Z M A J Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 Danes smo na e-po?to prejeli naslednjo vsebino in ?e zanima koga, ki to bere, naj se obrne na spodaj navedeni kontakt! Sledi kopiraj + prilepi z e-po?te LP! Borut "Spostovani, Na vas se obracam iz produkcije Pakt Media in me zanima, ce bi nam lahko pomagali pri iskanju lastnikov avtomobilov, ki sodijo v kategorijo tuning. Na straneh tuning dogodkov sem zasledila, da so vmes tudi avtomobili z nalepko vasega kluba, in se zato obracam na vas. Mi sicer iscemo starejse modele avtomobilov, ki so jih lastniki predelali, saj si je reziser za kader zamislil odprt prtljaznik, ki pokaze v vsej velicini zvocni sistem, v katerega je lastnik vlozil veliko svoje energije in strasti. Snemanje je sicer planirano 11.2. ali 12.2. v Ljubljani, zato iscemo avtomobile iz nam bliznje okolice, za sodelovanje vsekakor ponujamo tudi honorar (ali samo najem avtomobila ali pa tudi nastop lastnika z avtomobilom), vas pa prosim za informacijo, ce nam lahko pomagate. Hvala lepa in lep pozdrav, Izabela Dragić Production manager M: +386 (0) 51 368 905 PAKT Media, Ma?era-Spasićeva ulica 8, 1000 Ljubljana, Slovenia" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. januar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. januar, 2014 Jah kaj jaz vem, vidim pa da v rubriko "tuning" tudi pi?ejo Mazda?i razne predelave hi-fi zadev, pa sem dal sem noter. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 28. januar, 2014 Prijavi Napisano 28. januar, 2014 lepi Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 29. januar, 2014 Prijavi Napisano 29. januar, 2014 Vrjetno samo on ja Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.