jstdoma Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Sam sem hotel pred zimo od punce jeklene feltne zbrusit in pobarvat.Ko sem pol ure drgnil tiste rjave feltne in ni bilo hudega napredka, sem jih nalo?il v avto in odpeljal kolegu da jih je speskal in pobarval!!! Preve? matranja za tistih par ??? da bi delal par dni ro?no. Citiraj
Slivka Napisano 28. marec, 2017 Prijavi Napisano 28. marec, 2017 Pri tem pa malo poglej, kam jih bo? peljal. Jaz sem med ponudniki ugodnosti za Mazda?e na?el Kureta iz Kamnika. Ko mi je povedal vsoto, sem se odlo?il, da peljem v Tolmin, kjer brez vseh popustov in ugodnosti pridem okroglih 50? ceneje. O kon?ni vsoti bova pa ?e kak?no rekla, pa zna biti, da bo ?e kaj ve? razlike... Citiraj
J.J. Napisano 19. april, 2017 Prijavi Napisano 19. april, 2017 Jst sm zrihtal ?e drug set 17k pri Koritniku v Depali vasi in je naredu v piko. Cena 200? set. Pa? tolk je. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.