KAALman Napisano 16. februar, 2014 Prijavi Napisano 16. februar, 2014 ker sem prista? brezpla?nega, sem sestavil sebi priljubljen spisek kanalov, ki jih imam nastavljne preko satelita glavne informacije za ASTRA satelit se najdejo tu: www.onastra.si v prilogi spisek, ?e ima kdo ?e kak?nega pametnega za dodat, izvolite... meni ni vsakokrat nastavljati vse programe, ki jih pobere po satelitu, ker jih je preko tiso?e!DVB_T_KANALI_2013_11_02.zipSAT_KANALI_2014_02_15.zip Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 17. februar, 2014 Prijavi Napisano 17. februar, 2014 ker sem prista? brezpla?nega, sem sestavil sebi priljubljen spisek kanalov, ki jih imam nastavljne preko satelita glavne informacije za ASTRA satelit se najdejo tu: www.onastra.si v prilogi spisek, ?e ima kdo ?e kak?nega pametnega za dodat, izvolite... meni ni vsakokrat nastavljati vse programe, ki jih pobere po satelitu, ker jih je preko tiso?e! Na spisku im? DVB-T kanale in ne satelitskih. meni je na astri najbolj?i D-MAX, malima dvema pa SuperRTL in Nikelodeon, sploh no?eta gledat OTO, Minimax, Disney,.... Imam pa doma TotalTV, ki je ?al pla?ljiv Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 23. februar, 2014 Avtor Prijavi Napisano 23. februar, 2014 sem popravil in dodal pravi seznam... hvala za opombo Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.