Dejan Pavlovic Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 ko alfa,,, 8c al kaj je ?e Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jernic Napisano 3. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2014 ko alfa,,, 8c al kaj je ?eto?no to sem tudi jaz pomislil, ?e vi?je gor ,ko je ?e pod ponjavo...nekak mi ni v?e? ..visoka in debela rit.. :ne vem:no, v ?ivo bo treba videt pa potem kritizirat... ?e sploh.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
tha_man Napisano 3. september, 2014 Prijavi Napisano 3. september, 2014 Uf men je huda, ?e bo res taka. Ja malo res na Alfe spominja, kar pa ni pri mazdah ni? novega in zame se plus 1 Citiraj
jures Napisano 3. september, 2014 Prijavi Napisano 3. september, 2014 podvozje je ?e objavljenohttp://www.autobild.de/videos/video-mazda-in-new-york-5076437.html Trenutno pa pri renderjih na njihovi strani 'vodi' tale. Vsak lahko odda svojo verzijo in nagrada je nova ND 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V0RT3X Napisano 3. september, 2014 Prijavi Napisano 3. september, 2014 Trenutno pa pri renderjih na njihovi strani 'vodi' tale. Vsak lahko odda svojo verzijo in nagrada je nova ND Haha hudo, sem ?e zalaufu MS Paint. Citiraj
mx5power Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Uradna slika iz www.mazda.com. Ostale slike: http://www.mazda.com/stories/craftmanship/mx-5/mx-5_25th2/movie_photo/ 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Na prvi pogled zgleda zanimivo, res je nekam podobna tej, ki jo je wankel nazadnje objavu..no pa ne bi blo slabo, ?e bi v pol ure kamera vsaj enkrat dejansko ?la okol avta in ne sam neki napol od strani in zadi Dobr, da so isto?asno predstavitve tud drugje in poka?ejo mal ve?: edit: ?ele zdj vidm, da me je mx5power mal prehitu s slikam definitivno najbol agresivna zunanjost do zdj, zadnji boki kr kli?ejo po ?iroki feltni 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Zgleda da sm jzt zmagu Spredi mi je v?e?, ker ma mejhne lu?i, pa gre mal v stilu kot prenova NBja, luknja mi je tut v?e?...zadek mi je kot NC, lu?i se bom pa ?e navadu. Sicer res gremo stran od NA serije, ampak ?e tako pogleda?, sej je vsaka serija mal druga?na... Aja, pa kon?no so stranske ?migavce spremenil Lep avto Citiraj
LabiGT Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 ripoff jaguarja f-typese vedno mi je na najboljsa mx5 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jernic Napisano 4. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2014 No, pa sej kar zgleda.. Narbol preseneti ,da je precej la?ja, pod tono ..! tako pi?e na siolu..Pa bolj nazaj pomaknjeni sede?i..v?e?noZato najrbr? ne bo trde strehe v stilu nc..itak nepotrebna..Me zanima, ?e bo kaj ve? placa za nas, 190+ .. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
mazdaman Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Kolesa so spet na meri 4x100. Sprednje lu?i v vseh izvedbah v LED tehniki? Sem mislil napisat, da je zadaj podobna F Typu, ampak ni tako zelo 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Spominja po mal na vse ?ivo..s2000, brz, ftype, aston, neki pa tud na/nb z GV zadnjimi lu?mi. Zdj se sam ?e ?aka kaj jo poganja 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 Sej je tut NB spominjala na Jaguarja XK, pa na Viperja O tem, po komu ma NA obliko, tut ne rabimo govorit Citiraj
V0RT3X Napisano 4. september, 2014 Prijavi Napisano 4. september, 2014 http://imgur.com/a/1ogz3 2 Citiraj
Baby Viper Napisano 5. september, 2014 Prijavi Napisano 5. september, 2014 To je zdj ?e kr tradicija, tko kot pri hondah ?e ne ?e huj?, da je 'treba' neki predelat Men osebno tud tole dost v?e?na kombinacija: 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
iztokm Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Fantje sorry men je mim.NA lepaNB najlep?aNC OKND no-go Citiraj
jures Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Fantje sorry men je mim.NA lepaNB najlep?aNC OKND no-gonima mx5 potez se strinjam, a obstaja zdravilo - da lastnik sedi v njej...in u?iva, drugi pa dizajn kritizirajo 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 nima mx5 potez se strinjam, a obstaja zdravilo - da lastnik sedi v njej...in u?iva, drugi pa dizajn kritizirajo Se strinjam Po svoje se je pa treba zavedat, da je vsaka generacija le malenkostno sledila prej?ni. Vsi bi radi novo NA verzijo, ampak zavedat se je treba da gre tudi dizajn naprej, in ostali starej?e verzije tako ostanejo le bolj legendarne, ker ima vsaka svoj ?ar. Tako ga bo imela tudi ND.Men je top! Citiraj
mazdaman Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Bolj jo gledam lep?a je oz kar huda je Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iztokm Napisano 6. september, 2014 Prijavi Napisano 6. september, 2014 Kak?na se vam zdi od zadaj? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 prvo kar mi pade na pamet.. preozke gume za tak dizajn:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 1.5 http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Mazda-MX-5-2015-15-litre-Skyactiv-engine-confirmed/ Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 1.5 http://www.carmagazine.co.uk/News/Search-Results/First-Official-Pictures/Mazda-MX-5-2015-15-litre-Skyactiv-engine-confirmed/Konjaza bo pa vrjetn okrog 140 hp Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 2. oktober, 2014 Prijavi Napisano 2. oktober, 2014 Upam, da res, ker sm na ve?ih koncih bral o ?tevilki 128, ampak ni? uradnega. ?ele pol kasnej naj bi pri?el 2.0 z nekimi 170-180 lipicanci. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.