SlimSpaceman Napisano 7. marec, 2014 Prijavi Napisano 7. marec, 2014 Prelep ve?er D: Po obisku pri poobla??encu in novima filtroma goriva ter zraka mi avto ?e vedno ob?asno cukne tudi pri avtocestni vo?nji in ko je avto ulaufan (ne vejo kaj bi bilo, in tudi ko jim ho?em pokazat, je avto priden, kot da ni? ni. Res ekstremno je pa tu in tam, ko sta jutro in avto ?e zelo hladna: Avto v?gem, po?akam kake pol minute (v leru gladko te?e), po tem pa malo gasa in zna kar orng porukat. Kake podobne izku?nje? Luftmesser? Na mazdi so mi sicer kao nek software na novo nalo?il, pa se ni ni? spremenilo. Smotan je to, da se problem ne pojavlja konstantno. Citiraj
SlimSpaceman Napisano 9. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Nih?e me ne mara!... Si nisem mislil da imam tak unikaten primer... Danes pono?i recimo, ko sem krenil domov od enih kolegov, je bil avto celo pomrznjen in ni ni? pocukal, ?eprav se mi zdi, da na?eloma bl protestira, ko je hladno... Citiraj
Z M A J Napisano 9. marec, 2014 Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Mojstra Pelka vpra?aj kaj bi lahko bilo, dobi? ga na gsm; 041 667 335. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dpicul Napisano 9. marec, 2014 Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Nih?e me ne mara!... Si nisem mislil da imam tak unikaten primer...Danes pono?i recimo, ko sem krenil domov od enih kolegov, je bil avto celo pomrznjen in ni ni? pocukal, ?eprav se mi zdi, da na?eloma bl protestira, ko je hladno... u?enje injektorjev ?e je dizel, bo sigurno re?il ta problem. Citiraj
SlimSpaceman Napisano 9. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2014 u?enje injektorjev ?e je dizel, bo sigurno re?il ta problem. Aha, zanimivo Citiraj
dpicul Napisano 9. marec, 2014 Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Aha, zanimivo postopek:http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm Citiraj
SlimSpaceman Napisano 9. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2014 postopek:http://www.cdn.dk/mazda6/tips.htm Hudo, bom probal jutri Citiraj
jures Napisano 9. marec, 2014 Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Samo pazi ?e ima? 2.2 ma?ino slu?ajno bo tvoj avto defekten...nevozen. to je SAMO za 2.0 Druga? pa kje se skriva?, kr vsak dan v?tric parkirava - razen ko jo pusti? na sredi voznega pasu makadam parkiri??a, da se moram mimo po luknjah basat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SlimSpaceman Napisano 9. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. marec, 2014 Samo pazi ?e ima? 2.2 ma?ino slu?ajno bo tvoj avto defekten...nevozen. to je SAMO za 2.0 Druga? pa kje se skriva?, kr vsak dan v?tric parkirava - razen ko jo pusti? na sredi voznega pasu makadam parkiri??a, da se moram mimo po luknjah basat A dej ne me basat Sicer hodim pe?, ampak kadar se mi mudi, pa sem z avtom ga pa res pustim direkt po sredini...S star?i smo sem preselili podjetje pred kakimi dvemi mesecemi Avto je pa 2.0, tko da bo kul... Citiraj
jures Napisano 10. marec, 2014 Prijavi Napisano 10. marec, 2014 A dej ne me basat Sicer hodim pe?, ampak kadar se mi mudi, pa sem z avtom ga pa res pustim direkt po sredini...S star?i smo sem preselili podjetje pred kakimi dvemi mesecemi Avto je pa 2.0, tko da bo kul... pa ne govore?i pes v 16 ?tuku? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SlimSpaceman Napisano 11. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Sem probal proces kalibracije, pa se ne naredi ni?, razen da lu?ki za motor in grelne sve?ke zdej gorita Citiraj
SpEkTr Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Sem probal proces kalibracije, pa se ne naredi ni?, razen da lu?ki za motor in grelne sve?ke zdej gorita Am, tukaj bi jaz dodal nekaj. A ti gori check engine pa utripa spirala? Ker na 2.2. motorju sem jaz zadnji? fasal to, in je cela ?tala s tem. Peljal na celov?ko, tam so mi pametovali itd...zdej mi ne dela ne webasto, ne sub :-) In to je uradni servis.... Pa to ?e ni vse. Naro?im korekturo za avto, pridem ?ez 2 dni iskat...in spet ?akam ?akam, nakar mi po 10ih minutah majstr re?e, ja va?o barvo smo prodali oz. kolega je va?o barvo prodal drugemu..ampak..tisti drugi je dobil napa?no barvo zgleda ))))) Citiraj
jures Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Sem probal proces kalibracije, pa se ne naredi ni?, razen da lu?ki za motor in grelne sve?ke zdej gorita ja to je to na kar sem opozarjal......o?itno ni samo 2.2 ma?ina ampak SW ?e od FL naprej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SlimSpaceman Napisano 11. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Am, tukaj bi jaz dodal nekaj. A ti gori check engine pa utripa spirala? Ker na 2.2. motorju sem jaz zadnji? fasal to, in je cela ?tala s tem. Peljal na celov?ko, tam so mi pametovali itd...zdej mi ne dela ne webasto, ne sub :-) In to je uradni servis.... Pa to ?e ni vse. Naro?im korekturo za avto, pridem ?ez 2 dni iskat...in spet ?akam ?akam, nakar mi po 10ih minutah majstr re?e, ja va?o barvo smo prodali oz. kolega je va?o barvo prodal drugemu..ampak..tisti drugi je dobil napa?no barvo zgleda ))))) Đizs, motor mam sicer 2.0, mi pa gorita obe lu?ki, ni? utripanja, pa avto tud dela normalno (z cukanjem) kot prej. Zdej mam z opozorilom TPMS ?e tri lu?ke na armaturki kot kak?en strmoglavljajo?i pilot... Citiraj
dpicul Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 ja to je to na kar sem opozarjal......o?itno ni samo 2.2 ma?ina ampak SW ?e od FL naprej.... am,imam FL 2.0, 2007, in mi dela? :ne vem: Citiraj
qwerty Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 am,imam FL 2.0, 2007, in mi dela? :ne vem On ma 2gen sestice Citiraj If in doubt, flat out...
dpicul Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 vse je res, vendar je motor isti, oz. 2.0 Tips and Tricks for MAZDA 6 (GH) 2.0D MZR-CD (RF-Turbo) 2007 - 09. Citiraj
SlimSpaceman Napisano 11. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Ko naredim 5-kratni kontakt, sli?im nek klik in spremembo zvoka motorja, a nobene spremembe vrtljajev... Citiraj
Boss Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Pa to ?e ni vse. Naro?im korekturo za avto, pridem ?ez 2 dni iskat...in spet ?akam ?akam, nakar mi po 10ih minutah majstr re?e, ja va?o barvo smo prodali oz. kolega je va?o barvo prodal drugemu..ampak..tisti drugi je dobil napa?no barvo zgleda ))))) a pizda no - a zato sem debel gledal ker je bla po korekturi barva ?ist sfalena... damn Citiraj
SpEkTr Napisano 11. marec, 2014 Prijavi Napisano 11. marec, 2014 Haha, Boss a ti to resno? :-) Citiraj
Boss Napisano 12. marec, 2014 Prijavi Napisano 12. marec, 2014 hehe, neee - sem se pa v?ivel v vlogo tistega, ki je dobu tvojo barvo... Citiraj
SlimSpaceman Napisano 12. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2014 Evo, sem zrihtal! Problem je verjetno bil, da sem imel skoraj prazen tank v?eraj, danes sem pa natankal, in je kalibracija uspela! Sem se malo zapeljal in cukanja nisem ob?util, upam da tako ostane! Citiraj
dpicul Napisano 12. marec, 2014 Prijavi Napisano 12. marec, 2014 Evo, sem zrihtal! Problem je verjetno bil, da sem imel skoraj prazen tank v?eraj, danes sem pa natankal, in je kalibracija uspela!Sem se malo zapeljal in cukanja nisem ob?util, upam da tako ostane! Kaj pa lu?ke so se ugasnile? Citiraj
SlimSpaceman Napisano 12. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. marec, 2014 Kaj pa lu?ke so se ugasnile? Jap Citiraj
SpEkTr Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 Ok, potem nisi dobil takih lu?k kot sem jih jaz. Ker ?e bi jih, ne bi same ugasnile Dobro , da si zrihtal! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.