Primoz78 Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 300 ur brez elektrike. ?e obljube fantov od Elektra dr?ijo, sem danes zjutraj zadnji? v?gal agregat. Vsaj za to rundo... Upam, da res! Pol danes bos rabil USB kljucev verjetno Kdaj delas? Lp Primoz Citiraj
Slivka Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Saj res, USB klju?. Zdaj sem ?e v slu?bi, bom ?e priletel do tebe. In nekje bi morala biti ?e ena SD kartica... Citiraj
Primoz78 Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Saj res, USB klju?. Zdaj sem ?e v slu?bi, bom ?e priletel do tebe. In nekje bi morala biti ?e ena SD kartica... SD kartico pa si dal hmmm enim, ki so jo po Baby Viperju dostavili ane? Ok ni panike sem delam vsaj do 15h...tko da kadarkoli lp Citiraj
Baby Viper Napisano 14. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Kartica bi mogla bit v kratkem, ?e ni ?e v nabiralniku Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Danes bodo priklopili elektriko. Telefon ?e vedno ne dela. Internet tudi ne. A ti resno misli?, da pri nas ?e po?tar hodi? Se bom ustavil na na?i po?ti, pa poberem. Citiraj
Baby Viper Napisano 14. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Aha, no to se mi je malo dozdevalo, da bi znala biti zamuda zaradi (ne)dostave Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 ZDAJ SE MI JE PA POSVETILO! Se pravi, priklopili so elektriko. Po 311 urah si agregat lahko oddahne. Upam, da mu ne bo treba spet kmalu "na delo". Citiraj
Slivka Napisano 14. februar, 2014 Prijavi Napisano 14. februar, 2014 Vrgel ra?une na kup: 226,77? samo za bencin za agregat. Za motorko pa zaenkrat 7,20? (dvotaktol je bil ?e doma). No, ampak motorka bo ?ele za?ela... Citiraj
Jest Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Moram se zmontirat filmcek iz dashcam-a... Pa potem objavim... Malo z zamudo ?ledolom na cesti iz Sore, skozi Trnovec, Lo?nico, Topol do cerkve na Katarini - februar 2014 >> ?ledolom na cesti iz Preske do Studen?ic - februar 2014 >> Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 ZDAJ SE MI JE PA POSVETILO! Se pravi, priklopili so elektriko. Po 311 urah si agregat lahko oddahne. Upam, da mu ne bo treba spet kmalu "na delo". Bravo na?i (gori?ko-tolminski elektrovci) Mi pa re?ujemo Postojnsko-Piv?ki konec. Citiraj
Sirius Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 Vrgel ra?une na kup: 226,77? samo za bencin za agregat. Za motorko pa zaenkrat 7,20? (dvotaktol je bil ?e doma). No, ampak motorka bo ?ele za?ela... Kak?en agregat ima?? Koliko kW? Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Slivka Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Indijski King craft iz leta 2007, ki ima 2,5 kW. Citiraj
Slivka Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 Danes po?tar prinesel tisto "izgubljeno" SD kartico... Citiraj
Slivka Napisano 6. november, 2016 Prijavi Napisano 6. november, 2016 Kako zgleda danes? ?alostno... Kak?no pomo? smo dobili od dr?ave? Dodatne in?pekcijske nadzore, da ne bi sosed pomagal sosedu. In ker sam ne more? ni? konkretnega narediti, smo enostavno morali naro?ati izvajalce z licenco. Ki so naredili masaker po gozdovih in za to drago ra?unali. Cena lesa je pa padla in komaj pokrila stro?ke spravila...Ko bo pa spet komu "prekipelo" in bo ?el z revolverjem na sprehod, bo pa cel halo, da tako se pa ne dela... Upam samo, da bo ?el na sprehod v pravo smer... 1 Citiraj
uklopko Napisano 7. november, 2016 Prijavi Napisano 7. november, 2016 Kva pa tukaj fali......sj lepo zgleda-drevesa so lepo ravna in pripravljena na veliko snega OBUP!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.