Još šta Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Yo,kdo pozna koga k bi mi za normalno ceno pobarval platisca,mal so ze znucane,opraskane.da bomo na showih lepi Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
iceman22 Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ce bos najdu koga ki to ugodno pocne prosim ce sporocis.. Citiraj www.trziskisladoled.si
uklopko Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 koristita koli?inski popust k bosta skupej dala Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 A ?e dam jaz zraven ?e 16" tud velja za koli?ino al rabim 18"? Citiraj
Još šta Napisano 4. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ja no sej ce sva ze 2 bi lahko res kej cenej blo bi jih dav tut barvat al samo obnovit,jst pac oboje,tele tomason so mal slabse kvalitete,se mi krom brise... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Js sm svoje dal zritat Kuretu v Kamnik..bile so konkretno uni?ene, spraskane po vseh robovih in skrivljene, zdj so pa kot nove. Je pa res da ni pocen, tud ?e upo?tevam s klubskim popustom. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 eni take stvaari urejamo "pod kozolcem" Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
iceman22 Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ja no sej ce sva ze 2 bi lahko res kej cenej blo bi jih dav tut barvat al samo obnovit,jst pac oboje,tele tomason so mal slabse kvalitete,se mi krom brise... enako..sploh pa pri meni ko jih se pozimi furam.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Još šta Napisano 4. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Viper kok ti pa je racunu na 1feltno? Moje ravne so...vsaj zdi se mi,obnovit jih je treba pa to kar je blo krom bi dav v belo barvo...zmego da navs prevec dela dubu na hitr Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Mislm da je 20? ravnanje, 30 na?vasanje in bru?enje, potem pa ?e kakih 20-30 barvanje odvisn od zahtevnosti. No je pa res, da sm js pol ?e 20 dal za poliranje, tko da je blo vse skup cca 100? na komad oz. 400 za cel set Cene so ?e s popustom, v nasprotnem primeru ?e 20% vi?je (lih za davk) Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Boss Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ufff... za ta denar skor druge feltne dobim Citiraj
Još šta Napisano 4. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. marec, 2014 tole so res take cene da gate strga jah ce nav druge... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Ja no ?e se gre za neke obi?ne vsakodnevne, se definitivno spla?a nove nabavt..v primeru,da pa v sloveniji ni niti enga uvoznika kar bi rd, v nem?iji so pa nove kakega jur?ka s po?tnino,je pa to skor edina pametna opcija No, nasploh je v sloveniji misija nemgo?e dobit neki pametnega za dobr dnar; so krive in spraskane, kar pomeni obnova, ?e so pa ?e obnovljene so pa seveda zlatarske cene Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 Mora? tudi pazit da ?e si 100% da niso krive, da ti useen ne proda bu? da so... tako pla?a? 4x ravnanje (80?) za stvar ki je ravna... on ma pa pribli?no to?no 0 dela s tem, samo na hitro zaslu?i Citiraj
Baby Viper Napisano 4. marec, 2014 Prijavi Napisano 4. marec, 2014 To je res, najbol da se kr takoj o tem prepri?ata ko jih dostavi?..vsako posebej vr?e na centrirko in se hitr vid kok niha. Na pogled sm bil tud js mnenja da so samo spraskane in n? krive, no izkazal se je da slovenske lukne po cestah le niso tolk nedol?ne, sploh ?e so na feltni nizkoprese?ne gume. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 5. marec, 2014 Prijavi Napisano 5. marec, 2014 ?e ma? sam za barvanje lohk pride? za manj kot 30? skoz za vse 4 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
`ripper` Napisano 8. marec, 2014 Prijavi Napisano 8. marec, 2014 Ni nek junak v ?kofji Loki, kateri se hvali s ceno 200? za set felten. Res da verjetno gre za manj?e dimezije, samo recimo 4x 16" peskanje in barvanje cena ni neki pretirana. Sam moram moje 18-ke dat podelat nekam, krive verjetno so (sm za eno prepri?an oz. me je en robnik prepri?al), pa zgri?ene okol in okol, tko da nekej dela z njimi bo. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
samSimon Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 ?e ma? sam za barvanje lohk pride? za manj kot 30? skoz za vse 4 Deeyan kje? Js bi dal pobarvat samo ene zareze na krakih v ?rno, pa kolebam med tem a bi se lotil sam in, ?e bo zadeva obstojna, oz za 30? bi dal to raje nekomu nardit... 12krakov in vsak ma eno ?rto cca 12x1 cm za pobarvat... Kako se tega sploh loti? sam? sklepam da mal pobrusi?/zmatira?, tam kjer bo? ?trihal, oblepi?, pihne?, pa potem lak ?ez... a lakira? samo tist kar si barval, ali mora lak potem spet ?ez komplet feltno? Citiraj
Deeyan Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 Deeyan kje? Js bi dal pobarvat samo ene zareze na krakih v ?rno, pa kolebam med tem a bi se lotil sam in, ?e bo zadeva obstojna, oz za 30? bi dal to raje nekomu nardit... 12krakov in vsak ma eno ?rto cca 12x1 cm za pobarvat... Kako se tega sploh loti? sam? sklepam da mal pobrusi?/zmatira?, tam kjer bo? ?trihal, oblepi?, pihne?, pa potem lak ?ez... a lakira? samo tist kar si barval, ali mora lak potem spet ?ez komplet feltno? za 30? sam naredi? komplet felge ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 To si najbr? hotel re?i, da je materiala za cca 30?, kolk pa ra?una tisti ki dela je pa tolk kot se zmeni?. Sam pa? naredi? tako dobro kot se potrudi?, lahko pa tudi poslab?a? vse skupi 1 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Scr3am Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 ?e nima? neke prakse prej samo poslab?a? 1 Citiraj
Gorjup13 Napisano 25. april, 2016 Prijavi Napisano 25. april, 2016 Hmm ?e boste ?akal do menjave na zimake se vm ?e moje 19'' prdru?jo, kr so mal obgri?ene in to pa bi jih tut dal obnovit, sam zdej so na avtu pa lih ne gre kdo ve kok pride kej pra?no barvanje? Citiraj
PATO Napisano 26. april, 2016 Prijavi Napisano 26. april, 2016 Jaz sem gledal za 16 col pa so cene nekje med 150 do 200 (peskanje, fino peskanje, pra?no barvanje). Citiraj
Slivka Napisano 14. oktober, 2016 Prijavi Napisano 14. oktober, 2016 Uf, to pa je cifra... Mi smo kupili aluminijasta plati??a za na?o petko, pa so se za?ele lupiti okoli naokoli in vsakih nekaj dni moram dopumpavat gume. Pa sem za?el razmi?ljati o barvanju. Ampak glede na to, da dobim za 200? druge, se mi najbr? ne spla?a... A kak?na cenej?a varianta pa ne obstaja? Citiraj
`ripper` Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Jest se spet opogumljam, da bi ?el po materjal v kako trgovino, zadevo zbrusil, probal pobarvat in lakirat sam... Ker pa verjamem, da bo tak postopek precej manj trajen kot ?e bi dal to komu narest za precej ve? ???, so moje 18-ke ?e vedno srebrne in spraskane Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.