qwerty Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Evo pa sem tretjic opazil goreti rdeco lucko za Airbag... Nic ne utripa samo gori... Pojavila se je pa enkrat ko sem parkiral v garani hisi in v parih sekundah ugasnila, prejsnji mesec ko sem avto motal v boks in vceraj zjutraj ko sem mel namotan 1/4 v desno... Avto sem zalavfal, grem led pucat pa se zsedem not in gorela lucka... motam volan levo desno (ce bi bil kabel v volanu) pa ni vgasnala... ko sm pa ugasno pa vzgal avto takoj zatem pa se normalno vzgala in ugasnila po 3-5s... Kaj bi blo? Mozno da kabel v volanu malo jebe?? Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 ?lajfring na volanu? Kontakti? Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 2. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Kuaaa? kak zlajfring?! Haha Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Kuaaa? kak zlajfring?! Haha ?lajf je kaj?ring je kaj? google translate prekmurski => ?tajersko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 schleifring, ali drsni obro?, ki prena?a signale ob vrtenju volana... ali misli?, da ima? wifi prenos? Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 2. februar, 2014 Prijavi Napisano 2. februar, 2014 A ti samo gori ali mogo?e utripa. ?e utripa se da iz ?tevila utripov dolo?iti katero ?tevilko ti javi in temu primerno ve? ker AB ima slab kontakt. Bi pa najprej za?el iskat na kontaktih, ki so pod obema sede?oma. Citiraj
qwerty Napisano 2. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2014 Samo gori rdeca lucka... sem misli da ma to dolgi navit kabl v spiralo... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 Dej poglej kotakte pod sprednjima sede?ema, pa ?e se je tvoja kaj s koleni pasla po kakem sprednjem sede?u, pol ti je lako crknila mre?a v sede?u, ki te stehta koliko tehta?, da ve kakko spro?it mehurje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 8. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2014 To vse ma moj al kaj?? Um pod zici je vse OK Hmm... bi ostalo v racunalniku to ce se priklopi al je samo tedi ko je napaka? Ker ce ne ugasnem gori... dokler ne ugasnem pa vzgem avta... Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.