Slivka Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 ?e nisem preve? zahteven, bi raje koga, ki je bli?je relaciji Kranj - Jesenice. In vsekakor nekoga, ki je res 100%, da ne bom ?e enkrat kolovratil na Gorenjsko. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Jaz sem mislu to izpeljat v smislu, da jaz zadevo kupim, potem jo pa pri Ga?perju (v ?en?urju) pustim, tega ima? pa tik zraven avtoceste oz. Baumaxa v Kranju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 @Katja, pol pa ?e najbolj? da kar ti tole u?tima?, ker se zna meni ?e kaj zalomit, potem mi pa lopata gotovo ne uide. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 @Katja, pol pa ?e najbolj? da kar ti tole u?tima?, ker se zna meni ?e kaj zalomit, potem mi pa lopata gotovo ne uide. Bom jaz:) 1 Citiraj
Slivka Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Re?eno. Meni je pa tudi ?e bolje tako, ker imam v sredo popoldan opravke v Katjini ulici. In pribli?no vem, kje jo najdem. Ko pa se enkrat utirim na avtocesto, pa tempomat in brez postanka do doma... ?e pa se kaj zalomi, pa tako kot s Telekomom: zaparkiram in ne gre? nikamor, dokler ne dobim... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 ... snega Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 Pustimo podrobnosti... Citiraj
Topo Napisano 24. november, 2014 Prijavi Napisano 24. november, 2014 ?e gre za te verige, so tukaj cenej?e: http://www.enaa.com/oddelki/mojAvto/izd_5195_ne52773_snezne_verige_pro_compact_12mm_090 Citiraj
Slivka Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Hvala za obvestilo, a jaz vem, zakaj ho?em tiste iz Lesc. Pa? ni vse za objavo... Tako da sva s Katjoo ?e vse dogovorjena. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Slivka, ti verjetno ?eli? ?okoladne, zato vztraja? pri Lescah, ker je tam fabrika Gorenjka? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 So ?e doma.Za ?okolado pa ni ostalo.Sem morala po ?evlje:P ?e bi pa ?e kdo kaj rabil iz Verige sm na voljo. Mo?na dostava v Lj 2x tedensko;) 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 Tak?ni osebi se re?e PRIJAZNA Mazda voznica, da bi le bilo ?im ve? tak?nih. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 25. november, 2014 Prijavi Napisano 25. november, 2014 So ?e doma.Za ?okolado pa ni ostalo.Sem morala po ?evlje:P ?e bi pa ?e kdo kaj rabil iz Verige sm na voljo. Mo?na dostava v Lj 2x tedensko;)Opa...pazi na FURS... 1 Citiraj
Slivka Napisano 10. september, 2015 Prijavi Napisano 10. september, 2015 ?e enkrat bi potreboval MFP. Tokrat eno uslugo. V OBIju v Novi Gorici sem naro?il PVC okenske police. Take: Ker niso imeli na zalogi, sem ?akal 10 dni, da so jih pripeljali. In ko jih prevzamem, ugotovimo, da niso naro?ili zaklju?kov. In me potola?ijo, da bodo takoj naro?ili in da bodo ?ez 10 dni zaklju?ki ?e v Novi Gorici... Ker nisem ravno na volji ?akati tako dolgo in ker bi rad ?e kon?al, sem pregledal zaklju?ke in ugotovil, da je uvoznik iz Ljubljane. Ker pa imam mo?nost ?ibat do Ljubljane ?ele v nedeljo, se pa bojim, da bo ta dan zaprto. Zato bi prosil koga iz Ljubljane, da se odpravi po tole: Na tale naslov: ?e pa se tam ne dobi, ?e bi lahko kdo pogledal v OBIju v Ljubljani ali pa tudi kje drugje, ?e bi lahko dobil. Potrebujem pa pet (5) kosov. Bi se dalo? Citiraj
Slivka Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Preverjeno imajo. Potrebujem samo prostovoljca, ki bi ?el iskat in zalo?il 7,50?. Citiraj
Z M A J Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Delam popoldan, druga?e bi ?el jaz. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tadej7ad Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Preverjeno imajo. Potrebujem samo prostovoljca, ki bi ?el iskat in zalo?il 7,50?. Koliko kosov potrebuje?? A je druga?e ?e vse zmenjeno? Vzamem in pla?am? Citiraj Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.
Slivka Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Preglej zasebno sporo?ilo. Citiraj
jures Napisano 11. september, 2015 Avtor Prijavi Napisano 11. september, 2015 Slivka a ti tele plastike res ne morejo po po?ti poslati...........ena ma 10gramov....pa jih dobi? naslednji dan. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Slivka a ti tele plastike res ne morejo po po?ti poslati...........ena ma 10gramov....pa jih dobi? naslednji dan. Sem se to tudi sam vpra?al... :ne vem: Citiraj
Slivka Napisano 11. september, 2015 Prijavi Napisano 11. september, 2015 Zadeva urejena. In kasneje zvedel, da bi pa vseeno lahko dali na po?to, ?eprav se prvotno ni dalo... :ne vem: 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.