Slivka Napisano 13. februar, 2014 Prijavi Napisano 13. februar, 2014 Focus RS? Jup, blokada diferenciala je skoraj vedno dobrodo?la. Edino pri teh zverinah je fajn vedeti, da lahko odleti? v notranjo stran ovinka ker dif lahk tako mo?no zagrabi notranje kolo. Ja, Focus. Ma ?e pred leti... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. februar, 2014 Prijavi Napisano 18. februar, 2014 Focus RS? Jup, blokada diferenciala je skoraj vedno dobrodo?la. Edino pri teh zverinah je fajn vedeti, da lahko odleti? v notranjo stran ovinka ker dif lahk tako mo?no zagrabi notranje kolo. Mazda 3 MPS ima podoben sistem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 18. februar, 2014 Prijavi Napisano 18. februar, 2014 Mazda 3 MPS ima podoben sistem. ja sej, a nima celo istega podvozja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 19. februar, 2014 Prijavi Napisano 19. februar, 2014 Mal sta v ?lahti avta ja, podobna, ne pa ista ker je polno razlik. Za za?etek ima prva Mazda 3 podvozje od Focusa 2 (kar je glede na izzid enega ali drugega avta logi?no), na isti platformi je ?e polno Volvov itd.... Focusa RS je Ford namensko prodajal z izgubo 4000 funtov na komad saj je bil narejen ro?no, in imel same high performanse dele. ?e samo motor je predimenzioniran in dosti v ?lahti z unim iz WRC, Mazda je bila bolj previdna in pa? dala svoj motor v ve? avtov. Tudi podvozje je seveda prirejeno za vsak avto posebej. Focus 2 RS je imel pa ?e revo knuckle podvozje (v bistvu kopija tistega iz Megana 2 RS in Clia 3 RS) tako, da avta nista tako podobna kot bi kdo to mislil/?elel. Je isto kot bi rekel, da sta VW Golf in Audi TT ista ker sta na isti platformi. Citiraj
Slivka Napisano 4. februar, 2015 Prijavi Napisano 4. februar, 2015 Kaj je danes odve? na avtu? 30 cm snega... 2 Citiraj
Katjaa Napisano 4. februar, 2015 Prijavi Napisano 4. februar, 2015 Ljudje smo razlicni... ... Meni je pa fajn, ce je cimvec teh "gadgetov" ... Imam polno opremljeno mazdo... pa se ne bi branil se kaksnega bonboncka ...Se podpi?em:) In nekateri so zelo proti (moj fotr) keylessu meni pa je super. V eni roki otrok v drugi vre?ka iz trgovini pa ne rabim iskat klju?a za odpret avto. Se pa strinjam z Juresom tudi pri moji Mazdi senzor za de?...tudi, ?e ga nebi bilo. Citiraj
KAALman Napisano 4. februar, 2015 Prijavi Napisano 4. februar, 2015 v glavnem je dandanes na avtu odve? te?a... pa kar nekatera pomagala, ki odvra?ajo pozornost od aktivne vo?nje! ampak te?a... je pa odve?... 1 Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 4. februar, 2015 Prijavi Napisano 4. februar, 2015 a te?a karakterja posameznih voznikov? Ja ta zna bit ?ist odve?... 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 No, po?asi se bo trend obrnil. https://www.zurnal24.si/avto/bravo-honda-koncno-je-nekdo-rekel-bobu-bob-344454 Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 No, po?asi se bo trend obrnil. https://www.zurnal24.si/avto/bravo-honda-koncno-je-nekdo-rekel-bobu-bob-344454To, kar stalno ponavljam.Bravo,Honda. 1 Citiraj
Boss Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 Hvala bogu, vsaj ene razum ni zapustil. 1 Citiraj
Bini Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 Najslab?i glede tega je pa citroen! 1 Citiraj
Z M A J Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 Najslab?i glede tega je pa citroen!In ?e da ima tiste prestave na ro?ici za brisalce Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
primzi Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 To so naredili pri faceliftu Renault Talismana, ki bo v prodaji od junija dalje. Mislim, da enako pri Meganu. Zagotovo je ?e ve? takih primerov. Po drugi strani so pri novi Octavii ?li ravno na zaslon (imo napaka). Citiraj
323 BA Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 100 % za to, da gumbi pridejo nazaj. Mazda na sre?o nikoli ni za?la v to povsem zgre?eno smer. 3 Citiraj
Alex Napisano 31. marec, 2020 Prijavi Napisano 31. marec, 2020 100 % za to, da gumbi pridejo nazaj. Mazda na sre?o nikoli ni za?la v to povsem zgre?eno smer.Prav zaradi tega je v bila Mazda velikokrat grajana s strani avto-novinarjev, ki itak ne razmi?ljajo s svojo glavo in sedejo v avto z ?e prej izdelanimi predsodki in favoriziranje dolo?enih povpre?nih avtov.Bilo je va?no. kateri avto ima ve?jega... zaslon z ikoncami, namre?.Vsak gumb na armaturki je bil odve?en. 2 Citiraj
gregc88 Napisano 1. april, 2020 Prijavi Napisano 1. april, 2020 men je odvec trenutno vinjeta... kupu letos 3 pa nobene ne bom rabu... u kurac nj gre Citiraj
Slivka Napisano 1. april, 2020 Prijavi Napisano 1. april, 2020 men je odvec trenutno vinjeta... kupu letos 3 pa nobene ne bom rabu... u kurac nj greZanimivo, jaz pa sem letos "kupil" (prinesel sv. Miklav? pri ta??i) eno, pa ?e to kar precej izkoristil v januarju in februarju, malo pa tudi v marcu (ena vo?nja, okoli 300 km po avtocesti). Citiraj
LabiGT Napisano 1. april, 2020 Prijavi Napisano 1. april, 2020 Prah... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Slivka Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 Sosed v kampu ima... Pa saj je vseeno, kaj ima. V glavnem, vsakič, ko je odklenil avto, so se odprla stranska ogledala in prižgale parkirne luči, ki so nekaj časa svetile. In vsakič, ko je avto zaklenil, so se ogledala pospravila in so se prižgale parkirne luči in meglenke, ki so nekaj časa svetile. Ker so bili v šotoru, so imeli pomembnejše stvari v avtu. Tako so kar nekajkrat dnevno odklepali in zaklepali avto. Seveda so vsakič še smerniki utripnili in avto je zapiskal. Fascinanten prizor. Sploh po enem tednu, ko so pospravili šotor, naložili avto in poskusili vžgati - pa ni bilo dovolj elektrike v akumulatorju... Kaj je odveč na avtu? Odgovorite si sami, jaz grem pa po kable pa da mu pomagam vžgat to sodobno čudo vesoljske tehnologije... 1 7 Citiraj
SpEkTr Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 Sigurno je imel prižgano še kaj drugega, ali pa je akumulator zdelala pač vročina. 2 Citiraj
Slivka Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 Ja, prej pozabil napisat še to: prtlažnik se odpira in zapira avtomatsko - očitno je avto namenjen invalidom, ki ne morejo sami odpreti vrat... 2 Citiraj
TBA Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 pred 2 minutama je Slivka napisal: Ja, prej pozabil napisat še to: prtlažnik se odpira in zapira avtomatsko - očitno je avto namenjen invalidom, ki ne morejo sami odpreti vrat... Al pa neznajo odložiti blaga ali pa nimajo nobenega da bi jim priskočil na pomoč. Je pa še ena možnost da ne znajo odpret😔😂. Tako kot nekatera mladina ne zna uporabljat starih analognih telefonov z rotacijsko številčnico 1 Citiraj
NevLado Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 pred 1 uro je SpEkTr napisal: Sigurno je imel prižgano še kaj drugega, ali pa je akumulator zdelala pač vročina. Vročina bo kar pravi odgovor, tudi meni ga je zdelala vročina. Citiraj
Alex Napisano 19. avgust, 2022 Prijavi Napisano 19. avgust, 2022 pred 1 uro je NevLado napisal: Vročina bo kar pravi odgovor, tudi meni ga je zdelala vročina. Uf, ponavadi ti ga "zdela" katera druga. 🤔 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.