Skoči na vsebino

Marsovci - Darsovci

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 14 urami je Boss napisal:

Idioti danes spet na delu. Vsi vemo da je tole en izmed najbolj prometno obremenjenih vikendov. Celo DARS na to opozarja pol pa sred največje gneče oni zaprejo vozni pas od Kozarij do odcepa na Brdu pri Monsu. Kolona pa od Vrhnike do Ljubljane. Potem pa razlage o nekih udarnih jamah in ne vem še čem. Res? Dva dni nazaj ni še nič bilo, pa tudi udarna jama ne rata na AC iz danes na jutri. Tudi, če bi bilo to res se prve manjše poškodbe asfalta pojavijo že bistveno prej in kaj je delal nadzor cest? Praskal po jajcih na toplem v njihovi bazi?

Ne se preveč sekirat, se ne izplača in nič ne pomaga.... :nevem:

Napisano

lej Boss 

pršparal so ti mazdo da nisi zlomil kaj na podvozju

a bi ti tko kot v merik, ko po nmnhetnu samo jeleno ploščo vržejo na cestišče, ker si ne upajo zapret za resno sanacijo

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal:

lej Boss 

a bi ti tko kot v merik, ko po nmnhetnu samo jeleno ploščo vržejo na cestišče, ker si ne upajo zapret za resno sanacijo

Ej, to sem pa videl tam po mestu a nisem vedel, da je to. zato.... :whatever:

Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

lej Boss 

Nekam velik verjameš DARS-u. A si tam zaposlen? :hudicek:

33112_1.png

Napisano
pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

lej Boss 

aha, točno na istem koncu so pred kakim letom in pol tud iskali udarno jamo na travi med smernima cestiščema. Bla je tko nevarna, da je blo treba v nedeljo zvečer rihtat, ko je največja gneča poleti.

dne 20. 8. 2023 ob 23:27 je Boss napisal:

Kolk so me pa danes Darsovci razkurili... v nedeljo zvečer na od turistov obremenjeni AC, kjer so zaprli še izvoz Vič, gredo oni ob osmih zvečer kosit travo na prehitevalnem pasu. Sem mislil pizdenje odstranit iz videa pa sem pustil, ker takole se je verjetno razjezila večina. Res sem marsikaj videl ampak tole je pa briljanca par excelence.

Sem bil tolk jezen, da sem šel poiskat še en njihov umotvor, kako zjebat voznike s tablami za obvoz. Ko kolovratiš levo desno po njihovih navodilih in misliš, da ti bo končno uspelo priti na AC ti ravno na koncu zaprejo dostop do AC in ajdi gremo še en krog po vzporednih cestah. Mislim res debili na kubik in zgleda, da pri prošnji za delo na Darsu IQ ne smeš imet čez 80.

33112_1.png

Napisano
pred 19 minutami je Boss napisal:

Nekam velik verjameš DARS-u. A si tam zaposlen? :hudicek:

na žalost ne. bi ti kakšno veliko jamo izkopal:P

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal:

na žalost ne. bi ti kakšno veliko jamo izkopal:P

Čist verjamem, dobro bi se vklopil v tako jamarstvo... glej moj post nad tvojim, kako to zgleda. Zanimivo, da lokacija je bila popolnoma identična in tajming ne vem kateri je bil slabši.

Ugibam, kot da se gre za testiranje potrpežljivosti uporabnikov in preverjanje do kje si še upajo ga srat. Če je pa vprašanje politično... ja pred Golobom se to ni dogajalo. o tukaj se celo Alex in Slivka strinjata.... od tu naprej pa ne več....

Aja kdo ma največ parkljev pri DARS-u... Čak Rokec... ne on je samo vratar. Hmmm.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.