urosand Napisano 13. marec, 2014 Prijavi Napisano 13. marec, 2014 Na moji mazdi 6 imam gume, ki imajo za seboj slabih 10.000 km. Na eni od gum sem zadel plo?nik tako, da mi je odtrgalo del gume v veli?ini 3 cm2. Ker so gume skoraj nove bi rad zamenjal le par teh gum, za isti model. kot ga iam ?e na avtu. Nikjer ne morem dobiti taga modela gume. Dunlop 225 45 r18 SP SPORT 2050 ?e kdo ve kje se ga da kupit, naj mi prosim napi?e oziroma da kako telefonsko ?tevilko. Lep pozdra Uro? Citiraj
Boss Napisano 13. marec, 2014 Prijavi Napisano 13. marec, 2014 To so gume za prvo vgradnjo in kot je meni znano jih v tej dimenziji ne more? kupiti v prosti prodaji - vsaj pri nas jih nisem na?el. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 mam 225/40 18" vi?ka 4 kose, Michelin pilot sport 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 Na moji mazdi 6 imam gume, ki imajo za seboj slabih 10.000 km. Na eni od gum sem zadel plo?nik tako, da mi je odtrgalo del gume v veli?ini 3 cm2. Ker so gume skoraj nove bi rad zamenjal le par teh gum, za isti model. kot ga iam ?e na avtu. Nikjer ne morem dobiti taga modela gume.Dunlop 225 45 r18 SP SPORT 2050?e kdo ve kje se ga da kupit, naj mi prosim napi?e oziroma da kako telefonsko ?tevilko.Lep pozdra Uro? Na ebay-u se jih da najti nekaj... edino s strsoki posiljanja ne vem, kako je... Bi bilo treba vprasati posameznega prodajalca... http://goo.gl/EC7ln5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
LabiGT Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 ali pa rabljene: http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8252360 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 14. marec, 2014 Prijavi Napisano 14. marec, 2014 mam 225/40 18" vi?ka 4 kose, Michelin pilot sport 3 Kolk ho?e? zanje? Sem resen interesent. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Kolk da?, vem da se bova pametno zmenila. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. marec, 2014 Prijavi Napisano 16. marec, 2014 Ja ?ak ... mal mi ve? povej. So nove? DOT? Hitrostni razred? A so ?rne? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 Rabljene DOT ,kaj pa vem trenutno - 3 ZR, verjem pri 290 dr?ijo BP(preverjeno do 287 ) DA. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 RabljeneDOT ,kaj pa vem trenutno - 3ZR, verjem pri 290 dr?ijo BP(preverjeno do 287 )DA. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 17. marec, 2014 Prijavi Napisano 17. marec, 2014 RabljeneDOT ,kaj pa vem trenutno - 3ZR, verjem pri 290 dr?ijo BP(preverjeno do 287 )DA. a greva midva na ZS al spra?ujem naprej kar tukaj? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 PHONE maybe ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 se sli?iva ... te pokli?em, ko najdem telefon. Nekje sem ga zalo?il. Ve? kolk je super - se po?utim k pes k se strga s ketne. Citiraj
jures Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 se sli?iva ... te pokli?em, ko najdem telefon. Nekje sem ga zalo?il. Ve? kolk je super - se po?utim k pes k se strga s ketne. a nima? dveh? Al je NLB tudi to zreduciral Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 a nima? dveh? Al je NLB tudi to zreduciral A si mogu no... zdej si mi pa najdu drugo ketno. Na tega me pa konstantno kli?ejo anketarji pa prodajalci vsega mogo?ega. K bom najdu cajt moram nekje dobit tist postopek, da se me al zbri?e z imenika al pa prepre?i, da me kli?ejo komercialni klicatelji. Citiraj
jures Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 A si mogu no... zdej si mi pa najdu drugo ketno. Na tega me pa konstantno kli?ejo anketarji pa prodajalci vsega mogo?ega. K bom najdu cajt moram nekje dobit tist postopek, da se me al zbri?e z imenika al pa prepre?i, da me kli?ejo komercialni klicatelji. a napi?em ?e cifro? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.