Quercus Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 ?ivjo ! Imam kdo izku?nje z omenjenim modelom ? A mogo?e temelji na osnovi oziroma licenci SUV Ford-a Maverick-a ? Citiraj
g.Wankel Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 Temelji na Fordu Escape, oz. ponekod tudi Maverick da. Citiraj
mazdaman Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 V bistvu je to Ford z mazdino zna?ko. Razen V6 motor nisem prepri?an ?igav je. Zadnji Tributi so pa imeli tudi mazdine 2,3 motorje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ?ivjo ! Imam kdo izku?nje z omenjenim modelom ? A mogo?e temelji na osnovi oziroma licenci SUV Ford-a Maverick-a ? A tebe rajacajo kombinacije med znamkami in modeli ?Spra?ujem resno, da nebi misli da te ho?em je.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 24. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2014 A tebe rajacajo kombinacije med znamkami in modeli ?Spra?ujem resno, da nebi misli da te ho?em je.... A je po tvoje greh vpra?ati omenjeno zadevo, ?e se odlo?a? za nek model ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Ni greh, samo bi blo bolj vpra?anje na mestu kaj crkuje pri obeh. Ti povem ? OK bom, ohi?je termostata, poka ker je plasti?no in enostavno crkne in za?ne ven te? antifriz. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 24. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Ni greh, samo bi blo bolj vpra?anje na mestu kaj crkuje pri obeh. Ti povem ? OK bom, ohi?je termostata, poka ker je plasti?no in enostavno crkne in za?ne ven te? antifriz. Si imel oba modela, da ve? o tej bolezni ?Kateri od motorjev pa svetuje? oziroma kateri je res preizku?en in stare ?ole ? Citiraj
g.Wankel Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Kaj ma veze kjer model, ?e sta ista? Sam ne vem kako se ti odlo?a? za te modele, ?e vsak mesec novo temo odpre? o spet ?ist tretjem avtu... Citiraj
Quercus Napisano 25. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Kaj ma veze kjer model, ?e sta ista? Sam ne vem kako se ti odlo?a? za te modele, ?e vsak mesec novo temo odpre? o spet ?ist tretjem avtu... Identi?en primer ti lahko povem glede tega :Renault Trafic/Opel VivaroVe? je videti Vivarotov, s tem da ima dra?je rezervne dele A ti misli?, da se avto kupuje z danes na jutri ?Svoj prvi avto sem kupil po dobrih 4 mesecih. Citiraj
mazdaman Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Identi?en primer ti lahko povem glede tega :Renault Trafic/Opel VivaroVe? je videti Vivarotov, s tem da ima dra?je rezervne dele A ti misli?, da se avto kupuje z danes na jutri ?Svoj prvi avto sem kupil po dobrih 4 mesecih. Ja za drugega bo? pa zgleda porabil 4 leta Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Identi?en primer ti lahko povem glede tega :Renault Trafic/Opel VivaroVe? je videti Vivarotov, s tem da ima dra?je rezervne dele citroenov motor 1.6HDI in Fordov 1.6TDCi sta tut identi?na pa so deli za Forda dra?ji Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Quercus Napisano 25. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Ja za drugega bo? pa zgleda porabil 4 leta Jasno, da tako govori? ?e nima? izku?enj in si mi fou? citroenov motor 1.6HDI in Fordov 1.6TDCi sta tut identi?na pa so deli za Forda dra?ji Poznam tudi to zgodbo?e omenjenih zadev ne pozna? te pa? lahko vsak olupiDejstvo je, da ni vse v zna?ki ; danes itak vse po istem kopitu delano Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. marec, 2014 Prijavi Napisano 25. marec, 2014 Si imel oba modela, da ve? o tej bolezni ?Kateri od motorjev pa svetuje? oziroma kateri je res preizku?en in stare ?ole ? 2.0 benz. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 27. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 27. marec, 2014 2.0 benz. Ja, samo ni ni? pametnega trenutno.Si ga imel ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2014 Prijavi Napisano 27. marec, 2014 Ja, samo ni ni? pametnega trenutno.Si ga imel ? Kdo normalen bi mel tako kanto ? Imajo jo pri teti,?e cca 10 let, in ni? razen ohi?ja termostata ni blo izredno popravljeno-zamenjano, ostalo(zavore,?arnice, redni servis) so potro?ni materijal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 30. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Kdo normalen bi mel tako kanto ? Imajo jo pri teti,?e cca 10 let, in ni? razen ohi?ja termostata ni blo izredno popravljeno-zamenjano, ostalo(zavore,?arnice, redni servis) so potro?ni materijal. Aha.In zakaj tako zani?evalno govori? za omenjeni SUV ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Aha.In zakaj tako zani?evalno govori? za omenjeni SUV ? Zakaj bi vozu tak kontejner sabo, pa sam v nejmu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 30. marec, 2014 Avtor Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Zakaj bi vozu tak kontejner sabo, pa sam v nejmu ? Nemore? tako grdo govoriti no.A si ga probal, pa te ni prepri?al ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Nemore? tako grdo govoriti no.A si ga probal, pa te ni prepri?al ? Sem.Ne ker ne rabim. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 3. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2014 Sem.Ne ker ne rabim. A ho?e? re?i, da ne rabi? SUV-a? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 A ho?e? re?i, da ne rabi? SUV-a? ?ude?, o?itno pi?en v zoluj??ini. Ne rabim, 4x4 pa ?e mam, od tal je kot terenc, pa ?e kaj bi se na?lo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 4. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2014 ?ude?, o?itno pi?en v zoluj??ini. Ne rabim, 4x4 pa ?e mam, od tal je kot terenc, pa ?e kaj bi se na?lo. Slovan nikoli nisi bil in ne bo?.A ima? 6ko 4x4 ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Slovan nikoli nisi bil in ne bo?.A ima? 6ko 4x4 ? Ok, ti verjamem, vsak dan se nau?im in izvem kaj novega. A so ble 6ke tud 4X4 ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ble so 4x4+1 WTF ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.