qwerty Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Okej iscem tale "lip" kot mutec... Pa ga nikjer ni... Ima kdo kaksno idejo kako spasati da bo gkedal.kot na slikah?? Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 4. februar, 2014 Prijavi Napisano 4. februar, 2014 Okej iscem tale "lip" kot mutec... Pa ga nikjer ni...Ima kdo kaksno idejo kako spasati da bo gkedal.kot na slikah?? ?eli? samo tole letvico ali ?e vse ostalo kar je na fotkah? Ker mi ni jasno, da si od celotne vsebine najbolj od videnega ?eli? ravno tole zadevco. Tretja slika pa predvidevam, da verjetno bolj sodi v rubriko Mali oglasi, ?e prodaja? smu?arske ?evlje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 5. februar, 2014 Prijavi Napisano 5. februar, 2014 Vprasanje ce tebi to gre na avto... na slikah so mpske, tvoja pa ni mps in pa odbijac je kopija, ki ni cisto identicna Citiraj LP KAALman
qwerty Napisano 5. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 5. februar, 2014 Baje da pase berem... Na ATH odbijac in tudi na MPS... ker je gumiran... Je pa original za Imprezo WRX... in ga nikjer ni za dobit... Bortut ja sam to bi mogoce tiste rx8 felgice se pa hmmm... mogoce MPS-ko? Sam eeeh to ma ajvar ze Glede pancerjev pametni telefon press So pa naprodaj za kakega froca pac mladince... nikoli na smucanju niso bli jih je brat v 3 mesecih predno je sneg padel prerastel Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-STi-WRX-2...=item4840a0c43f http://www.ebay.co.uk/itm/Subaru-STi-WRX-B...=item2c5f6a5f4e http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-STi-WRX-G...=item2c5ff7cced http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-IMPREZA-W...=item19e6d1c575 http://www.ebay.co.uk/itm/SUBARU-2006-2007...=item3f2a9c5a7a .... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Lipi nenormalno zbol?ajo izgled vsakega avta Priporo?u bi edin, da res ne kupuje? najcenej?ih iz steklenih vlaken (Fiberglass), ker bo po?u ali se razletu ?e ob prvem ve?jem le?e?em policaju ali dotiku ob robnik. Gumirana plastika (Polyurethane) so pa the real deal in se spla?a tud ?e so dra?ji, nekateri so clo tko dobr dizajniran, da pridobi? downforce Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
DeanKS Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Lipi nenormalno zbol?ajo izgled vsakega avta Priporo?u bi edin, da res ne kupuje? najcenej?ih iz steklenih vlaken (Fiberglass), ker bo po?u ali se razletu ?e ob prvem ve?jem le?e?em policaju ali dotiku ob robnik. Gumirana plastika (Polyurethane) so pa the real deal in se spla?a tud ?e so dra?ji, nekateri so clo tko dobr dizajniran, da pridobi? downforce Obvezno je treba tazga kupit, ker pol se ti dizli ful bolj dr?ijo ceste, zard vsega tega navora pa to Citiraj When in doubt, duck it!
g.Wankel Napisano 6. februar, 2014 Prijavi Napisano 6. februar, 2014 Obvezno je treba tazga kupit, ker pol se ti dizli ful bolj dr?ijo ceste, zard vsega tega navora pa to ?e je pa oble?en v karbon folijo, pol pa sploh Citiraj
Deeyan Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 ?e je pa oble?en v karbon folijo, pol pa sploh a ti mene mal jebe?? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 7. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. februar, 2014 a ti mene mal jebe?? Hahahhahahaa Citiraj If in doubt, flat out...
g.Wankel Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 a ti mene mal jebe?? Ne, zaenkrat sm bolj za ?enske, ?eprov je ?e kak teden su?a Citiraj
Deeyan Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 Ne, zaenkrat sm bolj za ?enske, ?eprov je ?e kak teden su?a Nism mislu dobesedno... Tut js nism tak... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. februar, 2014 Prijavi Napisano 7. februar, 2014 Qwerty, no da se ne bomo samo nor?eval iz tebe. Predlagam, da pokli?e? Edota, ki obvlada razne avto-moto dodatke pa se bosta kaj zmenila, dobi? ga na gsm; 041 508 794. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 8. februar, 2014 Prijavi Napisano 8. februar, 2014 Lipi, kakr?ni koli mi nikoli niso bili u?e? ker mi delujejo kot neki cheap shit plastika sam da avto zgleda ni?ji. ?e se ?e grete real deal styling nared pol odbija? do podna pa da je vse v enemu kosu Citiraj
KAALman Napisano 8. februar, 2014 Prijavi Napisano 8. februar, 2014 Lipi, kakr?ni koli mi nikoli niso bili u?e? ker mi delujejo kot neki cheap shit plastika sam da avto zgleda ni?ji. ?e se ?e grete real deal styling nared pol odbija? do podna pa da je vse v enemu kosu qwerty ne rabi ni?at, ker itak ?ohne skoraj vsakega le?e?ega polcaja.... ?e se le dovolj hitro pelje ?ez (beri: v prestavi vi?ji od prve ) Citiraj LP KAALman
Baby Viper Napisano 8. februar, 2014 Prijavi Napisano 8. februar, 2014 Lipi, kakr?ni koli mi nikoli niso bili u?e? ker mi delujejo kot neki cheap shit plastika sam da avto zgleda ni?ji. ?e se ?e grete real deal styling nared pol odbija? do podna pa da je vse v enemu kosu Klinc, pol pa popravla? odbija? vsake 2 tedna k se vlakna pa kit razletijo takoj ko ?ez mejhno lukno zapele? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 8. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2014 Seba po celju je se prva s standgasom prehitra kje... je treba postrani... Citiraj If in doubt, flat out...
Baby Viper Napisano 8. februar, 2014 Prijavi Napisano 8. februar, 2014 ?e ne pa dile v prtla?nik za podlagat pod kolesa Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 9. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2014 ?e ne pa dile v prtla?nik za podlagat pod kolesa da ne bo? mislu... ti jih slikam? Citiraj If in doubt, flat out...
DeanKS Napisano 9. februar, 2014 Prijavi Napisano 9. februar, 2014 da ne bo? mislu... ti jih slikam? Citiraj When in doubt, duck it!
Baby Viper Napisano 9. februar, 2014 Prijavi Napisano 9. februar, 2014 Haha ti to resno ?e ?e zdj plu??, pa namest plasti?nga lipa nared kr raj eno zavesco iz k?nga ?ala Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
qwerty Napisano 9. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. februar, 2014 Za k moji nucam da si v garzo podlozm pa zram mam ce je treba navintat da se gor zapeljem pa pridem lepo zram z vinto Drgac pa ja jih mam dve lesene klocne zram vedn ka ves kje se zakoljes... Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 9. februar, 2014 Prijavi Napisano 9. februar, 2014 a ni od ene ?kode ali seata neka tak?na plastika in se odre?e na dol?ino ki jo rabi?. Mislim, da je Symon na RSa nekaj podobnega dal. Citiraj
vicjo Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 Ja js sm tudi nekaj takega ?ul, mislim da Cupra R front lip. Pogooglaj na kaj use so ga ?e dali.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.