johan Napisano 15. november, 2014 Prijavi Napisano 15. november, 2014 Moja mama kupuje novo trojko....?e nekaj ?asa. Da bi se la?e odlo?ila bi ji za rojstni dan najel avto za en dan. Povpra?eval sem po avto hi?ah in renta carih pa nikjer nisem uspel. V avtohi?ah so mi rekli, da je mo?no avto dobiti le za dve uri, rentacar z novo mazdo 3 pa tudi nisem na?el. Ali ima kdo od vas kak?no pametno idejo? Hvala. Citiraj
ziga.mazda Napisano 15. november, 2014 Prijavi Napisano 15. november, 2014 mogo?e bi se dalo zmenit v kopru,avtoplus....in baje da imajo tudi njbolj?e cene Citiraj
jures Napisano 15. november, 2014 Prijavi Napisano 15. november, 2014 A si probal krzisnik zagorje. Men so sami ponujal, res da samo za cas servisa. Samo po moje bi se dal zment za en dan glede na to sa si potencialni kupec Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.