po delih ali pa ?e ?e ni prostora za razkosavanje avta, prodati pa? v celoti za dele za nekaj stotakov :prstgor:

?e se bo prodajala po delih, se priporo?am za gsm ?t. na pm, ker bi nekaj manj?ih delov tud men prov pri?lo :zvizga:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Priporo?am, da gre po delih od hi?e. Upam, da se ne najde kdo, ki ga bo kupil kot karambolirano celoto, nekako skupaj spravil in kasneje prodajal kot nekarambolirano vozilo. Tak?no vozilo si upam trdit, da nikoli ve? ne bo varno za na cesto. :huh:

Veliko sre?e s prodajo, nekajkrat po 100? je verjetno skrajni domet glede nekaramboliranih delov. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nimam ne ?asa in ne volje se zajebavat prodajat po delih, tak da sem tudi jaz imel v mislih za nekaj stotakov. Koliko pribli?no bi dobil s felnami vred? Ma?ina je verjetno pre?ivela, ker jo je zlo?ilo do ma?ine:)

Napisano

Odvisno s katerimi feltnami pa to? Kje pa se druga?e avto nahaja, ?e ni skrivnost?-lahko tudi samo obmo?na ?tevilka

V primeru da se nas nekaj miatarjev najde, ki bi potreboval dele (kar ne bo te?ko, ker je navsezadnje dokaj malo takih avtov v sloveniji za dele), bi se mogl potem le ?e zmenit kje se bo ?ravfalo oz. kdo ima kaj odve?nega prostora na dvori??u :)

miataviperfinal.png

Napisano

GAJBA dobrodo?el med mazda?e :prstgor: lp ale? :D

Napisano

Fantje zmenite se kdo ima prostor, kdo bi kak del, date denar na kup in kupite, simpl. ?e pa ne gre druga?e jo lahko k meni zapeljete samo ostanek pleha bom jaz obdr?al za staro ?eljezo namesto provizije. :P

Napisano

Ti ?e kej rabi? roky? Dost stvari tudi na tvojo pa?e :)

Druga? pa mater, ?koda da nismo konec aprila...bi bila komot pri meni, pa ?e raz?raufal bi jo v miru za vse nas...pa ?e denar bi mel sramezljiv

Podpis.png

Napisano

Pa poglejmo. Tule je ugibam uporabno, da boste la?je videli kaj kdo rabi: -komplet vrata, ?ipe in tapete (to pride prav v primeru kakih parkingov, ?e te kdo malo butne...) -zadnja hauba (?e te kdo od zadaj ku?ne, to?a?) -sprednja hauba deluje malo zategnjena (ni cviklna), deluje presenetljivo OK, mogo?e se jo le malo "pohodi"? Druga?e je aluminijasta se (verjetno?) ne popravlja. -streha deluje zelo lepa (velik plus, pomoje se spla?a) -?al le leva zadnja lu? -zadnji odbija? bi kak poliester majster ?e popravil? Ni neki ful vredno ampak bolje kot ni? je. -notranjost, sede?i (volan in armatura ?al ne, spro?ena airbaga) -motor in menjalnik na zalogi ali pa za swap ?e je va?a ma?ina bolj uboga (Roky?) -a je prednja ?ipa cela? ?eprav ne vem ?e se to daje ven ker je kar te?ko opravilo, ?e po?i ko jo daje? ven pa nisi naredil ni?. -mogo?e zavore, ?eljusti, to vedno prav pride ?e za?nejo stare kaj rustati. Neuporaben je na ?alost verjetno hladilnik, celotno podvozje (spredaj in zadaj desno), feltne (vsaj desni sta udarjeni) in celotna ?koljka. Potem pa se?tejte kaj kdo rabi.

• 4 meseci kasneje...
Napisano

Fantje zadeva je spet postala aktualna. Kolega, ki jo je hotel vzet ima nose?o ?eno in nima cajta, da bi jo porihtal. Dajte se zmenit vsi zainteresirani, ponudite ceno in jo odpeljite. Avto se nahaja v okolici Maribora.

Napisano

Kak?ne ALU feltne pa ima avto, nisem nikjer zasledil? 

?e ga bo kdo vzel za dele in bo imel kaj vi?ka, mogo?e pride tudi meni kaj prav, samo morem ?e ugotoviti kaj bi rabil  :rolleyes:

Napisano

Tud js i??em nekaj malenkosti, tko da kdor bo vzel naj se pofo?ka :D

miataviperfinal.png

Napisano

Kak?ne ALU feltne pa ima avto, nisem nikjer zasledil? 

?e ga bo kdo vzel za dele in bo imel kaj vi?ka, mogo?e pride tudi meni kaj prav, samo morem ?e ugotoviti kaj bi rabil  :rolleyes:

Originalne mazdine alu 15"

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• No tko zlo hudo ne delajo, da bi pobijali in grozili z genocidom kot se je to dogajalo v UA - Kijev, Odessa, Mariupol... Če se kje zadeve zataknejo le pri dvojezičnosti verjetno res ni ustrezen vzrok za spopad. Najprej se uporabijo vse možne pravnopolitične opcije za razrešitev spora potem pa le nič ne zaleže se pa žal večinoma poseže v nadaljevanje politike z drugimi sredstvi kar je definicija vojne. Govorimo o državah, ki imajo to moč, da lahko to naredijo. Slovenija bi pač morala sklonit glavc, ker svojih manjšn vojaško ne moremo zaščitit. Ampak hvala bogu to ni treba, ker obstaja visok nivo demokracija in varovanja človekovih pravic, kar pa žal tega ni bilo in niti ni zdaj v Ukrajini. Zelenski uradno celo ni več predsednik, ker mu je mandat potekel pred pol leta, a novih volitev ni razpisal, poleg tega je pa, kako prikladno, razpustil celotno opozicijo in vlada dobesedno avtokratsko diktatorsko.   Aja pa problem manjšin, če sploh temu lahko tako rečemo, ker če je manjšina velika za 25% prebivalstva bi prej rekel, da je to bolj potrebno v taki državi zagotoviti ali federativnost, kot je bilo v jugi, da so se narodi lahko zdrućili v okviru republik z nekim nivojem samoodločanje v okviru širše skupnosti. ali pa konfederacijo. V Jugi smo imeli velikansko srečo, da je Kardelj zahteval vpis v ustavo SFRJ, ki je omogočal tudi odcepitev. Če tega ne bi bilo bi nas lahko centralna oblast potolkla, tako kot je Španska Katalonce ob poskusu osamosvojitve. In zakaj smo se odcepili? Zato, ker se nismo strinjali z odločitvami večine in smo bili prepričani, da nas samo izkoriščajo. Kaj pa če je na jugovzhodu UA tudi tak občutek prevladal leta 2014?   Sicer je pa vedno tako, da je vse odvisno kako se razumeš z ameri. To so ugotovili Srbi leta 1999, ker so bili po pravoslavni strani preveč navezani na Rusijo. Če bi bili na ZDA bi danes še veselo imeli Kosovo in Albanci tam bi morali biti pridno tiho.
    • Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.