uklopko Napisano 16. september, 2015 Prijavi Napisano 16. september, 2015 sposodil si bom temo, potrebujem dostavo od LJ do Ptuja! je kateri na te relaciji v kratkem?Gre za dostavo otro?kega sede?a za hranjenje. ?e gre kateri naj me kontaktira na ZS Hvala Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 30. december, 2015 Prijavi Napisano 30. december, 2015 Bi mi kdo dostavil 4 15colske pnevmatike iz Podlehnika oz. Gruskovja, nekam v 01 regijo? Hvala za pomoc! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 30. december, 2015 Prijavi Napisano 30. december, 2015 V decembru, bi ti jih sam pripeljal, sedaj pa ne vem kdaj grem na kako pot. Javi ko bo? imel prevoz. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 31. december, 2015 Prijavi Napisano 31. december, 2015 Zmenjeno Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 12. januar, 2017 Prijavi Napisano 12. januar, 2017 Po MFP danes dobil dva krasna koledarja. Eden ?e visi pri meni doma v kabinetu nad pisalno mizo, drugi pa ?aka, da ga odnesem v slu?bo. MFP = Mazda Forum Po?ta Citiraj
Slivka Napisano 23. maj, 2017 Prijavi Napisano 23. maj, 2017 Imam en paketek iz Meng?a, ki bi moral priti v Lokovec ali pa vsaj v Novo Gorico. Gre kdo v tej smeri? Citiraj
Slivka Napisano 18. oktober, 2018 Prijavi Napisano 18. oktober, 2018 Se pogovarjata dva prijatelja, pa eden poto?i:- "Sem na internetu opazil eno knjigo z naslovom "Kako preko interneta ogoljufati bedaka". Sem jo naro?il in tudi pla?al, pa do zdaj ?e ni pri?la..." Da ne bom tudi jaz takole poto?il, me zanima, ?e je tukaj kak?en prostovoljec iz Velenja, da mi nekaj uredi? Na bolhi sem na?el en oglas. Cena vsega samo 20?. In se oglasim mo?akarju in mu predlagam, da zadevo po?lje kar po po?ti. On, da ja, ampak kako pa s pla?ilom. In predlaga, da naj mu po?ljem denar v kuverti, ker ?e po?ljem z nakaznico, pride veliko po?tnine.Jaz njemu, da mu lahko naka?em na TRR, ampak mo?akar vztrajno, da ne, da naj mu jaz kar v navadnem pismu po?ljem denar. Saj 20? ni veliko, ampak vztrajnost tega mo?akarja, da naj na vsak na?in po?ljem denar v navadni kuverti (niti priporo?eno ne, ampak navadno), mi pa tudi ni preve? v?e?... Pa me zanima, ?e bi kdo (iz Velenja ali bli?nje okolice) ?el to iskat in nato spakiral na po?to, zraven pa poslal ?tevilko TRR, da mu naka?em tistih 20?+po?tnino? Citiraj
Slivka Napisano 21. maj, 2020 Prijavi Napisano 21. maj, 2020 A je tukaj kdo iz Male Nedelje ali okolice, ker imam en posel za opravit, pa bi raje preko nekoga, ki ga vsaj preko foruma "poznam"? Citiraj
Slivka Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 Spet iščem nekoga, ki bi šel zame po nakupih. Na Avto.net sem našel oglas za platišča, zadeva je prava zame, se pa bojim, da bo možakar prodal, preden bom prišel do njega. Se mi je že večkrat zgodilo, da sem nekaj iskal, našel, se dogovoril, ko sem prišel iskat, so mi pa samo na kratko rekli, da so že prodali in se niso več oglašali na telefon - jaz pa prevozil že 50, enkrat celo 140 km v eno smer... Da se mi ne bi spet ponovilo, bi raje dobil nekoga iz Ljutomerja ali okolice, da mi to reč vzame in skladišči doma do konca karantene. Je kak prostovoljec? 1 Citiraj
Bini Napisano 21. oktober, 2020 Prijavi Napisano 21. oktober, 2020 No,Prleki ali Prekmürci bo kaj?Slivki boste pa ja pomagali,ko nas pa tako sladko nasmeji. Citiraj
mazdaman Napisano 22. oktober, 2020 Prijavi Napisano 22. oktober, 2020 Ljutomer že spada pod Pomursko regijo. Naša podravska se konča v Ormožu. 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.