KAALman Napisano 16. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2014 okej, ?e je slu?ajno ker elektronik od vas potem naj proba zbrskat tole: NCV8141 ko se ta segreje ko pra+ica, potem za?ne pokat, poka tudi ?e potrka? po njemu... ?e ne stane konja, se ga spla?a probat menjat... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/936AB.PDF 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bossek Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 http://www.aliexpress.com/item/NCV8141D2TR...1078477026.html 15usd pa ma? 3, ?e je to to lahko obema zamenja? za enga elektrotehnika bo tole pasulj zamejat pa bo? prec videl kje si P.S. mogo? lahko jotko pol 2 popravi pa enega proda za 800eur Citiraj
jotko Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 http://www.aliexpress.com/item/NCV8141D2TR...1078477026.html 15usd pa ma? 3, ?e je to to lahko obema zamenja? za enga elektrotehnika bo tole pasulj zamejat pa bo? prec videl kje si P.S. mogo? lahko jotko pol 2 popravi pa enega proda za 800eur mislim da ni junaka da bi dal za tak oja?evalec 800?. Bi bil pa vesel da bi ga ?e se da to naro?it in ?e bi mi to kateri naro?il ker za tistih par ? ne bom propadu, bi to lahko takoj zamenjal in bi tudi takoj vedli ?e je to to. 1 Citiraj
KAALman Napisano 16. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Mas dve moznosti... mal potrpi, da jaz probam, ali pa sam nabavi pa probaj.... v nobenem primeru ne bom jezen nate, ker ni nujno da je to to, ce pa je, pa ni nujno da imas ti enako tezavo Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Mas dve moznosti... mal potrpi, da jaz probam, ali pa sam nabavi pa probaj.... v nobenem primeru ne bom jezen nate, ker ni nujno da je to to, ce pa je, pa ni nujno da imas ti enako tezavo ?e bo? ti to naro?il ter probal bom po?akal.sam mislim da je gre?ka ista pri naju Citiraj
jures Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 mi je baterija crkmnla takoj ko sem pdf prpopu. Za foro probaj se ti Kaalman jotkotov nemski frsterker, lahko da ni isto. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Foter isto nasel... HTE v Celju lahko naroci in ce ne posiljajo lahk jz dam na posto ce se komu mudi Je pa to standby stikalo prav ata... signal da vsem zadevam za ugasnat al pa przgat itd... in poka ker se tolerance vecajo in vmes ugasa... Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 17. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ?ip sem naro?il in to dva kosa, dobim ju ?e ta teden v MB, ko bo kaj novega poro?am. Sem pa prijetno presenen?en, da sem od BOSE EU dobil odgovor, ki ga navajam tukaj: wir danken Ihnen f?r Ihre Nachricht. Da Bose in der Automobilindustrie nur Zulieferer ist und die Bose Systeme vom Automobilhersteller vertrieben werden, sind in der Regel die autorisierten H?ndler erster Ansprechpartner. Von daher liegen bis anhin bei uns kaum Anfragen bez?glich eines Ausfalls des Verst?rkers im Mazda 6 vor. Jedoch w?re es f?r uns von großem Interesse zu erfahren, welche Ursache f?r den Ausfall des Verst?rkers verschiedentlich diagnostiziert wurde. Um die Ursache bei Ihrem Fahrzeug herauszufinden, bitten wir Sie, sich mit Ihrem n?chsten Mazda H?ndler in Verbindung zu setzen. Bose selbst bietet keinen Reparaturdienst an und kann aus vertragsrechtlichen Gr?nden keine Bose Komponenten im Automotive Bereich an Endkunden vertreiben. Sollte Ihnen Ihr H?ndler nicht weiter helfen k?nnen - dieser sollte auf jeden Fall den Verst?rker ?berpr?fen - stehen wir Ihnen gerne wieder zur Verf?gung. Bitte teilen Sie uns dann noch die Typenbezeichnung (J56 oder J61?) Ihres Mazda 6 sowie die Koordinaten Ihrer Werkstatt mit, um sich ?ber die getroffenen Maßnahmen resp. weiteren Schritte austauschen zu k?nnen. Mit freundlichen Gr?ßen Bose Automotive GmbHCustomer Support Team Europe Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ?ip sem naro?il in to dva kosa, dobim ju ?e ta teden v MB, ko bo kaj novega poro?am. Sem pa prijetno presenen?en, da sem od BOSE EU dobil odgovor, ki ga navajam tukaj: In kaj pise? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 In kaj pise? da se naslikaj na poobla??encu, da oni do sedaj niso prejeli kak posebno velik prejem napak....in da so veliki da delajo frsterkerje za skoraj vse avto proizvajalce Jih pa zanima kaj ?teka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 da se naslikaj na poobla??encu, da oni do sedaj niso prejeli kak posebno velik prejem napak....in da so veliki da delajo frsterkerje za skoraj vse avto proizvajalce Jih pa zanima kaj ?teka Danke sen...pac nemscina ni moja vrlina.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jotko Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ?ip sem naro?il in to dva kosa, dobim ju ?e ta teden v MB, ko bo kaj novega poro?am. Sem pa prijetno presenen?en, da sem od BOSE EU dobil odgovor, ki ga navajam tukaj: ti si vsaj dobil odgovor.?e bo napaka re?ena grem potem pa ?e jaz v akcijo Citiraj
KAALman Napisano 18. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2014 Danke sen...pac nemscina ni moja vrlina.. jaki problem Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 18. februar, 2014 Prijavi Napisano 18. februar, 2014 ponavadi brskam s telefonon pa nisem mogu kopirat teksta..thats was problem... Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 18. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2014 ponavadi brskam s telefonon pa nisem mogu kopirat teksta..thats was problem... ka te ma? to za telefona ? Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 22. februar, 2014 Prijavi Napisano 22. februar, 2014 Sem firb?en pa me zanima ?e se kaj dogaja? Citiraj
KAALman Napisano 24. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Tako... preden bo preveliko veselje, ?ip je menjan, po sliki se vidi za katerega se je ?lo... Po vgradnji in trkanju po platini oja?evalca je bilo vse ok... tudi po predvajanju glasbe cca 10 minut, zaenkrat ?e vse ok... bomo videli, kako se bo obneslo v prihodnje, kako bo med vo?njo, takrat ko se potni?ki prostor ogreje, ko spodaj mimo oja?evalca piha topel zrak, itd.... ?e bo ?e ok... je popravilo stalo 6 EUR, pa sosedu sem pir dol?en z BOSEjem sem zmenjen da jim stari del po?ljem v pregled... jotko: ?e en ?ip imam vi?ka, ?e ga vzame?... stane skoraj ni?, tako da je vredno probat... zadeva se imenuje NCV8141 Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Tako... preden bo preveliko veselje, ?ip je menjan, po sliki se vidi za katerega se je ?lo... Po vgradnji in trkanju po platini oja?evalca je bilo vse ok... tudi po predvajanju glasbe cca 10 minut, zaenkrat ?e vse ok... bomo videli, kako se bo obneslo v prihodnje, kako bo med vo?njo, takrat ko se potni?ki prostor ogreje, ko spodaj mimo oja?evalca piha topel zrak, itd.... ?e bo ?e ok... je popravilo stalo 6 EUR, pa sosedu sem pir dol?en z BOSEjem sem zmenjen da jim stari del po?ljem v pregled... jotko: ?e en ?ip imam vi?ka, ?e ga vzame?... stane skoraj ni?, tako da je vredno probat... zadeva se imenuje NCV8141 takoj vzamem!samo povej kako bova uredila glede pla?ila (po povzetju ali ti naka?em preko neta)? takoj vzamem!samo povej kako bova uredila glede pla?ila (po povzetju ali ti naka?em preko neta)? aja pa ?e bo pri meni to delovalo bo potem potreboval ?e eden ?ip Citiraj
KAALman Napisano 24. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2014 aja pa ?e bo pri meni to delovalo bo potem potreboval ?e eden ?ip tu pa res ne vidim problema... meni so ga nabavili pri Nano Elektronika, d.o.o.Jadranska cesta 0272000 Maribor http://www.digikey.com/product-detail/en/N...OSCT-ND/3487447 Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 tu pa res ne vidim problema... meni so ga nabavili pri Nano Elektronika, d.o.o.Jadranska cesta 0272000 Maribor http://www.digikey.com/product-detail/en/N...OSCT-ND/3487447 ?e bo tudi pri meni napaka odpravljena jih takoj kontaktiram ter naro?im Citiraj
qwerty Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Dejansko je delovalo? Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 24. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. februar, 2014 Dejansko je delovalo? ne vem... mal me skepsa... moram ?e malo po?akati... prvi vtisi so ok... na trkanje se ni odzival, zato na veliko upam da je ok... Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 ne vem... mal me skepsa... moram ?e malo po?akati... prvi vtisi so ok... na trkanje se ni odzival, zato na veliko upam da je ok... ma da ?pila zdej! Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2014 Prijavi Napisano 24. februar, 2014 ne vem... mal me skepsa... moram ?e malo po?akati... prvi vtisi so ok... na trkanje se ni odzival, zato na veliko upam da je ok... Gretje na noge in volume 40 za 5 min Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.