KAALman Napisano 20. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2014 Ne potrebuje? nobenega adapter kabla. Kot je YavarYe napisal, pred konektorjem precvikaj ?i?ke in jih pravilno pove?i ter zacini. Prej ko pove?e? da? vmes bu?irke (oz. samoskr?ne spojke). Vse skupaj je zelo enostavno. lp To jaz vse vem, vendar sem eden tistih ki naredi brez posledic reverzibilno.... ta ojacevalnik od rx8 pac ni 100% enak, in se vedno racunam na to da bom enkrat zrihtal original... Se vedno probam preko mazda servisov in boseja doseci popravilo ojacevalca, vmes bi rad pa vsaj priblizno muziko poslusal... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 21. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2014 POZOR! Rabim va?o pomo?... VSI ki ste kadarkoli imeli probleme z BOSE sistemom pri Mazdi GH! Sicer ne obljubljam preve?, vendar sem z nem?kim BOSE zastopstvom v kontaktu... in bodo baje kontaktirali Mazdo v zvezi z omenjenimi problemi... Opis problema je v prvem sporo?ilu te teme, in se nana?a na BOSE oja?evalnik, ki je vgrajen v vozilo. ?e ?e kdo opa?a take te?ave, naj se oglasi tule... zaenkrat smo trije: 1. KAALman 2. jotko 3. iceman Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 POZOR! Rabim va?o pomo?... VSI ki ste kadarkoli imeli probleme z BOSE sistemom pri Mazdi GH! Sicer ne obljubljam preve?, vendar sem z nem?kim BOSE zastopstvom v kontaktu... in bodo baje kontaktirali Mazdo v zvezi z omenjenimi problemi... Opis problema je v prvem sporo?ilu te teme, in se nana?a na BOSE oja?evalnik, ki je vgrajen v vozilo. ?e ?e kdo opa?a take te?ave, naj se oglasi tule... zaenkrat smo trije: 1. KAALman2. jotko3. iceman kaj to pomeni da bodo kake zamenjave?daj kaj ve? povej o tej stvari... Citiraj
KAALman Napisano 21. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2014 kaj to pomeni da bodo kake zamenjave?daj kaj ve? povej o tej stvari... o kakih menjavah je ?e prezgodaj govoriti... ?elel bi samo, da posredujemo BOSEju ?imve? podatkov o omenjenem problemu... meni je va?no, ?e vsaj preko Mazda prodajalcev uspem dobiti nadomestni oja?evalnik po neki normalni ceni... to je korak v pravo smer... ko bo? mel ?as, napi?i en prosti spis, kaj se je zgodilo, kako si probal re?iti, in ?e si bil tudi na servisu, dodaj ?e to, kdaj, pri katerem, itd... kot re?eno, ne imejte previsokih pri?akovanj glede tega stane pa to ni?, ?e zberemo podatke o teh te?avah... 1 Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 21. april, 2014 Prijavi Napisano 21. april, 2014 o kakih menjavah je ?e prezgodaj govoriti... ?elel bi samo, da posredujemo BOSEju ?imve? podatkov o omenjenem problemu... meni je va?no, ?e vsaj preko Mazda prodajalcev uspem dobiti nadomestni oja?evalnik po neki normalni ceni... to je korak v pravo smer... ko bo? mel ?as, napi?i en prosti spis, kaj se je zgodilo, kako si probal re?iti, in ?e si bil tudi na servisu, dodaj ?e to, kdaj, pri katerem, itd... kot re?eno, ne imejte previsokih pri?akovanj glede tega stane pa to ni?, ?e zberemo podatke o teh te?avah... kam pa treba potem spis poslat? Citiraj
KAALman Napisano 22. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2014 kam pa treba potem spis poslat? bom sporo?il, ko zvem kaj ve?... Citiraj LP KAALman
milosm Napisano 23. april, 2014 Prijavi Napisano 23. april, 2014 Tudi mene lahko doda? na spisek. Te?ave so se za?ele prej?nji teden, najprej pokanje iz zvo?nikov, sedaj ti?ina iz vseh zvo?nikov. Enako sumim oja?evalec. Mazda 6 (GH) karavan 2008, 2.0 dizel Imam pa tole zadevo: https://dl.dropboxusercontent.com/u/14111/t...6%2048%2036.jpg Citiraj
milosm Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Mogo?e kaj novega okoli tega problema? Kako ste sedaj ostali re?ili te?avo (KAALman, jotko, iceman)? Sem bil pri Pelkotu in tudi on ne zna re?iti problema... :/ Mislite, da bi lahko Bose oja?evalec od Mazde RX8 (na izgled sta podobna, vendar ima od rx8 2 priklju?ka, od 6-ke pa 3) prilagodil, da bi deloval na 6-ici? Namre? oja?evalcev od RX8 je na ebay-u kar veliko. Citiraj
KAALman Napisano 23. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2014 dogaja se Qrac... uvoznik nima interesa, trdijo da lahko naro?im samo nov del, nisem ziher, da so sploh kontaktirali EBK...servis v NL ne dela direktno s strankami pod nobenimi pogoji... oja?evalnik od RX-8 ki sem ga dobil, je eden redkih ki ima 3 konektorje, in sedaj zadeva ?pila, torej lahko "normalno" radio poslu?am, vendar so izhodi na oja?evalcu popolnoma pome?ani, ker ima RX-8 druga?e razporejene izhode in tudi druga?no ?tevilo zvo?nikov... ?edalje bolj razmi?ljam o menjavi vsega tega sranja za navadne komponente... v ke? bo ?lo tako ali druga?e... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 18. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2014 dodatnega ni?, sploh s strani Mazde... sem parkrat povpra?al, pa ni?ta... zato sem ?el v akcijo/riziko in nabavil ?e en oja?evalec, ki kao dela... ko ga prejmem, bo na voljo moj RX-8 oja?evalec... ?e koga zanima...sicer nima ?isto istih izhodov, vendar je bolj?e, kot ?e si brez oja?evalca... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 19. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2014 ?e kdo ho?e oja?evalec... enega ?e imajo: http://www.ebay.de/itm/131201373591?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ?e vrne? starega dobi? 40 GBP vrnjenih druga?e pa kot re?eno, na voljo moj oja?evalec od RX-8 (nima istih izhodov, vendar dela in pa ima prave priklju?ke) http://www.ebay.de/itm/161336523311?ssPageName=STRK:MESELX:IT&_trksid=p3984.m1586.l2649 Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 kaj to?no na tem ne deluje oz je narobe zvezano?jaz imam zdaj 2 din gps in ?e bi dodal ?e oja?evalec bi blo to pika na i Citiraj
KAALman Napisano 19. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2014 @jotko: izhodi so druga?ni, mislim da je center in zadnji levi menjan, ali nekaj podobnega, nima za woofer, ker rx-8 nima klasi?nega wooferja, ampak zadnij zvo?niki slu?ijo kot nizkotonci, jaz sem mel woofer odklopljen, in pa menjane kable za spredaj/zadaj... po?lji mejl naslov po ZS, pa ti po?ljem pinout, pa bo? videl... lahko pa se zmeniva pa enkrat proba?... Citiraj LP KAALman
jotko Napisano 19. junij, 2014 Prijavi Napisano 19. junij, 2014 ja lahko bi enkrat probala...woofer je pa pri meni tak skos izklopljen in mi stoji v gara?i, ker imam notri rezervo... Citiraj
iceman22 Napisano 26. avgust, 2014 Prijavi Napisano 26. avgust, 2014 a je kj novega? ker tole postaja cedalje huje.. Citiraj www.trziskisladoled.si
KAALman Napisano 27. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 to je bilo bolj ali manj scanje proti vetru... ni? se ne da urediti... na koncu sem kupil rabljen oja?evalec iz UK... Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 27. avgust, 2014 Prijavi Napisano 27. avgust, 2014 a si kupil direkt za GH serijo a si kj predelal? Citiraj www.trziskisladoled.si
milosm Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Da ?e jaz javim moj napredek... Naro?il pri teh iz eBay-a (link, ki ga je objavil KAALman), dobil oja?evalec, DELA , poslal nazaj svojega starega (pokvarjenega) in dobil vrnjen denar. Torej vse ok, priporo?am. 1 Citiraj
jures Napisano 29. avgust, 2014 Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 Da ?e jaz javim moj napredek... Naro?il pri teh iz eBay-a (link, ki ga je objavil KAALman), dobil oja?evalec, DELA , poslal nazaj svojega starega (pokvarjenega) in dobil vrnjen denar. Torej vse ok, priporo?am.torej oni vedo kaj zamenjati............ 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 29. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 a si kupil direkt za GH serijo a si kj predelal? direkt za GH, ker predelati je hebeno oz. skoraj nemogo?e... Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 29. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. avgust, 2014 torej oni vedo kaj zamenjati............ pa to jaz ?e celi ?as pravim, samo toliko da so pri nas verjetno preleni pri uvozniku, da bi se s tem ukvarjali... Citiraj LP KAALman
iceman22 Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 kok je pa problem recimo vezat direkt? brez ojacevalca? k js mam aftermarkat radio in gor pise da je izhodna mo? 4x45w.. pa bi rad probal ce da kj iz sebe.. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 Valda da da...saj eni mamo kitajca notri, ki tudi da nekaj podobnega od sebe Citiraj
iceman22 Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Ali kdo ima kak nacrt kako zvezat brez ojacevalca? Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.