iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 @jures a lahko samo drug ojacevalec vezem gor? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 @jures a lahko samo drug ojacevalec vezem gor?ne vem to?no kako to dela mazda, predvidevam pa da ni znanstvena fantastika, treba je najti aux in iz radia pa speaker out..... v vsakem primeru pa lahko uporabi? speaker out (high level output) za vhod na katerikoli oja?evalec, ki to podpira, torej se da Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 sode? po temule se da.sode? po temu se vsi zvo?niki napajajo preko oja?evalca, kar ni problem, tweeterji imajo kondi? v sebi o?itno, torej bi rabil samo oja?evalec s 4 imi izhodi oz 2m kanali (posebej zadaj, spredaj) + wooferpri?akovati pa mora? da bo display neaktiven mogo?e na avtu, ampak sem pozabil!!! Ti ima? kitajca notri a ne? Torej case closed, ima? vse pri?timano ?e.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Morem nekje dobit simpl shemo pac barvasto jst itak mislim najprej vezat nekek direkt k radio da nekej iz sebe. Da vidim ce bo sploh delalo vse skupaj. Mislim samo prevezat na hitro da vidim kako bo spilalo. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Morem nekje dobit simpl shemo pac barvasto jst itak mislim najprej vezat nekek direkt k radio da nekej iz sebe. Da vidim ce bo sploh delalo vse skupaj. Mislim samo prevezat na hitro da vidim kako bo spilalo.pozabil sem da ima? kitajca, ti ima? chinh in sub izhod, torej lahko hitro proba? z nekim fr?terkerjem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Jst mam itak zadaj vse ze vezano edino morem pri ojacevalcu najdet vhode in izhode in skupaj vezat. Jst mislim da je to najbolj simpl ali ne? Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Jst mam itak zadaj vse ze vezano edino morem pri ojacevalcu najdet vhode in izhode in skupaj vezat. Jst mislim da je to najbolj simpl ali ne?ja, ampak ti pravi? da bi probal drug oja?evalec. tega mora? dati na chinche radia, trenutno ma? vezano na original kablovje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Ma najprej bi probal brez ojacevalca. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Ma najprej bi probal brez ojacevalca.to mora? pa speljati od radia speaker out mimo fr?terkerja potem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 http://mazda3revolution.com/forums/2014-2017-mazda-3-skyactiv-how-guides/98338-bose-subwoofer-installation-guide-2015-a.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Z icemanom sva vse na?la, ?e bo ?e koga zanimalo: na srednjem zelenem konektorju so izhodi za zadnje zvo?nike, woofer in centralni zvo?nik Na prvem ?rnem osem polnem pa izhodi za prve zvo?nike S temi podatki se da ali zaobiti bose oja?evalec, ali pa ga zamenjati z aftermarketom 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Evo zrihtal zadevo. Mislim da spila boljse kot prej. Sem dal na direkt brez ojacevalca. Hvala juresu.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Scr3am Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Caki sedaj bols spila kot prej pa nimas ojacevalca ? Citiraj
iceman22 Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Jp. Mislim da je boljse. Ker obstaja moznost da je ojacevalec zacel ze prej zajebavat i srednji zvocnik mi sploh ni spilal pa wofer mislim da je tudi bol svoh spilal. Citiraj www.trziskisladoled.si
Scr3am Napisano 6. december, 2017 Prijavi Napisano 6. december, 2017 Zej si potem vse vezal na radio ? Pa se to da .Sepravi vse kar je treba je samo cince premakniti na drug ojacevalec in zadeva spila ? Ali lahko vse to vezas na en aftermarket ojacevalec ali je za woofer potreben se en dodatno? Mene mal zanima za ta srednji zvocnik, ker jest imam isto aftermatket radio in lahko stelas samo sprednje in zadnje zvocnike posebi ne pa sredinskega. Super potem je pa ena skrb manj, ce gre slucajno ojacevalec "po gobe". Pri meni se recimo pozna razlike med aftermarket radijem in original. Na original radiju boljse spila Citiraj
iceman22 Napisano 7. december, 2017 Prijavi Napisano 7. december, 2017 Tocno to. Jst sem srednjega vezal kar na sprednje zvocnike in spila zadeva. Edino kar je mal zmanjsas moc na sprednje in je kul. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 8. december, 2017 Prijavi Napisano 8. december, 2017 Glede na velikost oja?evalca mazde, si upam trditi, da slu?i zgolj za woofer, za ostale zvo?nike pa bolj samo kot kretnica....zato ima? ob?utek da igra bolje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 8. december, 2017 Prijavi Napisano 8. december, 2017 Kako je pa potem pri 4 vratni izvedbi k nima wooferja, ojacevalec pa ima. Tisto na zadnji polici meni najde, da je zvocnik in ne woofer. Poleg tega imam se eno vprasanje. Pod specifiko ce gledam naj bi bili sprednji in zadnji zvocniki isti, ampak pri glasnem poslusanju glasbe se dpbro slisi, da dajo sprednji vec od sebe kot zadnji. Nastavitve razmerij front, rear je vse normalno. Citiraj
iceman22 Napisano 13. februar, 2018 Prijavi Napisano 13. februar, 2018 Evo zadeva je popravljena in zgleda da uporabnik lucho ve o cem se gre. Sem mu poslal ojacevalec po posti in cez par dni dobil nazaj popravljenga. Se enkrat hvala lucho 2 Citiraj www.trziskisladoled.si
TESO Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 ?ivjo, Vozim Mazdo 6 Sport Combi CD140 GT in sem nedavno ostal po glasnem ropotanju brez zvoka v avtu. Na servisu, kjer sem imel avto zaradi vpoklica, so mi razlo?ili, da je to problem oja?evalca in me zanima, kdo bi mi lahko to popravil in koliko bi me stalo. Seveda, rabil bi ?imprej, ker se je v ti?ini res "zoprno" vozit. lp Andrej Citiraj
Aless Napisano 29. marec, 2019 Prijavi Napisano 29. marec, 2019 Kontaktiraj uporabnika Lucho, je majster za popravilo Bose oja?evalca. Tudi meni ga je popravil. 2 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
MATO11 Napisano 30. april, 2019 Prijavi Napisano 30. april, 2019 Pozdarv. Malo si bom sposodil temo...Ne dela mi radio (original) na M6, 12/2010L ...kar nekaj mo?no poka v zvo?nikih...radio je pa neodziven!! Je imel kdo kaj podobnega...pozna te?avo?Se da popraviti ali je bolje drugega kupit? Hvala! Citiraj
Jest Napisano 30. april, 2019 Prijavi Napisano 30. april, 2019 Pozdarv. Malo si bom sposodil temo...Ne dela mi radio (original) na M6, 12/2010L ...kar nekaj mo?no poka v zvo?nikih...radio je pa neodziven!! Je imel kdo kaj podobnega...pozna te?avo?Se da popraviti ali je bolje drugega kupit? Hvala! Sem premaknil tvoje sporocilo v temo, kjer je ze bilo govora o tem... pa tudi resitev je napisana (kontaktiraj luchota >> http://www.mazda-si.net/user/7512-lucho/ ) 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MATO11 Napisano 4. maj, 2019 Prijavi Napisano 4. maj, 2019 Z icemanom sva vse na?la, ?e bo ?e koga zanimalo: na srednjem zelenem konektorju so izhodi za zadnje zvo?nike, woofer in centralni zvo?nik Na prvem ?rnem osem polnem pa izhodi za prve zvo?nike S temi podatki se da ali zaobiti bose oja?evalec, ali pa ga zamenjati z aftermarketom ?ivjo! Ker sam nisem tako "elektri?no podkovan" bi prosil za pomo? Katera polja pove?em med seboj z "briko" , da bom za silo lahko poslu?al radio? (ker je crknil oja?evalec) :/ Hvala za pomo?! LP. Citiraj
samSimon Napisano 5. oktober, 2022 Prijavi Napisano 5. oktober, 2022 Živjo, zadnje dva dni imam tut sam probleme z avtoradiem in bi rabil kak napotek... M6 2010 Bose, občasno mi poči v zvočnikih in potem zvoka ni več. Pok je tak, kot bi mikrofon ali kitaro vtaknil v prižgan feršterker, ali pa izklopil aktivni zvočnik, ki nima volume na nulo. Po tem začne zvok štekat, radio kot tudi CD. Če avto povsem ugasnem in prižgem znova zadeva spet špila, ampak ne dolgo. Se mi je pa dans zgodilo celo to, da mi je iz sprednjega desnega zvočnika prihajal šum tudi ko sem ugasnil radio. Prenehalo je šele, ko sem ugasnil avto. Zvok šuma je ubistvu enak zvoku pihanja iz ventilatorja v kabini, za primerjavo. Potem, ko sem ga spet prižgal je znova delalo. Ste tej zadevi kdaj prišli do dna? Je problem v ojačevalcu pod sovoznikovim sedežem? 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.